PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Genialny odcinek. Abby wreszcie dowiedziała się kim jest. Finn i kurator byli tak niezręcznie śmieszni, że głowa mała. Już myślałam, że i Greg nam zszedł a tu proszę. Jemu naprawdę może się udać przeżyć. Rudy i Jess wciąż flirtują - oł yeah, to mi się podoba. No i akcja ze sweterkiem z przyszłością zaczyna się zazębiać. Teraz czekanie do następnego czwartku.

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

Zgadzam się w 100%! Genialny odcinek :) a do tego super soundtrack!

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

są może napisy już?:)

ocenił(a) serial na 9
loozack

nie wiem, oglądam w oryginale :)

ocenił(a) serial na 10
loozack

Są.

Świetny odcinek,naprawdę lubię Sama :) I ogólnie Finn jest taki zabawny xD

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

a gdzie kolega znalazł jeżeli to nie tajemnica?:)

Już nie trzeba. Ślepy zostanie ślepym do końca.

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

Ech ... aż się przykro robi, gdy wiadomo, że to finałowy sezon. Jak dla mnie powrócił stary klimat, jest jakiś motyw przewodni jak z "kolesiem w czarnej zbroi" czyli Simonem. Po przeciętnych dwóch poprzednich sezonach, ten jest naprawdę dobry! Aż chce się czekać na kolejny odcinek! No i soundtrack tez niezły!

Kasiek_haz

Finn i probation worker miazdzą system. 11/10 :)

sever

Probation worker: Lovers entwine divine divine...
Finn: We are not lovers! There is no entwine divine divine!

Uwielbiam :D:D:D

cymbalina

Ay ay ay ay feels like fire ;D

Ja tez uwielbiam :)

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

Pierwszego nie przebije ale i tak jest to na co się czekało .Puszczam w niepamięć sezon 4.

Kasiek_haz

co za mistrzowski soundtrack. Ubóstwiam to, że potrafią się podnieść po nieudanym sezonie trzecim i częściowo czwartym.

ocenił(a) serial na 10
theostr

Mnie też martwi, że to już ostatni sezon :( Naprawdę soundtrack jest najlepszy jaki słyszałem i podobają mi się akcje w serialu :) Hmm niewiem kiedy znowu będe po wyklętach tak czekał na kolejny odcinek .. Najgorsze, że zostało ostatnie 5 odcinków :/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem