PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

najnowszy odcinek

ocenił(a) serial na 10

dali czadu :) zobaczymy jak dalej

ocenił(a) serial na 9
purum

Już zapomniałam jaki ten serial jest zajebiście popieprzony :)
Aż szkoda, ze to ostatni sezon :(

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

są już napisy ?:P

ocenił(a) serial na 9
loozack

pewnie nie

ocenił(a) serial na 9
loozack

Nie wiem, ja bez napisów oglądam.

ocenił(a) serial na 9
purum

to prawda, świetny wątek. poprzedni sezon nie zrobił na mnie wrażenia, byłam wręcz zawiedziona. do tego odcinka podeszłam bez żadnych oczekiwań, a naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. ostatnie minuty - śmiałam się w głos, a to się rzadko zdarza jak oglądam sama :D

ocenił(a) serial na 9
purum

A ma ktoś jakieś info o napisach? Czy wgl jakaś grupa wzięła się za tłumaczenie?

ocenił(a) serial na 10
Eld51

nie widzialem z napisami ale nie bylo specjalnie skomplikowanych dialogow wiec mozna smialo ogladac :)

ocenił(a) serial na 10
Eld51

są angielskie napisy, zawsze łatwiej :)

ocenił(a) serial na 10
Panna_Maj

a wiadomo czy ktoś robi Polskie?

ocenił(a) serial na 10
dejvidos

"Polskich" nikt. "polskie" pewnie ktoś robi.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Jestem w trakcie tłumaczenia. Postaram się dzisiaj udostępnić.

mejki

Ooo byłoby cudownie, bo Grupa Hatak nie będzie tłumaczyć napisów :)

ocenił(a) serial na 9
blacksam

70% już za mną. Być może dam radę dokończyć to dzisiaj. Jeśli nie to najpóźniej jutro do 10 je tutaj udostępnię.

ocenił(a) serial na 10
mejki

walnij w translatora angielskie napisy i bedzie haha

ocenił(a) serial na 9
mejki

mejki człowiek czynu, bez którego trzeba byłoby się meczyc z ang ;)

ocenił(a) serial na 9
loozack

Już są, przed chwilą udostępniłem. Założyłem osobny temat.

ocenił(a) serial na 10
nikike

Cała Polska jest z Ciebie dumna kretynko, że mnie poprawiłaś :) dziękujemy Ci .. Jutro dostaniesz medal:)

ocenił(a) serial na 9
dejvidos

Jeśli już to
"Kretynie" a nie "kretynko"
"Poprawiłeś" a nie "poprawiłaś"
Chociaż nie pochwalam żadnych opcji.

użytkownik usunięty
dejvidos

Ojoj, boli dupka bo ktoś wytknął Ci błąd. Takie straszne, że dzięki temu się czegoś nauczysz?

ocenił(a) serial na 10

Od jutra moje życie będzie zapewne lepsze:) Sami poloniści ... Pewnie dorabiacie jako nauczyciele? To jest forum o serialu a nie wytykanie błędów;)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 8
nikike

Są polskie napisy na Napi.

ocenił(a) serial na 10
AJGOR_2

Co mnie to interesuje?

ocenił(a) serial na 8
nikike

Wszyscy pytają, więc podpowiedziałem. A jeśli akurat Ciebie to nie interesuje, to po co się odzywasz?

ocenił(a) serial na 10
AJGOR_2

Bo się pode mnie podpiąłeś.

ocenił(a) serial na 8
nikike

Sorry. Może powinienem pod kogoś innego, skoro Cię to boli :)

ocenił(a) serial na 10
AJGOR_2

No naprawdę powinieneś był.

AJGOR_2

Ech... to ja Ci chociaż podziękuję za info mimo, że ENG mi wystarcza :)

ocenił(a) serial na 10
purum

Ten serial już się stał na maksa parodią samego siebie, co niekoniecznie musi być wadą. Ale klasyczne "wtf" to chyba jedyne co można powiedzieć po tym odcinku.

