PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34958
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Tak jak w temacie, warto zaczynać oglądać ? :)

Gran_2

zaczynać warto, tak gdzieś do 3 sezonu - wtedy jeszcze wciągał. 4 - jeśli nie masz nic lepszego do oglądania, a 5 sezon to już porażka moim zdaniem.

Gran_2

moim zdaniem tylko 2 sezony są warte uwagi

ocenił(a) serial na 8
Gran_2

1 sezon mega! potem coś się zepsuło. ale zacznij oglądać-polecam

ocenił(a) serial na 10
lunaluna

wszystkie sezony zajebiste, nie słuchaj i miłego oglądania

ocenił(a) serial na 7
Gran_2

Oglądaj pierwsze dwa sezony, bo są naprawdę dobre. Świetne, żywe postacie, niezły, specyficzny humor. Sezony 3-5 to już spory spadek, aż do bardzo żenującego poziomu. Wymienia się cała obsada serialu, a fabuła jest nielogiczna i po prostu głupia. Co do pierwszych dwóch - jak najbardziej!

ocenił(a) serial na 8
Gran_2

Zawsze tak jest!! Ludzie zawsze tak mówią. 1 sezon był lepszy bla bla bla. Jak dla mnie wszystkie sezony są świetne !!

navyblue1

Jak dla mnie ostatnie sezony sa nawet lepsze.

ocenił(a) serial na 9
navyblue1

Też nie przepadam za tego typu generalizacją, bo zazwyczaj się to nie sprawdza, ale nie tutaj, tu mają rację.
Sezony 1 i 2 są rewelacyjne, natomiast 3-5 co najwyżej takie ok. Są oczywiście pojedyncze lepsze odcinki, ale jako całość to nie wypadają te serie dobrze.
Przynajmniej dla mnie.

Gran_2

1. Serial jest jedną z najbardziej przełomowych produkcji telewizyjnych ostatnich czasów.
2. Co cie skłoniło zeby pytanie "czy warto ogladac" zadawac milionom obcych, nieznajacych ciebie ani twoich gustow ludzi? Fani serialu oczywiscie odpowidza ze tak, ale ty mozesz byc fanem Pszczólki Mai w wersji 3D i rzygniesz po pierwszych 15 minut serialu (bo jest on bardzo specyficzny). Sam wiec widzisz, ze zakładanie takich smiesznych watków z pytaniami od czapy jest kompletnie bezcelowe. No chyba, ze jestes typową attention whore.

ocenił(a) serial na 10
Gran_2

1,2,3 sezon są dobre po 3 sezonie 4 sezon średni 5 sezon to porażka