PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549728}

Wyklęci

Misfits
2009 - 2013
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 34986
8,0 7 krytyków
Wyklęci
powrót do forum serialu Wyklęci

przeczytalam gdzies przypuszczenia, ze
<spoiler>
moc Rudy'ego zostala wprowadzona w jedynym oczywistym celu: by Dealer przekazal ją
Simonowi, a potem by czesc Simona cofnela sie w czasie.
</spoiler>
co Wy na to ?

użytkownik usunięty
szczalka

Zakładałam wątek z takim samym podejrzeniem na tym forum ;-)

wybacz, jestem leniwa.

użytkownik usunięty
szczalka

Nie szkodzi. W każdym razie, też wpadłam na to, że to całkiem możliwe, zastanawia mnie tylko co stanie się z drugą 'połówką', jeśli jedna zginie? No bo w jakiś sposób są one ze sobą powiązane, to chyba nadal ta sama osoba..?

ocenił(a) serial na 10
szczalka

Coś w tym jest.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Wydaje mi się, że śmierć jednego jest równoznaczna ze śmiercią obojga. A co do tego, że Simon miałby otrzymać te moc .. nie wydaje mi się, przecież ratując Alishie Simon nadal był tym tajemniczym superbohaterem skaczącym po budynkach itd. a przecież tę moc straciłby przejmując moc Rudy`ego.

ocenił(a) serial na 10
Lovly

Czemu miałby ją stracić? Przecież była chyba w drugim sezonie historia gościa, który kupił od Setha kilka mocy i podawał się później za Jezusa. I jakoś dał radę mieć kilka mocy, nieprawdaż?

ocenił(a) serial na 9
nikike

rzeczywiście, nie wiem w sumie czemu założyłam, że można mieć tylko jedną moc ;P

Lovly

A czy on się przypadkiem sam nie uczył skakania po budynkach?? Jaką Simon ma moc tak konkretnie bo mnie się wydawało, że widzi przyszłość

ocenił(a) serial na 10
natka_wojak

Okazuje się, że ma moc, która ostrzega go przed nieudanym skokiem po budynkach. Ciekawe, nawet nic nie było mówione w serialu, tylko jedną scenę na ten temat pamiętam, a i tak była bardzo niedosłowna.

nikike

No właśnie nie zbyt specjalnie to wyjaśnili :) i w ogóle mogli by mu coś dołożyć bo jakoś go tak mało jest w tym sezonie:P

nikike

Simon ma jednak moc zaglądania w przyszłość :P Jest to w 6 odcinku :)

ocenił(a) serial na 10
natka_wojak

No, która go ostrzega przed nieudanymi skokami, teraz to jeszcze rozwinęli.

nikike

Ogólnie chyba przed nieszczęściami :P

ocenił(a) serial na 10
szczalka

możliwe, ale wtedy jedna z jego 2 części musiałaby posiadać moc cofania się w czasie czy coś takiego.

Salvamee

no wlasnie rozkminiam, czy obie polowki musza koniecznie zyc, wydaje mi sie, ze nie, bo to tylko osobowosci. u Rudy'ego jest introwertyk i ekstrawertyk; ale gdyby zabic w Simonie introwertyka, to chyba niewiele by tam zostalo.

ocenił(a) serial na 8
szczalka

trafne spostrzeżenie ;)