A tak w ogóle, to co się stało z tymi skaucikami, no i czemu wszyscy od razu założyli, że wyciągnięcie mocy z Nathana wyciągnie ją ze wszystkich?

ocenił(a) serial na 10
nikike

genialny odcinek, najlepsze koncowe 10 minut beka niemozliwa. Szkoda, ze te najlepsze seriale sie koncza najpierw Dexter, Breaking Bad a teraz Misfits..

ocenił(a) serial na 10
nikike

Chyba z Finna ;D

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka123_2

Oj, chyba w tęsknocie za Sheehanem mi się pomieszało...

ocenił(a) serial na 8
nikike

Ponieważ w Finnie był ten szatan

ocenił(a) serial na 10
squeze

No i?

ocenił(a) serial na 8
nikike

no i Finn miał kontrolę nad skaucikami, a jak stracił moc to automatycznie tamci byli wolni. podobnie do tej dziewczyny, która nawracała (z 1x06?) - jak spadła z dachu to wszyscy wokół się ocknęli, bo moc przestała działać. a ten koleś w łazience zanim zmarł przekazał to coś Finnowi, a przynajmniej tak to wyglądało, no i stąd się to wzięło. tak myślę ;)
ogólnie spoko odcinek, nawet się zaśmiałam kilka (!?) razy ;D

ocenił(a) serial na 10
kaszyg

Aha

ocenił(a) serial na 10
nikike

Tak poucza innych ;) A takich logicznych, oczywistych rzeczy nie łapie ;) No, no ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanillia

xD
Ale nie jest to takie do końca logiczne.

użytkownik usunięty
nikike

Wydaje mi się, że podobnie było w przypadku tej babki z poprzednich sezonów, która robiła z ludzi religijnych sztywniaków chodzących w sweterkach.Tam też po jej zniknięciu wszyscy zaczęli zachowywać się normalnie.

ocenił(a) serial na 10

Co nie zmienia faktu, że nie mogli mieć pewności, że wystarczy przelecieć Finna.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Ja mam cichą nadzieję, że zmienią Alexowi moc w jakiś sposób bo jeżeli przez cały sezon ma zamiar uprawiać fuc*ing to jest to bardzo idiotyczne posunięcie.

ocenił(a) serial na 9
purum

znalazł ktoś odcinek z napisami : <?

ocenił(a) serial na 10
purum

Jestem trochę rozczarowany mocą Alexa "from the bar" .Pasuje do jego osobowości,ale spodziewałem się czegoś bardziej użytecznego.I mogliby w końcu zabić tego kuratora ;)

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

Przyznam, że ta moc była naprawdę idiotyczna ale sam sposób w jaki się to wymawia "wy.. z kogoś moc" mnie zabiła :D

ocenił(a) serial na 10
mejki

Będziesz tłumaczyć dalsze odcinki ?

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

Nie sądzę. Ten przetłumaczyłem ze względu na ogromną ciekawość, nie tylko moją ale i pewnie wszystkich, jak ten sezon się zacznie.

kamil665544

Kuratora nie powinni zabijać - tzn na końcu sezonu jak nie będzie potrzebny to jak najbardziej jestem za aby tradycji stało się zadość i go zabili "przez przypadek" ale na razie jego epizodyczne występy bardzo mi pasują - lubię go :)

Co do samego odcinka - rozwalił mnie na łopatki - tak jak poprzednicy pisali ostatnie 10 min mnie rozwaliło - masakryczna moc :)

lobeklodz

Teraźniejszy kurator to postać mega. W poprzednim sezonie dał czadu! A teraz w I odc wchodzi do pokoju i "usp, przepraszam", bo tam koledzy baraszkują. ;P Wg mnie ten bohater ma wysoką wartość i powinien zostać jak najdłużej, póki rzeźniczy. :D

ocenił(a) serial na 9
nastka_3

Chodzą plotki, że to może być ten kurator, którego uda się przeżyć. Ale to Misfits, więc poczekamy, zobaczymy :)

Kasiek_haz

Na tę chwilę mu kibicuję. ;)