PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

s04e02 opinie

ocenił(a) serial na 10

według mnie odcinek 2 nie taki zły jak początek serii... podoba mi się wątek z Finnem
ale ogólnie nie trzyma poziomu poprzednich sezonów

ocenił(a) serial na 10
basiek66

2 nowe tajemnicze postaci, więcej Finna i tej dziewczyny, a to świetnie grane postaci, humor ciągle na wysokim poziomie - ogólnie bardzo dobry odcinek, chociaż w takim klimacie sentymentalno-romantycznym. Ale ogólnie mógłbym ten sezon oglądać tylko dla akcentu Finna.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Dokładnie Finn mówi jak chrabia z Transylwani :D

ocenił(a) serial na 10
loozack

*hrabia

Chyba raczej jak Frankie Boyle. Nie wydaje mi się, żeby transylwańczycy mieli brytyjskie akcenty.

ocenił(a) serial na 9
nikike

chrabia czy hrabia...fakt mój błąd. No nie wiem, ale te jego RRRR jest takie szlacheckie hmmm możę nawet rumuńskie :D

ocenił(a) serial na 10
loozack

No właśnie to jest takie walijskie czy szkockie, sam nie wiem. Tak czy siak, to R jest boskie. Ogólnie w takim stylu akcenty uwielbiam.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Mi ten akcent będzie się kojarzył z Leslie Nielsenem i jego Drakulą w Wampirach bez zębów ;D

ocenił(a) serial na 10
loozack

Niestety tego nie pamiętam :/

ocenił(a) serial na 10
nikike

Aktor grający Finna pochodzi podobno z Liverpoolu więc zakładam , że ma po prostu taki brytyjski akcent . Lauren grająca Kelly też pochodziła z bardziej północnej części Anglii i też miała wspaniale brzmiała ;d

ocenił(a) serial na 10
polyvore

Mieszka w Liverpoolu, ale nic o jego miejscu urodzenia nie wiadomo. Poza tym brytyjski akcentów jest przynajmniej kilka, w samej Anglii, liverpoolski jest chyba jednym z tych oryginalniejszych. Kelly miała bardzo chavy akcent.

ocenił(a) serial na 10
nikike

Masz rację z Kelly ! ;) , a ten Liverpoolski to Scouser accent . Polecam to : http://www.youtube.com/watch?v=dABo_DCIdpM . w 2:10 brzmi jak Finn ;D

ocenił(a) serial na 10
polyvore

Dobry jest.

A ja polecam to: http://www.youtube.com/watch?v=Etuo_Fk0GJk ;)
Ogólnie crabstickz(prościej - Chris) jest boski.

ocenił(a) serial na 9
basiek66

mi się najbardziej podobała zapowiedź następnego odcinka. Trzeci Rudy!

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

myśle, że może być ciekawie...

ocenił(a) serial na 10
basiek66

Mnie najbardziej interesuje postać Jess i o co chodzi między Curtisem a Abby ;)

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

tak, zdecydowanie, ale też postać Jess nie była najgorsza w tym odcinku :) chyba najbardziej pozytywna :D

ocenił(a) serial na 9
basiek66

Popieram. Odcinek drugi nieco poprawił atmosferę. Rudy w końcu wraca do swojej formy co bardzo mnie cieszy. Czas pogodzić się z brakiem Simona i Nathana, czas zamknąć ten rozdział i przestać ich wspominać (z bólem serca). Odcinek trzeci zapowiada się naprawdę ciekawie. Myślę że mimo tych braków, jednak jest szansa na jakąś stabilizację. Niestety szanowna pani Karla grająca Jess cholernie mnie irytuje. Jej sposób mówienia i te miny jakby miała jakieś problemy żołądkowe.. totalna porażka.

ocenił(a) serial na 9
mejki

mi się ona z Alishą kojarzy ;P

ocenił(a) serial na 9
basiek66

Bardzo dobry odcinek podobnie jak 1wszy z resztą....jak już ktos wspomniał najlepsza zapowiedz 3 odcinka i nowe wcielenie Rudyego. Kurator bardzo fajna postac, Finn podobnie - zajebisty ma akcent ;)

ocenił(a) serial na 9
loozack

Akcent ich wszystkich mnie rozbraja, jest po prostu genialny :)

ocenił(a) serial na 10
mejki

właśnie dlatego oglądam seriale e4, skins i misfits jest debest;)

basiek66

no właśnie tez kocham ten akcent. jednym słowem genialny:) pytanie do basiek66 a jakies inne seriale oprócz skins i misfits oglądasz z e4? bo ja wiem tylko o tych dwóch.

ocenił(a) serial na 10
madzia07_2

tylko Skins i Misfits to moje ulubione z e4 i ogólnie z brytyjskich... a pozatym oglądam; shameless US (wersja brytyjska była pierwsza ale za dużo do oglądania, amerykańska jest na dobrym poziomie...), Glee i The Big Bang Theory... no i oczywiście Southpark

ocenił(a) serial na 10
basiek66

w sumie stacja e4 emituje seriale takie jak; The Cleveland Show, The O.C., Smallville, Veronica Mars, Everwood, What About Brian?, Desperate Housewives, How I Met Your Mother, 90210, One Tree Hill, Ugly Betty, Scrubs, Rules of Engagement, The Big Bang Theory , Friends, The Ricky Gervais Show, Shameless, Hollyoaks, Skins, The Inbetweeners, Misfits i Made in Chelsea. Te 6 ostatnich to seriale brytyjskie, oglądałam kiedyś odcinek Inbetweeners na Youtube ale wcale mi się ten rodzaj humoru nie podoba... Skins i Misfits to seriale najlepsze w swojej kategorii

ocenił(a) serial na 10
basiek66

OMG, to chyba nawet BBC ze swoim Doctorem Who i Sherlockiem nie jest dla nich zbytnią konkurencją pod tym względem.