Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 35024
8,0 4 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

czekam z niecierpiwością na sezon 3. Klimacik dobry. Pocisnalem 2 sezony w 2 dni :D grubo. A muza poprostu wypas... dobrze wygladala ta klientka na tabsach :D Idealnie to zagrala ... :D:D:D:D Perfekcyjnie :) A przyznam, że gra Nathana bardzo mnie na początku irytowała, teraz sobie nie wyobrażam tego serialu bez tej jakże pozytywnej postaci :D Jego odbieranie porodu bylo przesadzone :D
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
KaSyX

Nathana nie będzie w kolejnych sezonach : )

ocenił(a) serial na 10
imjustakid

jak to Nathana nie bedzie!! serial straci dla mnie sens:(!!!!!!!!!! ;( ;( ;(

ocenił(a) serial na 6
imjustakid

WTF? On robil najwieksza robote w tym serialu. Jeszcze niech ta mulatka odejdzie i przestaje ogladac.

użytkownik usunięty
STRFTone

na dole jest zdjęcie nowej obsady :D

ocenił(a) serial na 6

obstawiam, że gość będzie większym lamusem niż Simon (gdy nie był jeszcze superhero)

użytkownik usunięty
STRFTone

ja podejrzewam że będą go kreować na super zajebistego gościa co zapewne im nie wyjdzie

ocenił(a) serial na 6

mam wbite już na ten serial tylko dlaczego u mnie jest taka chuj.owa pogoda w weekend :(

użytkownik usunięty
STRFTone

hah ja tam obejrzę z sentymentu :D U mnie też deszcz deszcz deszcze i 10 stopni

imjustakid

Nathana nie bedzie, ale bedzie chlopak z This Is England, on jest swietny :D

ocenił(a) serial na 8
KaSyX

O ile sie nie myle, zaczyna sie w listopadzie.

KaSyX

3 Sezon kręcili w Londynie na osiedlu Abbey Wood - więc zapewniam cię będzie :p. Widziałem na własne oczy xD.

użytkownik usunięty
banan684

Robert odchodzi z obsady i na jego miejsce wpada jakiś koleś chyba Joe coś tam w każdym bądź razie niedługo będzie odcinek pożegnalny, wszystko można przeczytać na stronie E4 misfits

Zdjęcie promocyjne 3 sezonu:
http://misfitsbrasil.com/galeria/albums/userpics/10001/normal_promos301.jpg

użytkownik usunięty
edyyttaa

fujka jaki wypłoch ze szczurzą twarzą z tego nowego!! :D

A mi on nie przeszkadza xD Mam nadzieję, że jego postać będzie równie ciekawa co Nathan :)

użytkownik usunięty
edyyttaa

mi będzie przeszkadzać każdy kto nie jest Nathanem :D

ocenił(a) serial na 10

kiedy będzie dostępny 3 sezon?

użytkownik usunięty
amakulska

od 11 listopada

ocenił(a) serial na 10

no tak ..heheh nie wiem czemu ciągle wydawało mi się ,ze tam jest napisane 11 października stąd moje pytanie...taaa

ocenił(a) serial na 10
amakulska

od 30 października.

ocenił(a) serial na 8

Dokładnie. Nie rozumiem jak może zabraknąć najlepszej postaci, przecież nikt nie będzie tak interesujący jak on. Nawet ten szczurzokoleś.

użytkownik usunięty
gooosiaa

oo w końcu ktoś się zgadza ze mną co do opinii że gość masz szczurzą gębę :D

banan684

fajosko <3 Londyn

ocenił(a) serial na 9
KaSyX

Właśnie kończę drugi sezon...Ludzie, to jest zdecydowanie najlepszy serial, jaki widziałem!!! Przedwczoraj zacząłem i chodzę jak w transie:) Jedyny minus jest taki, że trochę mało odcinków;) Również czekam na trzeci sezon.

KaSyX

Cóż... w takim razie kończę z misfits, ben Nathana to już nie będzie to samo... Serial był świetny, ale wiele tych najlepszych tak skończyło, zmieniając obsadę czy miejsce akcji na gorsze, np. Trawka, która z sezonu na sezon była coraz gorsza, im więcej zmian tym gorzej.

kerm1t_

Czytałam recenzje jednej osoby, która widziała przedpremierowy odcinek Misfits. Ponoć serial i nowy bohater trzymają poziom i nawet nie odczuwa się braku Nathana. Sądzę, że trzeba pogodzić się z jego odejściem i dalej oglądać ten wpaniały serial.

ocenił(a) serial na 10
edyyttaa

Więc to kłamstwo, bo jak można nie odczuwać odejścia kogoś, na kim opierała się siła serialu?

ocenił(a) serial na 9
KaSyX

czy wiadomo może ile sezonów bęzie jeszcze liczył serial? czy 3 będzie ostatnim? mam nadzieje,że niee

użytkownik usunięty
askant

nie wiadomo pewnie będzie to zależeć od oglądalności która na pewno im spadnie po odejściu Nathana chociaż może się jeszcze okazać że będzie ok i szczurokoleś ze szczuropawerem okaże się niezłym gostkiem :D