PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34962
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Kretyński lektor

użytkownik usunięty

Ostrzegam przed oglądaniem z lektorem. Serial ten jest przeznaczony tylko i wyłącznie do
oglądania w oryginale z napisami. Słuchając lektora nie ma żadnej rozrywki. Z napisami,
słysząc wszystkie genialne żarty i teksty to zupełnie inna historia. Na mtv puszczają z lektorem. Chyba chcą z tego serialu zrobić jakieś gówno dla nastolatek.

ocenił(a) serial na 8

Każdy film i serial zagraniczny z lektorem jest o połowę słabszy od oryginału. Jak słucham tego dziada zamiast oryginalnego dzwieku + napisy to mnie krew zalewa...

ocenił(a) serial na 8

Oj, żenujący polski lektor to nie pierwszyzna, ale miałam nadzieję, że "Misfits" to nie dosięgnie. Już od jakiegoś czasu zastanawiałam się jakby to było, gdyby zaczęli puszczać serial w Polsce i w gruncie rzeczy wiadome było, że konsekwencją emitowania go w naszej telewizji jest nagranie lektora, ale już pomijając, że osobiście wolę oryginalne wypowiedzi aktorów, to chyba by się pochorowali, gdyby postarali się odrobinę bardziej nad tłumaczeniem. :/

jazzylemonade

O wiele więcej jest ludzi którzy wolą oglądać z lektorem. Ja do nich nie należę, gdyż znam angielski dość dobrze, ale nie na tyle dobrze by oglądać film bez napisów lub bez lektora.

ocenił(a) serial na 7
gabol2008

W ogóle to ja sobie nie wyobrażam, jak można by nie usłyszec takiej zajebiaszczosci jak akcent Kelly :>

ocenił(a) serial na 8
era

Ha, dokładnie, jedna z kluczowych cech postaci, która w tym wypadku może zostać raczej nieco zagłuszona. ;)

użytkownik usunięty
jazzylemonade

Albo przegenialne teksty Nathana, które są zagłuszane i ocenzurowywane przez lektora :)

ocenił(a) serial na 8

Jako, że jest on moim największym ulubieńcem nie sposób się nie zgodzić po raz kolejny. :D Szczególnie, że sam irlandzki akcent Roberta wyjątkowo mi się podoba. ;)