PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Wiem, że może nie będzie starych postaci ale jest coś w tym serialu że strasznie mnie do niego ciągnie ;) 4 sezon był słabszy ale mimo wszystko fajnie się oglądało a jak się komus nie podoba i ma krytykowac to niech nie ogląda:)

dejvidos

sezon 5 będzie ostatnim sezonem 'misfits' to potwierdzone, ale dokładnie nie wiadomo kiedy startuje prócz tego, że 'pod koniec roku'... wydaje mi się, że powinien wyjść w listopadzie, bo tak były emitowane poprzednie sezony

ocenił(a) serial na 9
LuckyDenverMint

niebawem, bo już na fb plakacik był, który miał opis w stylu "niedługo będzie miało to więcej senu" czy coś w tym stlylu. Już nie pamiętam dokładnie, ale w komentach chyba coś przewinęło się o zmianie stacji.

ocenił(a) serial na 9
loozack

Juz wyskoczylo promo

ocenił(a) serial na 10
Mathias_13cool

I pełny zwiastun http://hat ak.pl/artykuly/pelny-zwiastun-5-sezonu-misfits

[Jestem bardzo ciekaw ,któż to potrafi latać.]

kamil665544

Fajnie, tylko ciągle miałem nadzieję, że jednak powrócą jakieś stare postacie. Jednak zwiastun odbiera mi nadzieję :P

ocenił(a) serial na 10
KomputeromaniaK

W sumie to np.Kelly czy Seth mogliby wrócić ale jak ich nie będzie to trudno ;)

kamil665544

Nie trudno, po prostu zrypali serial :D
Nawet nie wiem czy będę oglądał 5 sezon :x

ocenił(a) serial na 10
KomputeromaniaK

Zupełnie jak mój brat.Po śmierci Curtisa całkowicie odechciało mu się oglądania dalszych odcinków.

Co do 5 sezonu: "The new series will mark the first anniversary of the storm and will feature a support group for those with less-than-ideal powers, such as the ability to knit visions of the future, remove others' powers through sexual intercourse, or transform into a turtle."

kamil665544

Też miałem nie oglądać od śmierci Curtisa, ale jednak obejrzałem :P

Potem miałem "Curtisa" jeszcze w Utopii więc :P

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Oni już raczej nie wrócą, ale można przeczytać, że pojawi się gościnnie po raz kolejny Tim - ten z grą video, co postrzelił Ollie'go.

ocenił(a) serial na 10
AtomicBomb

Niby fajnie ,ale w sumie nie wiem po co wraca ...Zarówno "Conti" (Simona) jak i "Roxy" (Kelly) już nie ma, a on sam siedzi w wiezieniu.I dobrze,że zabił Olliego bo nie przypadł mi do gustu, pomimo ciekawej mocy ;)

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Może druga część wyszła :D Ale postać ciekawa i ma się pojawić w pierwszym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
AtomicBomb

Haha wyborny żarcik ^^ Ciekawe ,który teraz ma lvl :P

dejvidos

Premiera 23 października.

ocenił(a) serial na 10
nastka_3

Na hataku już 1 trailer;)

ocenił(a) serial na 9
dejvidos

Ciekawie się zapowiada. Nie mogę się doczekać :)