PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34959
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Niestety zaczynaliśmy od informacji że w sezonie 4 nie zagra Alisha. Z przykrością
stwierdzam że razem z nią odchodzi Simon. Moim skromnym zdaniem to już będzie
koniec,
zapowiedziane 3 odcinki powinny wystarczyć aby w jakiś sensowny sposób zakończyć
całą
serię i chyba naprawdę muszą się postarać bo utrata Nathana była już ciosem dla
widzów,
Alisha Alishą ale moim zdaniem to właśnie Simon podtrzymywał Misfits w sezonie 3. Bez
niego i Nathana nie możemy spodziewać się dobrej kontynuacji [*]

http://www.badhaven.com/tv/tv-news/misfits-season-4-wont-see-the-return-of-simon -and-
alisha/

ocenił(a) serial na 8
mejki

Skąd wiesz, że czwarty sezon będzie miał tylko trzy odcinki? Jeśli sugerujesz się tym, co pisze tutaj na filmwebie, to ja ci powiem, że są to raczej nieprawdziwe informacje...

ocenił(a) serial na 7
mejki

Co do Simona masz rację głupio że go uwięźili w petli czasu czy jak to tam jest , taki był scenariusz dla ich ról lub chcieli zrezygnować i musieli to jakoś logicznie wpisać . Teraz zostali Kelly ,Curtis i Rudy i z tego co słyszałem ma dojść 3 czy 2 więc myślę że będzie ciekawie a co do ilości odcinków to wątpie aby były tylko 3 z każdym sezonem było o 1 więcej , i po co by dodawali nowe postacie na 3 odc. ???

ocenił(a) serial na 9
Barti1155

8 odcinków, to juz potwierdzone. Moim zdaniem odejscie Nathana nie było złe, tak samo jak teraz ma nie byc Alishy i Simona ( jego szoda, bo sympatyczny był). Jak dla mnie Rudy sam mógłby pociagnac ten serial. No ale moze darze go zbyt wielką sympatią za rolę Wooodiego z this is england:D

ocenił(a) serial na 8
mejki

Z pracy w serialu zrezygnowała także Lauren Socha, odtwórczyni roli Kelly. Z początkowej ekipy został jedynie bezpłciowy Curtis, który nawet z pomocą pieprzniętego Rudy'ego nie da rady raczej pociągnąć kolejnego sezonu. :/

Kukowsky

Bez Nathana jest o wiele, wiele słabiej. Bez Simona, Alishy i Kelly będzie wielkie dno. Lubię Curtisa, ale on jest za mało wyrazisty, a Rudy to dla mnie próba podrobienia Nathana i to średnio udana. Ogólnie raczej nie poświęcę czasu na oglądanie 4 sezonu

ocenił(a) serial na 7
j_sandomierska

Dokładnie, bardzo brakuje Nathana, a bez pozostałych ten serial straci swój klimat i sens, gdyż to dzięki nim był on tak dobry. Rudy to nędzna podróba Nathana - irytuje niesamowicie.

ocenił(a) serial na 10
Lenna.

Jaka podróba .On jest jeszcze bardziej zryty.Choć szczerze normalnie nienawidzę takich osób jak on i nathan ale kiedy oglądam coś takiego to zupełnie co innego.

ocenił(a) serial na 8
mejki

kilka potwierdzonych informacji i zdjęć z 4 serii http://blastr.com/2012/07/1st-look-at-misfits-seaso.php

chyba bawią się w najlepsze i nie mają zamiaru kończyć serialu... ;>

ocenił(a) serial na 9
kaszyg

Ten chłopiec (prawdopodobnie zastępca Simona) ma z 17 lat ? Ludzie, proszę was. Zrobią z tego jakiś serial dla nastolatków w końcu. A wyjaśnią chociaż jakoś zniknięcie Kelly ? Alisha umarła, Simona nie ma w ich świecie, okej, ich role jakoś w miarę sensownie zakończyli. A co z Kelly ? Grunt że jeszcze został Rudy, może coś da się z tego wyciągnąć jednak jestem przekonany już w tym momencie że ten sezon będzie miał najgorszą notę ;)

ocenił(a) serial na 10
kaszyg

Jakbym nie wiedział, że to Misfits, to pewnie bym pomyślał, że to Glee albo HSM.

