Wysoki Sądzie: Sezon 1 Wysoki Sądzie sezon 1, odcinek 4
odcinek Wysoki Sądzie (2020-2023)

Wysoki Sądzie | Część czwarta

Part Four 59m
7,4 115  ocen
7,4 10 1 115
Wysoki Sądzie
powrót do forum s1e4

Pierwszy odcinek świetny, drugi obiecujący ale w 3 i 4 tak zwolnili i rozmyli główny wątek na jakieś nic nie znaczące rozmowy ze o mało nie zasnęłam. Parę dziwnych zachowań bohaterów, zwłaszcza durnoty Adama irytują. Mam nadzieję, ze dalej będzie lepiej.

ocenił(a) serial na 8
villemo75

Głupi dzieciak, którego zachowania sprzed wypadku są irytujące (wycieczka w podejrzaną okolicę na niemal pustym baku przy poważnych problemach zdrowotnych, a do tego niezatrzymanie się w celu poszukania inhalatora). Po nim trudno oceniać cokolwiek jako głupie, bo to nie jest normalna sytuacja nawet dla dorosłego, a do tego nie jest to osoba dojrzała. A odcinki utrzymują napięcie. Aż dziwne, że szmata spod kredensu nie wzbudziła większego zainteresowania policjantki. Jak pies tak gorliwie chciał coś tam dorwać, to sędzia powinien od razu spojrzeć czy nie ma tam martwej myszy, szczura czy czegoś podobnego. Druga sprawa, to że od początku powinien był szukać tej szmaty, ale najwyraźniej robiąc w pośpiechu nie zdał sobie sprawy, że zniknęła. Myślałem, że znajdzie ją ktoś inny, kto zlituje się nad psem lub przy przeszukaniu domu.