PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Piwo Tyskie pojawia się w 38:28 w 03x03. Cieszcie się.

ocenił(a) serial na 10
Faker

heheh fakt

ocenił(a) serial na 8
zliper

O super, a nie zauważyłam:)

Faker

to niestety nie jest raczej Tyskie. nazwa jest rozmazana dość, więc po tym ciężko stwierdzić, jednak design puszki Tyskie ma inny od kilku lat już. tamto faktycznie przypomina tyskacza w puszce jednak sprzed jakichś 4 lat, aż takiej starej puszki mieć nie mogą.

rajcinho

Do nowej tez podobne.

ocenił(a) serial na 9
Faker

Możliwe że jest to Tyskie, bo w UK jest on często kupowanym piwem tak przynajmniej kiedyś czytałem.

mo280391

bo to tyskie jest
tak jak u nas w sklepie pelno zagranicznych np holederskie hainekeny calsbergi tak i w innych krajach co wy byscie chcieli ze w kazdym kraju tylko narodowe piwa w sklepach

ocenił(a) serial na 8
Faker

Bywam czasem za granicą. W Czechach i Niemczech polskie piwo jest, ale na przykład w Chorwacji , czy w Turcji nie widziałem. W Chorwacji królują trzy: Ożujsko, Karlowatsko, i Tuborg, a w Turcji wszędzie Efes :) Dodam, że wszystkie są na prawdę bardzo dobre.

Faker

podobno w Anglii jest dużo polskich produktów, jak np. czekolady Wedla czy sok Tymbark.

ocenił(a) serial na 9
Faker

Ale nius, ale to typowe dla Polaków, że się cieszą ze wszystkiego co polskie w zagranicznych filmach/serialach. A jak by się jako statysta pojawił jakiś polski aktor, Boże jaki by był harmider z radości.

Krenciolek

Walnij sie w leb pajacu, typowe to jest twoje zachowanie.

ocenił(a) serial na 9
Faker

Co jest typowego w moim zachowaniu i dlaczego od razu mnie wyzywasz? Obraziłem Cię?

Krenciolek

Zarzucasz ludzia jakies niestworzone historie mowiac ze jest to typowe dla Polakow. Twoje bezmyslne i zaczepne zachowanie jest typowe dla Polakow.

ocenił(a) serial na 9
Faker

Chyba "ludziom". I to nie jest niestworzone. Zobacz sobie forum Sopranos, na pewno znajdziesz temat o tym, że służąca Tonego mówi po polsku. Potem zajrzyj do tematów o Adventureland, tam znajdziesz przynajmniej jeden temat o tym jak to Joel miał koszulkę z napisem Solidarność. Ale oczywiście lepiej obrażać ludzi panie Faker.

użytkownik usunięty
Krenciolek

A co,mam płakać? Wolę się cieszyć.

ocenił(a) serial na 9

Dokładnie ja tyż wolę śię cieszyć

ocenił(a) serial na 9
Krenciolek

Czepiasz się człowieku, normalne jest to, że fani wyszukują sobie ciekawostki i smaczki... geez.

ocenił(a) serial na 9
Okash

No, czepiam się, problem?

ocenił(a) serial na 9
Krenciolek

lol, za dużo byś chciał ode mnie
no chyba, że Ty go masz/ktoś inny

ocenił(a) serial na 8
Faker

Na 100% nie jest to Tyskie. Napis jest czerwony, kiedy tyskie posiada biały napis z czerwonym tłem, nad napisem powinna znajdować się korona której na serialowym piwie też brak :) Poza tym puszka powinna być biała a nie srebrna.

screen: http://dl.dropbox.com/u/30214481/misfitspiwo.jpg