PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34958
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

S04E06 - opinie

ocenił(a) serial na 10

Czyli opinie o szóstym odcinku czwartego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
nikike

Odcinek przezajebisty, tak jak się zapowiadał. Trochę komedii, trochę dramatu, trochę romansu, trochę horroru. No i w końcu się rozwiązała zagadka z Alexem, mniej więcej w taki sposób jaki sobie wcześniej obmyśliłem.

ocenił(a) serial na 6
nikike

Moty w Aleksem "z baru" mnie nie zaskoczył, spodziewałam się czegoś takiego... Ale biały królik był przerażający! Świetnie nakręcony odcinek, muzyka świetnie dopasowana, iii chyba mamy zastępczynię Curtisa : )

ocenił(a) serial na 10
owca2512

No właśnie, byłbym zapomniał, dwie nowe postaci, a ta która będzie rzekomo na community service zapowiada się świetnie.

ocenił(a) serial na 10
nikike

Zdecydowanie. Abby przypadła mi bardziej do gustu. Odcinek super. Zabrakło tylko probation workera :D

ocenił(a) serial na 10
AtomicBomb

Jeszcze by brakowało, żeby go gdzieś tam wcisnęli na pogrzeb...

ocenił(a) serial na 9
nikike

Probation worker na tej stypie i odcinek był by najlepszym w historii serialu :)

ocenił(a) serial na 1
nikike

Jakie dwie ?

ocenił(a) serial na 10
Marko81

No Abby i ta, z którą gadał Rudy.

ocenił(a) serial na 10
nikike

Odcinek zajebisty. Postacie Abby i Richarda spodobały mi się najbardziej, chociaż zabrakło probation workera. I oczywiście The White Rabbit :D Ostatnio też brakuje mi drugiego Rudiego.
For the record, Richard Saunders został nie raz wspomniany przez Rudiego w sezonie trzecim. Pierwszy raz w pierwszym odcinku (pierwsza scena i dialog pomiędzy jednym i drugim Rudym), a drugi raz w odcinku piątym podczas rozmowy, gdy robili coś tam przy szpitalu (przed tym, jak Kelly weszła do niego).

ocenił(a) serial na 8
nikike

strasznie fajny odcinek, wreszcie coś na miarę dawnego dobrego Misfitsowego klimatu :P

- jak w Misfitsach trwa biba z fajną muzą w tle to wiadomo, że coś się będzie działo
- White Rabbit super :D
- motyw z numerkami na czołach + to, że Rudy pamięta wszystkie 99
- Rudy objawił swoją wrażliwszą naturę gadając z tą dziewczyną na stypie, może się zakochał hahah
- motyw z pomyleniem imprezy ze stypą bardzo zabawny
- ogólnie Rudy podobał mi się bardzo dzisiaj, za teksty i bycie mentorem dla Finna ;)
- Alex i Jess, hmmm. nic dziwnego, że chłopak nie czuł się pewnie, skoro "his cock is out there somewhere"
- Finn mógłby dać sobie spokój z tym niby uczuciem do Jess.
- Abby wydaje się być spoko

zobaczymy jak tam pociągną do końca ten sezon.

ocenił(a) serial na 9
nikike

znajde gdzies odcinek z napisami?

ocenił(a) serial na 9
nikike

Zajebisty odcinek.
Z Alexem wyszło to, czego się spodziewałam.
I czyżby Rudy nam się zakochał? hahaha
Ta nowa zapowiada się fajnie. Szkoda, że zostały tylko dwa odcinki.

ocenił(a) serial na 9
nikike

ludzie ratujcie, przeszukałam całego neta, jak się nazywa ta piosenka w z imprezy, leci w momencie jak ta ruda dziewczyna pije alkohol zaraz po obudzeniu się w łazience?

ocenił(a) serial na 10
morgana000

Wiem że jakaś piosenka mi się wtedy właśnie strasznie spodobała, może to ta...

nikike

ja szukam z kolei muzyki, z momentu gdy Rudy, Finn i nowa dziewczyna z imprezy popijali piwko na dachu budynku ich centrum prac społecznych. spokojny, stonowały track

ocenił(a) serial na 10
theostr

Szkoda, że z Misfits nie ma tak jak ze Skins gdzie po każdym odcinku na stronie E4 wrzucali ścieżkę z całego odcinka, fajne kawałki można było w ten sposób znaleźć.

nikike

otóż jest tak jak mówisz ;-) http://www.e4.com/misfits/music-playlists.html

ja w poszukiwaniu tego czego szukam przesłuchałem całość ale nie odnalazłem, albo może zbyt pobieżnie to robiłem.

ocenił(a) serial na 10
nikike

A tak nie robią? http://www.e4.com/misfits/music-playlists.html

ocenił(a) serial na 10
AtomicBomb

WOW, to fajnie, myślałem że nie robią, bo nigdy tego nie znalazłem.

ocenił(a) serial na 10
morgana000

Nero - Doomsday

ocenił(a) serial na 9
AtomicBomb

Dziękuję <3

ocenił(a) serial na 9
nikike

Odcinek bardzo udany :) Najlepsze momenty to pojawianie się królika i ta muzyka w tle :D Mam tylko dwa zastrzeżenia.

