Jedyny szok to to, że pokazali fiuta, lol.
btw. z tym Alexem z baru chyba ciągle jest coś nie tak.
mnie widok penisa w tutaj tak nie zdziwil jak we wspomnianym już Spartacusie ;D
Świetny odcinek ! Jeden z lepszych. Osobiście powiem że zniszczyła mnie scena gdy Abby i Finn siedzieli i obmyślali plan jak odwrócic uwagę prowadzącej cwiczenia dla matek. Świetna próba Finna użycia jego mocy ! :D Ten odcinek obudził i zachwycił mnie chyba najbardziej w tym sezonie. Powiem szczerze że ciekawią mnie Jeźdzcy Apokalipsy. Czy to będzie koniec ? Jeden wielki Armagedon ? :)
Wstyd mi niemiłosiernie, ale zapytam ponownie tak jak i przy poprzednim odcinku....są już napisy?
Probation worker przy Rudy'm to Freddie Mercury :D
A w ogóle to, panie i panowie, odcinek 7 za nami a probation worker wciąż żyje! Chyba mamy nowy rekord!
Finn używający swojej mocy pozamiatał :)
Alex mnie już drażni, oby mu się zeszło w finale. Biedna Jess, coś czuję, że jednak skończy z Finnem.
Rekord to miał jak dotąd poprzedni Probation worker. A Alex okazał się zwyczajnym f****m. Coś jednak mówią o num te numery na czole.
Si, Shaun popełnił rekord (i bardzo dobrze bo był zdecydowanie najlepszy), ale on wcale nie był przedostatni, w odcinku z zombie pojawiła się nowa laska, tyle że zatłukli ją zanim zdołała jeszcze cokolwiek powiedzieć.
dokładnie, ale Shaun to mój ulubieniec a po nim zaraz o ten ostatni piosenkarz ;D
Kur** głąbie czytaj inne tematy. Mówiłem że jeżeli nie macie napisów to ja wam je dam a nie w każdym temacie po 500 zapytań MACIE NAPISY ?!?!
Abby jest świetna.Podejściem do życia trochę przypomina mi Kelly.A ogólnie aktorka troszkę przypomina mi Florence;)
szukam nagrania z poczatku odcinka jak Alex całuje się z Jess ;) na stronce nie ma :((