PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

Niech mi ktos powie, po co Jess zagladała przez dziure w drzwiach skoro ma rentgen w oczach i moc
widzenia przez sciany. Czy scenarzysci juz sami zapomnieli jakie komu nadali moce? :/

ocenił(a) serial na 9
sever

Rzeczywiście, to było dziwne. Nie wiem, czy to słaby scenariusz czy celowe roztargnienie Jess w stresowej sytuacji, ale też pukałam się w głowę jak zaglądała przez wizjer i mało gwoździem w oko nie dostała.

Kasiek_haz

Odcinek na dostateczny z plusem, aczkolwiek kuratorowi stawiam piątkę. Obydwie sceny były zacne. Koleś mnie bawi. I chyba większość też, skoro jest tak długo przy życiu, mimo kilku nie do końca udanych zgonów. Wychodzi na to, że to najdłużej żyjący probation worker.

ocenił(a) serial na 9
Jeffrey_Goines

To fakt, kurator "strzelający" do nich zza okna był mistrzowski a ich wyraz twarzy - bezcenne :D

ocenił(a) serial na 10
sever

W ogóle moc Jess jest jakaś bardzo zaniedbywana, w tym sezonie pojawiła się chyba raz...

nikike

True.

ocenił(a) serial na 10
sever

Mi w odcinku podobało mi się Finn tłumaczący tej dziewczynie że zycie bywa chu***** ale że musi takie być gdyż wtedy doceniamy dobre rzeczy ;) Kurator oczywiście na plus ;) Wątek Rudy i Jess strasznie mi się podobał no ale ta akcja z kręceniem jak ona jest na kiblu nooo żałosne... mogli coś lepszego wymyślić :) Zreszta widać, że w przyszłym odcinku chyba się rozstaną :/ a szkoda :)

ocenił(a) serial na 10
dejvidos

bo fujarka Rudy'emu nie zadziałała dlatego się rozstaną? :D za szybko ich skreślasz :D co do srania - to jest serial Misfits, więc musi być posrany :P

ocenił(a) serial na 10
gawron38

no mam nadzieję , ze się myle ;) ale ta koreańska przeróbka ;D o ja :)))

ocenił(a) serial na 9
dejvidos

Nawet mnie nie strasz, że Rudy i Jess nawet odcinka nie przetrwają :)

Mnie bardziej zastanawia ten sweter z trzema postaciami (Finn, Jess, Abby?) leżącymi w kałuży krwi ...

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

a swoją drogą zna ktoś melodyjkę? kiedy Finn tłumaczy tej dziewczynie o życiu ? ta sama leciała podczas pożegnania rudego 1 z starym Rudym 2 :) hmmm? na stronce nie ma tej nuty :(

ocenił(a) serial na 9
dejvidos

Miałam nadzieję, że pytasz o tę piosenkę, podczas której Leah przeglądała zdjęcia Finna :)
bo to jedyna jaką poznałam w tym odcinku, niestety :(

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

mi chodzią o tą melodie kiedy Finn klęczy przed Leah :) no może ktoś będzie wiedział:)