PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 35009
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

najnowszy odcinek

ocenił(a) serial na 10

dali czadu :) zobaczymy jak dalej

ocenił(a) serial na 9
nastka_3

Ja już kibicowałam temu ostatniemu, Shaun mu chyba było? Myślałam, że ten koleś ma szansę dotrwać do końca. I prawie mu się udało, gdyby nie, oczywiście, Kelly ;/

Kasiek_haz

Nie pamiętam poprzedniego kuratora. Kelly zabiła go w III sezonie?
Teraźniejszy kurator jest już czwartym, prawda?

ocenił(a) serial na 10
nastka_3

Było ich pięciu:
Tony
Sally
Shaun (zabity w 3x05)
Laura (zabita w 3x07 przez cheerleaderkę zombie)
Greg

kamil665544

Dzięki za przypomnienie. ;)

ocenił(a) serial na 10
purum

Co do odcinka pojawił się stary akcent :) Koleś któy widział wszystko jak w grze:) i szykują się dalej stare akcenty już w następnym :)

ocenił(a) serial na 9
dejvidos

ej ten typek co go goście szarpali w zapowiedzi następnego odcinka wyglądał jak Nathan :>

ocenił(a) serial na 9
pamcia26

pomyłka ,to nie on

ocenił(a) serial na 10
pamcia26

ale wystąpi ten czarny koleś z 2 sezonu z bodajże 2 odcinka gdzie był brat Nathana:)

ocenił(a) serial na 9
dejvidos

no tak..ale czy go nie zabili? tego co widzial jak w grze?

ocenił(a) serial na 10
purum

Jeszcze sobie przypomniałem o tym żółwiu. Czyżby miał odegrać później jakąś większą rolę?

ocenił(a) serial na 10
nikike

To jest jeden z nowych bohaterów ,który ma moc zmiany w żółwia.Fachowo nazwali to "Tortoise Mimicry".

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Ale serio?

ocenił(a) serial na 10
nikike

Oglądasz Misfits od 5 sezonów i jeszcze pytasz :D ? Pewnie,że serio.

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

No właśnie to jest tak niepoważne, że teoretycznie mogłoby być prawdziwe. Ale to sprawia, że w przypadku Misfits bardzo łatwo kogoś wkręcić.

nikike

Ale poważnie, wiedziałem, że w tym serialu mogą na prawdę porąbane moce wymyślić, ale "Wyruchałem z ciebie diabła"? Wtf? :D

A tak ma marginesie nadal mam jakąś nadzieję na powrót starych bohaterów, bo co jak co nadal są w czołówce (te taki ludziki dziwne :P)

ocenił(a) serial na 9
nikike

i będzie głównym złym w tej serii. Przez następne odcinki będzie szedł zabić Rudego.

ocenił(a) serial na 10
purum

Jestem zawiedziona.
Zakochałam się w misfits od pierwszego sezonu, ale, każdy kolejny sprawia, że moja ochota na oglądanie spada..

Po nowym odcinku stwierdzam, że świeżość pomysłów się wyczerpała. Ratunkiem dla mnie jest oczywiście magiczna postać Rudego, którego wielbię za brak wyczucia i oczywiście dawkę czarnego humoru w wersji pro :)

ocenił(a) serial na 9
purum

Tylko tyle - Biedny Finn...

purum

Starsza pani wydziergała Rudemu sweterek, który przedstawia jego przyszłość. Interesujące.

ocenił(a) serial na 10
edyyttaa

Ciekawe ,czy jakby zabili Rudiego#2 to Rudy byłby bez żadnej mocy...