Hej, temat może troche z dupy ale..
Zostały nam dwa odcinki do końca, mamy pewne podejrzenia jak się może to wszystko skończyć (swetry!). Jakie są
Wasze typy zakończeń "Misfits"? Czekam na spekulacje, pozdrawiam!
Po zapowiedzi odcinka przedostatniego zupełnie nie widać żeby ten serial miał się kończyć.
Zastanawia mnie wydziergany sweter z trzema trupami. Wszystko wskazuje na to, że Alex, Finn oraz Jess zginą i zostanie rzekomo 4 tych superbohaterów (nie wiem jak odbierać podwójnego Rudyego).
Jednak zbytnio nie dociera do mnie na czym to ich "bohaterstwo" miałoby polegać. Zrozumiałbym jeszcze Finna czy też Sama, których moce mogą się przydać ale Rudy byłby bezużyteczny.
Co prawda rzekomo extasy ma odwrócić jego moc, jednak w jaki sposób, tego jeszcze nie wiadomo.
Trochę się boję bo zostało już mało czasu a nie wiadomo nic. Chyba, że naprawdę zaskoczą nas w ostatnim odcinku.
Ciężko to stwierdzić bo nie wiadomo czy wierzyć temu swetrowi czy też nie.
Poza tym mam dziwne przeczucia co do Kuratora. Przeżył zbyt długo i zachowuje się zbyt dziwnie, moim zdaniem coś tu się jeszcze wyda :)
Streszczenie finałowego odcinka:
In the final episode, the gang contemplate life after community service. Still upset with Rudy, Jess seeks comfort elsewhere, and the woolly jumper superheroes surprise everyone.
A tu zwiastun:
https://www.youtube.com/watch?v=41H7teAbrtI
Z kolei tu można obejrzeć następny odcinek czyli 5x07 http://www.channel4.com/programmes/misfits/4od tylko trzeba się zarejestrować i zainstalować wtyczkę do Chroma lub Mozilli hola unblocker ,aby oszukać stronę,że jesteśmy ze stanów ;)
Na spekulacje jeszcze za wcześnie ;)
Możecie skorzystać z mojego konta.Ja i tak nie oglądam online.
email:toniemojprawdziwymail@wp.pl
hasło:misfits
przydało się. I konto i wtyczka. Dzieki wielkie :) Świetna sprawa z tym przedpremierowym epem (całe 3 dni!)
Pewnie dojdzie do starcia grupa ze sweterka vs. misfits. I podejrzewam, że Rudy2 zginie i to będzie miało coś wspólnego z tą babeczką, która swetry szyje. Tylko kurator największą zagadką :)