ocenił(a) serial na 10
kaszyg

"and the four horsemen of the apocalypse" No tak, był "Jezus", to i czterej jeźdźcy apokalipsy muszą być. Phi, jakoś mi się to nie komponuje z Misfits.

kaszyg

Jak scenarzyści dobrze się bawią,to widzom na pewno na dobre nie wyjdzie.

ocenił(a) serial na 6
mejki

No to teraz nawet nie ma po co przymierzać się do Misfits. Trzecia cześć po odejściu Natana była bardzo słaba, a po wymienieniu prawie wszystkich bohaterów będzie po prostu nędznym spin-offem. Ludzie nie lubią rozstawać się z dobrymi serialowymi bohaterami - nawet w serialach sensacyjnych często pojawia się motyw "zabili go i uciekł" tylko dlatego, by nie tworzyć nowych postaci jeśli obecne są dobre i lubiane. Moim zdaniem seria 4 będzie ostatnią z powodu nagłego spadku oglądalności.
Osobiście nie pamiętam żadnego serialu, który po zabiciu (lub innym usunięciu z serialu) wszystkich bohaterów utrzymał swój poziom. Próbowano tego w 9 sezonie "Scrubs" i skończyło się wielką klapą.

ocenił(a) serial na 8
matips

Nie chcę nikomu spojlerować, ale brytyjskie Being Human miało podobnie. Nie obejrzałam jeszcze do końca ostatniego sezonu, ale chyba została jedna osoba z 1 sezonu. Jak na razie było nieźle, zobaczę jak będzie po ostatnim odcinku.

ocenił(a) serial na 8
mejki

Wg mnie,te brytyjskie młodzieżowe seriale mają to do siebie,że faktycznie mogą się rażąco różnic poziomem,ale NIGDY nie można o nich powiedziec że są słabe. Poza tym,to nie tasiemce czy normalne seriale,że bohaterowie grają tam latami. I dobrze moim zdaniem,bo nie jest to takie typowe stawianie na kasę. Ryzykują wymianą obsady jak np. było w Skins. Wiedzieli że pierwsze 2 sezony były rewelacyjne,ale mimo to wymienili obsadę i robią tak nadal. To dobrze. Tak samo tutaj,można się spodziewac czegoś niespodziewanego. Ogólnie jak dla mnie najlepszy był tam Nathan,bo koleś jest idealny do takich ról. Rudy może nie zastąpił go,ale dał jakąś namiastkę Nathana. Może gdyby nie był taki,no nie wiem. "uczuciowy",gdyby wszystko olewał jak Nathan i miał tak samo wyebane to byłoby godne zastępstwo. A tak,to faktycznie,poziom niższy niż przez 2 pierwsze sezony,ale mimo to,spokojnie da się oglądac. Plusem jest to,że jeśli wyjdzie to naprawdę słabo,to jest tylko kilka odcinków i po wszystkim :D.

ocenił(a) serial na 10
nihasa64

W Skins nie robią tak nadal, bo się serial skończył.

ocenił(a) serial na 8
nikike

nie będzie kolejnych sezonów?

ocenił(a) serial na 10
nihasa64

Trzy specjalne odcinki na podsumowanie trzech generacji i tyle, koniec pięknego serialu.

ocenił(a) serial na 8
nikike

Szkoda,nie oglądałem w życiu wielu seriali,ale ten był zdecydowanie najlepszy.

ocenił(a) serial na 10
nihasa64

U mnie na drugim miejscu, po Dr. Who.

ocenił(a) serial na 10
mejki

Jak dla mnie to dobrze, że nie ma już Simona i Alishy - myślę, że ich historia została opowiedziana już do końca i zaczynało się robić nudno. (Zwłaszcza Alisha stała się straaasznie nudna). Najbardziej jednak ubolewam nad odejściem Kelly - to ona podtrzymywała serial - od początku do końca. Jak Nathan miał tam parę fajnych akcji (choć w pierwszym sezonie był strasznie wku*wiający) , to wszystko z Kelly było śmieszne , ten jej akcent , łach : p