PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Świetny serial po obejrzeniu jednego odcinka tak się wciągnełam że spędziłam całą noc na
oglądaniu. Tylko kurde zakończenie popsuło mi humor myśl że najfajniejsza postać serialu-
Natan reszta życia spędzi umierając i ożywając w trumnie nie jest śmieszna tylko
przerażająca. Ciężko mi dopowiedzieć sobie że któregoś dnia np. Alisha pomyśli o
odkopaniu dobrego kumpla. A wy jak to postrzegacie?

kolgeid

Tez mi się nie podoba zakończenie... Ale mi się wydaje, że jakoś go uratują... JA to widze tak:
Kelly przyjdzie na cmentarz i usłyszy myśli Nathana i bedzie wszystko po staremu. Mam nadzieję ;P

ocenił(a) serial na 8
grinti

też mi się tak wydaje, długo w tym grobie nie poleży- może nawet bateria w iPodzie mu wytrzyma;]

ocenił(a) serial na 10
grinti

A to dobre. Ciągle się zastanawiałem w jaki sposób go uratują, a odpowiedź była tak prosta. Thanks, mate. :)

ocenił(a) serial na 8
grinti

Dokładnie. Odpowiedź wydaje się tak prosta. Na 100% tak go odnajdą. Już nie mogę się doczekać listopada i drugiej serii :p

E4 Series 2 starts 11th November at 10pm

ocenił(a) serial na 8
tch

Druga seria zdecydowanie gorsza od pierwszej.

ocenił(a) serial na 8
kolgeid

nathan na 100% bedzie w 2 sezonie, widzialam fotki z planu na stronie e4 :D wiec jakos go uratują, nathan wlasciwie tworzy ten serial, bez niego nie byloby polowy smiesznych sytuacji, nie mogli go usmiercic :D

zuzanne

No tez uważam, ze bez niego ten serial był by... nudny. I jeszcze gdyby nie było Kelly - ten jej akcent zwala z nóg ;D

ocenił(a) serial na 8
kolgeid

może ta laska co słyszy myśli pójdzie odwiedzić jego grób i usłyszy go... ja tak sobie wyobrażam to

ocenił(a) serial na 8
haynee

Może rozwali trumnę kopytem, i wyjdzie jak Dean Winchester w Lazarus Rising. :P

Bardzo mi by go brakowało pomimo tego, że jak go widzę od razu myślę " Co za dupek".

haynee

jak zgadłeś jesteś dobry

xxpppxx

To będzie tak ale wy już pewnie wiecie
facet w masce czyli simon z przyszlosci bedzie im pomagał i to on zucil w kelly liscikiem po to aby jej przekazać co jest z Nathanem
no wiecie idź na cmentarz a potem kelly uslyszy jego mysli itp