PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Rudy + Jess <3

ocenił(a) serial na 10

Hmmm mimo, że 2 odcinek jakoś nie porywał to końcówka z tą piękną melodyjką jak najbardziej n
plus:) Mam nadzieje, że ujawnią tytuł. Już w 4 sezonie,chyba 3 odcinku pokazali,że ich drogi mogą
się zetknąć;) Myśle, że fajnie by to wyszło i cieszyłbym się z takiego rozwiązania :) Pozdrawiam
fanów Mistifits, którzy są z bohaterami pomimo słabszych odcinków do końca .

ocenił(a) serial na 10
dejvidos

Nie bardzo lubię Jess ale zasługuje ona na kogoś lepszego niż Rudy czy Alex "from the bar" :D Btw Czemu ona podgląda przez szpary w płocie ,drzwiach czy przez okno ... kto jak kto ale ona :/ ?

Jesli już chcą zrobić z nich parę to niech chociaż będzie z Rudym#2.

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

ale Rudy pokazał swoje drugie oblicze. potrafi być dobrym człowiekiem nie jest może jednak wcale taki zły :) a na marginesie to cieszę się że ktoś wreszcie zabrał się porządnie za muzykę do serialu. pod tym względem ten sezon błyszczy.

ocenił(a) serial na 10
annamisiek

Tak, w ogóle jest lepszy od 4 sezonu.Tamte odcinki ledwo męczyłem ,a teraz nie mogę się doczekać następnego odcinka :)

ocenił(a) serial na 10
dejvidos

Bym zapomniał.Jeśli chodzi o muzykę na końcu to Lanterns on The Lake - The Places We Call Home ;)

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

to nie ta melodyjka:) chodzi mi o tą w której Jess wymuje tą paczke cukierków czy coś tam :)

dejvidos

No właśnie to ta melodyjka :)

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

https://soundcloud.com/leitechi/lanterns-on-the-lake-the :)

Ha! Wiedziałam, że ktoś od razu to znajdzie. Od razu zwróciłam uwagę na piękną nutkę. Dzięki Kamil.

ocenił(a) serial na 9
dejvidos

Tak, tak, tak - strasznie mi się podoba ten pairing i już zacieram rączki. O ile z tego coś wyjdzie. Plus, jako naczelna yaoistka shipuję również probation workera (jak on się zwie, bo zapomniałam? o.o) i... Finna. Choć przecież Finn nie jest gejem xDXD

ocenił(a) serial na 9
Lady_Nyks

Rzeczywiście to wygląda jakby Greg (?) smalił cholewki do Finna. Jak go zobaczył wtedy z Alexem to aż przysiadł z szoku. A biedny Finn, po tym wszystkim nawet darmowego drinka od Alexa nie dostał ;( :D
Rudy i Jess razem chodzili mi po głowie już od odcinka jak jego trzecia wersja się w niej zakochała w poprzednim sezonie, więc ostatni odcinek oglądałam z bananem na gębie. Ciekawe co wyjdzie w sprawie Abby? No i ten Tim, GTA guy. Rudy2 nie wie do czego on zdolny. I po tym jak Rudy1 go traktuje kto wie, czy nie stanie się villanem tego sezonu. Byłoby fajnie. A na koniec być może Alex "from the bar" będzie musiał ich wszystkich wybzykać :D Uwielbiam ten serial :)

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

" na koniec być może Alex "from the bar" będzie musiał ich wszystkich wybzykać :D"
HAAHAHAHAH <3

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

Właśnie też wydaje mi się, że Rudy 2 może być tym złym...taki niedoceniony do tej pory może w końcu chcieć wyjść z cienia. To byłoby nawet ciekawe, chociaż taka zmiana była by dziwna. Tak czy inaczej ciekawi mnie co dalej z tym swetrem.

@Lady_Nyks z całym szacunkiem dla Ciebie, ale jak ku*** można używać słowa pairing czy shipuję pomijając yaoistkę. Ok, mów że się czepiam i takich określeń wszyscy używają w AMERYCE CZY tam ANGLI (przypominam tutaj jest POLSKA) ale to nie zmienia faktu, że takie słowa zalatują gimbazą i upośledzeniem. I tutaj nie czepiam się do Ciebie czy Twojej osoby, ale do tej konkretnej przypadłości jaką jest używanie tego typu słów. Peace

dejvidos

Sezon 4 oglądało mi się z początku dość ciężko, brakowało mi wszystkich z poprzednich sezonów, ale sezon 5 juz po dwóch odcinkach mile mnie zaskoczył.
Rudy i Jess, aż sama się uśmiechałam do ekranu przy scenie jak patrzyła na niego i on na nią w ogródku u rodziców, nie wspominając już o owej paczce cukierków.
Sądzę, że będzie to miła odmiana, bo Rudy jest jaki jest, ona w sumie zamknięta w sobie i wierzę w to, że będzie miała ogromny wpływ na Rudego, który pewnie przy niej zmieni się diametralnie. Chce już trzeci odcinek, bo jestem tego cholernie ciekawa, no i zapowiedź 3 odcinka szok :D

ocenił(a) serial na 10
Pommella

dobra dobra a zna ktoś tytuł piosenki w tej scenki Gdy rudy sie przebiera i Jess a potem ona odnajduje te cukierki??:)

ocenił(a) serial na 9
dejvidos

Lanterns on The Lake - The Places We Call Home

ocenił(a) serial na 10
Wojciech_N

faktycznie!! mój błąd .Sorki;)

ocenił(a) serial na 9
dejvidos

Ja też jestem zachwycona!! Scena w której Rudy rozmawia z ojcem i na nią spogląda... <3! Aż się uśmiechałam do ekranu :)

ocenił(a) serial na 10
heartuboo

Ja oglądałem to w pracy i nie ukrywam,że cofałem tą scenę parę razy :)