Wiadomo może już o czym będzie 3 sezon;>
Kurde tak się w niego wkręciłam a jestem ciekawa co będzie dalej.
nie wiem czy widzialas ostatni odcinek (chyba to byl specjalny). Poszli do tego faceta co zabiera moce z kasa, zeby odzyskac swoje moce> podejrzewam ze trzeci sezon bedzie podobny do pierwszego kiedy to kazdy bedzie odkrywal co ma i jak moze tego uzyc. Mysle, ze jesli tworcy postaraja sie to bedzie to interesujacy sezon:) juz nie moge sie doczekac!
ja tak samo! tak widziałam;p ale jestem ciekawa czy będzie dalsza cześć 2 sezonu.czyli czy Simon i Alisha będą razem i jak wszystko się potoczy.bo raczej nigdzie nie ma opisanego 3 sezonu ;>
cos znalazlam na temat 3 sezonu; mam, zle wiadomosci Nathan odchodzi!!
http://www.e4.com/blog/62dChJcfVLN7fnJN5wdSgV/view.e4
Tak wiem. Już czytałam; ((( .Najlepszy i najprzystojniejszy ze wszystkich facetów serialu. to już nie będzie to samo....
i te jego ciete i smieszne odzywki:( jesli jeszcze lauren socha odejdzie to bedzie tragedia!! uwielbiam ja i ten jej akcent:)
hahah tak on miał fajny akcent ;D i grał bardzo naturalnie ;) nawet takie głupie sceny ;p
Bezsens, ten serial był prześwietny właśnie TYLKO dzięki Nathanowi. Ja już raczej z takim zaangażowaniem oglądać go nie będę :/
Na Filmwebie już od dawna jest dzień premiery kolejnego sezonu, a o Nathanie już wiadomo po końcu poprzedniego sezonu : )