Genialny odcinek. Abby wreszcie dowiedziała się kim jest. Finn i kurator byli tak niezręcznie śmieszni, że głowa mała. Już myślałam, że i Greg nam zszedł a tu proszę. Jemu naprawdę może się udać przeżyć. Rudy i Jess wciąż flirtują - oł yeah, to mi się podoba. No i akcja ze sweterkiem z przyszłością zaczyna się zazębiać. Teraz czekanie do następnego czwartku.
Są.
Świetny odcinek,naprawdę lubię Sama :) I ogólnie Finn jest taki zabawny xD
a gdzie kolega znalazł jeżeli to nie tajemnica?:)
Już nie trzeba. Ślepy zostanie ślepym do końca.
Ech ... aż się przykro robi, gdy wiadomo, że to finałowy sezon. Jak dla mnie powrócił stary klimat, jest jakiś motyw przewodni jak z "kolesiem w czarnej zbroi" czyli Simonem. Po przeciętnych dwóch poprzednich sezonach, ten jest naprawdę dobry! Aż chce się czekać na kolejny odcinek! No i soundtrack tez niezły!
Probation worker: Lovers entwine divine divine...
Finn: We are not lovers! There is no entwine divine divine!
Uwielbiam :D:D:D
Pierwszego nie przebije ale i tak jest to na co się czekało .Puszczam w niepamięć sezon 4.
co za mistrzowski soundtrack. Ubóstwiam to, że potrafią się podnieść po nieudanym sezonie trzecim i częściowo czwartym.
Mnie też martwi, że to już ostatni sezon :( Naprawdę soundtrack jest najlepszy jaki słyszałem i podobają mi się akcje w serialu :) Hmm niewiem kiedy znowu będe po wyklętach tak czekał na kolejny odcinek .. Najgorsze, że zostało ostatnie 5 odcinków :/