Nie ma chyba podobnych ;/. możne jakaś cześć serialu ,,Roswell w kręgu tajemnic'' . Też jest opisany wątek miłosny, moce, przygody.jednak coś tam jest podobnego ;p nie wiem jak to opisać xd Też fajny jest serial ,,Udręki młodego Bergera'' ;dd
nie ma juz zadnych innych takich samo fajnych serialow:( skins i misfits to najlepsze seriale na świecie!!!
Being Human! Zdecydowanie. Oczywiście, chodzi mi tu o brytyjską wersję, bo za amerykańską nawet nie mam ochoty się brać. Mam już dość amerykańskich remake-ów. Wyszły jak na razie 3 sezony BH i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Wszyscy widze czekają z zapartym tchem na kolejny sezon (jeśli zobaczysz finał 3 sezonu dowiesz się czemu).
Mi ostatnio spodobał się serial Lost Girl. Polecam również V . Teen Wolf też nie jest zły. Zgadzam się wcześniej wypowiadającymi że Being Human to tylko brytyjska wersja
V jest bardzo doby, ale ma jedną wadę. Urywa się po dwóch sezonach w najciekawszym momencie, i juz go nie będzie dalej.
Jest jeszcze starsza wersja ta oryginalna bo ta nowa która jest dobra to remake
Wiem. Stara wersja miała 21 godzinnych odcinków. A ja ją miałem na kasetach VHS jako jeden 21-godzinny film :) A teraz nie mam pojęcia, gdzie ją znaleźć.