Hmmm mimo, że 2 odcinek jakoś nie porywał to końcówka z tą piękną melodyjką jak najbardziej n
plus:) Mam nadzieje, że ujawnią tytuł. Już w 4 sezonie,chyba 3 odcinku pokazali,że ich drogi mogą
się zetknąć;) Myśle, że fajnie by to wyszło i cieszyłbym się z takiego rozwiązania :) Pozdrawiam
fanów Mistifits, którzy są z bohaterami pomimo słabszych odcinków do końca .
Nie bardzo lubię Jess ale zasługuje ona na kogoś lepszego niż Rudy czy Alex "from the bar" :D Btw Czemu ona podgląda przez szpary w płocie ,drzwiach czy przez okno ... kto jak kto ale ona :/ ?
Jesli już chcą zrobić z nich parę to niech chociaż będzie z Rudym#2.
ale Rudy pokazał swoje drugie oblicze. potrafi być dobrym człowiekiem nie jest może jednak wcale taki zły :) a na marginesie to cieszę się że ktoś wreszcie zabrał się porządnie za muzykę do serialu. pod tym względem ten sezon błyszczy.
Tak, w ogóle jest lepszy od 4 sezonu.Tamte odcinki ledwo męczyłem ,a teraz nie mogę się doczekać następnego odcinka :)
Bym zapomniał.Jeśli chodzi o muzykę na końcu to Lanterns on The Lake - The Places We Call Home ;)
to nie ta melodyjka:) chodzi mi o tą w której Jess wymuje tą paczke cukierków czy coś tam :)
https://soundcloud.com/leitechi/lanterns-on-the-lake-the :)
Ha! Wiedziałam, że ktoś od razu to znajdzie. Od razu zwróciłam uwagę na piękną nutkę. Dzięki Kamil.
Tak, tak, tak - strasznie mi się podoba ten pairing i już zacieram rączki. O ile z tego coś wyjdzie. Plus, jako naczelna yaoistka shipuję również probation workera (jak on się zwie, bo zapomniałam? o.o) i... Finna. Choć przecież Finn nie jest gejem xDXD
Rzeczywiście to wygląda jakby Greg (?) smalił cholewki do Finna. Jak go zobaczył wtedy z Alexem to aż przysiadł z szoku. A biedny Finn, po tym wszystkim nawet darmowego drinka od Alexa nie dostał ;( :D
Rudy i Jess razem chodzili mi po głowie już od odcinka jak jego trzecia wersja się w niej zakochała w poprzednim sezonie, więc ostatni odcinek oglądałam z bananem na gębie. Ciekawe co wyjdzie w sprawie Abby? No i ten Tim, GTA guy. Rudy2 nie wie do czego on zdolny. I po tym jak Rudy1 go traktuje kto wie, czy nie stanie się villanem tego sezonu. Byłoby fajnie. A na koniec być może Alex "from the bar" będzie musiał ich wszystkich wybzykać :D Uwielbiam ten serial :)
" na koniec być może Alex "from the bar" będzie musiał ich wszystkich wybzykać :D"
HAAHAHAHAH <3
Właśnie też wydaje mi się, że Rudy 2 może być tym złym...taki niedoceniony do tej pory może w końcu chcieć wyjść z cienia. To byłoby nawet ciekawe, chociaż taka zmiana była by dziwna. Tak czy inaczej ciekawi mnie co dalej z tym swetrem.
@Lady_Nyks z całym szacunkiem dla Ciebie, ale jak ku*** można używać słowa pairing czy shipuję pomijając yaoistkę. Ok, mów że się czepiam i takich określeń wszyscy używają w AMERYCE CZY tam ANGLI (przypominam tutaj jest POLSKA) ale to nie zmienia faktu, że takie słowa zalatują gimbazą i upośledzeniem. I tutaj nie czepiam się do Ciebie czy Twojej osoby, ale do tej konkretnej przypadłości jaką jest używanie tego typu słów. Peace
Sezon 4 oglądało mi się z początku dość ciężko, brakowało mi wszystkich z poprzednich sezonów, ale sezon 5 juz po dwóch odcinkach mile mnie zaskoczył.
Rudy i Jess, aż sama się uśmiechałam do ekranu przy scenie jak patrzyła na niego i on na nią w ogródku u rodziców, nie wspominając już o owej paczce cukierków.
Sądzę, że będzie to miła odmiana, bo Rudy jest jaki jest, ona w sumie zamknięta w sobie i wierzę w to, że będzie miała ogromny wpływ na Rudego, który pewnie przy niej zmieni się diametralnie. Chce już trzeci odcinek, bo jestem tego cholernie ciekawa, no i zapowiedź 3 odcinka szok :D
dobra dobra a zna ktoś tytuł piosenki w tej scenki Gdy rudy sie przebiera i Jess a potem ona odnajduje te cukierki??:)
Ja też jestem zachwycona!! Scena w której Rudy rozmawia z ojcem i na nią spogląda... <3! Aż się uśmiechałam do ekranu :)