Wybaczcie, ale trochę się pogubiłem .
Jaką Curtis ma w końcu moc ?
Hmm, z tego co sobie przypominam, potrafi zmienić płeć i zamienić się w kobietę. ;)
Nie tę moc dałem Iguanie Setha jak dobrze pamiętam a teraz może zamieniać płeć
iguanie setha dał moc cofania się w czasie, w zamian za to dostał moc zmiany płci, zaszedł w ciąże i poszedł do setha a ten dał mu w zamian moc przywracania martwych (miał przywrócić byłą dziewcyne setha, stąd cały odcinek o zombie)
a po tym wszystkim on nie oddal tej mocy? tej przywracania zycia zmarlym? przeciez zombie sie robily to myslalam ze oddal by wiecej szkod nei robic
wiesz nie jestem pewien a nie mam zbytnio co robić więc wałkuję od nowa cały serial jak narazie jestem przy 5 odc 1 serii a z tego co wiem to była seria 2
http://e4-misfits.wikia.com/wiki/Curtis tu znajdziecie wszystko co i jak a Cutris wg tego ma moc przywracania .
Fajna teoria, ale nieprawdziwa. W 4 odcinku Curtis znów wskrzesi kogoś do życia, ale Seth powinien być cały czas gdzieś w pobliżu. Mam taką nadzieję.
Nieprawdziwa? Bo? Czegoś nie wiem? Skąd te informacje? Seth wyjechał i wątpię aby scenarzyści mieli zamiar wciągać go znowu do serialu. ; )
http://e4-misfits.wikia.com/wiki/Episode_4_%28Series_4%29 , a co do Setha, to już na IMDb pisze, że zagra(ł) w każdym odcinku sezonu 4, ale też IMDb nie do końca wierzę.
Ma moc ożywiania. W ostatnim odcinku 3-ciej serii, gdy ginie Alisha, mówi że może ją przywrócić lecz nie robią tego ponieważ byłaby zombie.
Żeby nie tworzyć nowego, zapytam również o moc Nathana przed odejściem. Zupełnie mi uciekło to z głowy gdyż trochę czasu już minęło. Jednak z tego co pamiętam Vegas Baby to było coś ze szczęściem czyż nie ?
Chyba moc iluzji czy coś takiego, bo wyczarował np na początku tego kwiatka... gdyby to była moc szczęścia to nie wylądowałby w więzieniu XD
Ach już mam, jego mocą było Reality Warp czyli dosłownie mówiąc "Zmiana rzeczywistości". Iluzją bym tego raczej nie nazwał. Mógł po prostu zmieniać poszczególne elementy rzeczywistości dlatego też w kościach zawsze wypadała mu potrzebna ilość oczek. Aczkolwiek wydaje mi się to bardzo skomplikowaną umiejętnością i tak naprawdę nie wiadomo do końca gdzie były granice i co mógł zmieniać. A biorąc pod uwagę że odszedł z serialu, mogli dać troszkę mniej skomplikowaną moc bo teraz to mam cholerną rozkminę na jej temat i chciałbym wiedzieć więcej.