Do kogo jest skierowany ten serial jestem juz po 4 odcinkach i trochę zalatuje mi on tandeta
dla nastolatków , Nie ukrywam ze zaczęłam oglądać te serial dlatego ze spodobał mi sie aktor
grający Ramsaya Boltona tak bardzo sie nim zachwyciłam ze obczailam jego filmografie i
trafiam tutaj i sama nie wiem co mam myśleć o tym serialu za dużo w nim zbędnych scen
erotycznych z irytująca fabula rodem z tandetnego komiksu , ale ma w sobie jakiś klimat ktory
przyciąga , świetna muzykę, całkiem dobra gre aktorska i idzie sie pośmiać czasami no i
oczywiście milo jest popatrzeć na aktora grającego Simona dla którego właściwie zaczęłam
oglądać ten serial , a oto moje pytania :
-Ile lat maja głowni bohaterowie ?
-czy ta moc Alishy dziala tez na dziewczyny ?
-Jaka moc ma Nathan prosze o spoiler ?
1. Chyba nie było powiedziane ile lat mają główni bohaterowie, ale na pewno nie są nastolatkami. Pewnie mają jakieś 20-25 lat.
2. Pewnie tak, ale Alisha nigdy nie próbowała swoich mocy na dziewczynach (o ile pamięć mnie nie myli)
3. O mocy Nathana dowiesz się w finałowym odcinku pierwszego sezonu. Jest to wielki spoiler, więc nie chcę psuć Ci zabawy... oglądaj dalej.
Moc Nathana warta jest czekania :D tak czy owak, mnie serial wkręcił głownie przez właśnie Nathana, a dopiero w kolejnym sezonie GOT obczaiłam, że aktor grający postać Simona (Barry'ego :D) będzie występował jako Bolton :) ciekawie zobaczyć aktora w tak skrajnie różnych rolach. Tak czy owak, polecam sezon pierwszy Misfitsów wraz z połową drugiego, później już mi trochę zapał opadł.