1. O co chodziło z Finnem i tą blondyną ? Dlaczego po jego powrocie ona go nie poznała ? (być może nie przyjrzałem się dobrze ale wydaje mi się że to była dokładnie ta sama kobieta)

2. Jak myślicie co z kolejnym sezonem ? Zostały dwa odcinki a jest nadal kilka niedokończonych kwestii. Wątpie aby wciągu dwóch odcinków zamknęli sprawę Alexa i jego przyrodzenia (chociaż następny odcinek jest nadzieją na zakończenie tej sprawy). Nie wiadomo co stanie się z Rudym i Nadine (?) , albo okaże się kolejną psychopatką jak Lola i będą musieli się jej pozbyć albo rozkwitnie z tego miłość ale też wątpię aby zmieścili się w dwóch odcinkach. No i nowa przepiękna ruda kobieta w ich gronie. Podejrzewam że też ma jakąś moc i dowiemy się raczej nieprędko. Poza tym wątpie aby jej pojawienie się miało sens tylko na trzy odcinki.

ocenił(a) serial na 10
mejki

Nie dość że to, to jeszcze mignęły mi włosy tej dziewczyny z którą gadał Rudy i też nie zwróciła na nich uwagi.

ocenił(a) serial na 9
mejki

Wydaje mi się, że ta blondyna po prostu nie chciała się do niego przyznawać. Przeleciała sobie gościa na pogrzebie i na razie, to wszystko :)

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

albo jest taka puszczalska, że nie pamieta już twarzy facetów z którymi spała xD

a co do odcinka - całkiem ok, chyba najlepszy z całego sezonu jak do rej pory, lepszy nawet niz pierwszy.
cos mi sie wydaje, że Finn jednak skończy z tą nową a nie z Jess.
Rykłem śmiechem jak zobaczyłem tego kolesia bez wacka... i jeszcze ta mina zbitego psa XD
Lol że tak szybko przeszedł im żal po Curtsie... już praktycznie zadnego po nim śladu...

ocenił(a) serial na 9
Okash

Tak naprawdę tylko Rudy dobrze znał Curtisa i ich pożegnanie było wzruszające. I to właśnie Rudy rozmawiał o Curtisie z probation workerem. Reszta nie specjalnie zdążyła się zaprzyjaźnić z Curtisem, więc jakby nie widzę sensu robienia 3 odcinków o ich żałobie.
Finn z Abby? No way! :)

ocenił(a) serial na 10
mejki

Obejrzałem jeszcze raz - ona miała minę nie jakby go nie pamiętała, tylko taką mówiącą "idź stąd, nie chcę żeby ktoś się dowiedział, że mnie przeleciałeś".

nikike

świeeeeetny odcinek! już ostatnim razem pisałem, że Misfits w czwartym sezonie są jak najbardziej do oglądania w porównaniu do sezonu nr 3. Rotacja postaciami wychodzi bardzo płynnie, scenariusz pisze się na miarę najlepszych czasów Nathana. Bardzo solidne 45 minut w odcinku szóstym.

ocenił(a) serial na 9
nikike

są już napisy czy po ang oglądaliście

loozack

są napisy. napiprojekt znalazł jeszcze wczoraj wieczorem ;-)

ocenił(a) serial na 9
theostr

a mi nie chciał ;(

ocenił(a) serial na 9
loozack

Napisy wczoraj były wyjątkowo późno bo dopiero o 19. Trzeba czekać..na napiprojekcie zawsze będą.

http://www.filmweb.pl/serial/Wykl%C4%99ci-2009-549728/discussion/Do+wszystkich+s zukaj%C4%85cych+napis%C3%B3w.%C2%A0,2071926

ocenił(a) serial na 9
nikike

Bardzo dobry odcinek. Mnie to samo się podobało co już było wymieniane przez Was wyżej :D

ocenił(a) serial na 9
loozack

Jeszcze taką jedną rzecz zauwazyłem odnosnie Gilguna, ogladałem z nim ostatnio film Lockout i jakis czas temu Harry Brown. Jakos na poczatku sezonu rzuciło mi się w oczy, że na prawej rece ma wytatuowane 'LOL' - ten sam tatuaz miał w this is england. Tak sie zastanawiam, ze jednak filmy były krecone w roznym czaasie wiec dlaczego te tautaze sie utzymuja? A dodam, ze nie sa prawdziwe. Ot taka cieakwostka.

ocenił(a) serial na 10
loozack

Rzeczywiście, przejrzałem sobie pierwszy odcinek 3 sezonu i również to zauważyłem. Bardzo ciekawe...i zastanawiające

ocenił(a) serial na 9
AtomicBomb

dodam, że jak oglądałem Lockout, który juz wspominałem tam tez ma ten tatuaz (LOL) a także alfę i omege jak dobrze pamietam po bokach klaty, które wczesniej widziałem juz własnei w misfitsie

nikike

Odcinek świetny, ale pisze z takim pytaniem: Czy zna ktoś tytuł piosenki, która jest grana w scenie Jess-Alex (wychodza z imprezy do pokoju) ?

nikike

Koniec mnie rozwalił! Hhahahahaha dawno nie oglądałem tak jajowego serialu a dawką dawką akcji!

nikike

zakończenie odcinka bardzo słabe, nie podobało mi się to jak załatwili tego królika :C
ale Abby zapowiada się świetną postacią <3