PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Jak myślicie? Czy jakaś polska stacja, mogłaby puszczać Misfits?

ocenił(a) serial na 8
marqeez

Prawdopodobnie TVP1, leciały na niej już brytyjskie seriale. Na stacjach komediowych lecą raczej amerykańskie seriale. HBO Comedy co prawda ma w repertuarze parę brytyjskich seriali, więc może tutaj. TVN nie zaryzykuje czegoś takiego (widać to po nowościach w TVN-ie - House M.D). Na Polsat nie ma co liczyć. AXN Sci-fi mogłoby to puszczać, w końcu Misfits zalicza się to do science-fiction.

marqeez

myślę, że nie.

ocenił(a) serial na 9
marqeez

oczywiście, że nie :d za dużo seksu (mówienia o seksie), narkotyków i przekleństw, na tej samej zasadzie co 'skins'. zdegustowane mohery zaraz zrobiłyby jakąś rozróbę i zdjęliby to z tv raz dwa. niestety, to POLSKA.

marqeez

A BBC? Z tego co wiem, np. Skins byli puszczani właśnie na BBC Entertainment bodajże.

ocenił(a) serial na 9
zuzka_9

no ale to przecież nie jest polska stacja, a my tu mówimy o polskiej właśnie :d

caro_

nie jest polska, ale po polsku

ocenił(a) serial na 9
_bateman

wiem, że jest po polsku, mówię tylko, że pytanie brzmiało "Czy jakaś POLSKA stacja, mogłaby puszczać Misfits?" wiec BBC się do tego nie zalicza :d

caro_

misfits bedzie nadawane w mtv polska za tydzien.. jestem kur**** zalamany, kocham tak bardzo ten serial i modlilem sie zeby nie byl nadawany w polskiej stacji obok innych gowien,rzygadel... i bardzo mi sie podoba toze ten serial jest malo znany bo mialem go tak dla siebie.. a teraz wkur*** mnie to ze ludzie beda to ogladac z polski, ............

grduczek

Na serio.? ;o No to nieźle. Ale sądzę, że będzie puszczany w dosyć późnych godzinach, więc i tak za wiele osób go nie obejrzy, więc nie ma się co przejmować. ;)

RapaNui_

mam nadzieje! albo niech sciagna ten serial za duzo ilosc bluznierstw i scen erotycznych:D ogolnie tez lubisz bardzo ten serial? :):)

grduczek

Dobrze by było.;) Ale wątpie. Mtv puszcza wiele programów z nagością i bluźnierstwami, więc Misfits to będzie normalka. ;p Uwielbiam. Jak narazie mój ulubiony serial. Tak mnie wciągnął,że wszystkie odcinki w 3/4 dni obejrzałam. Genialny jest. ;D