Po obejrzeniu na TVP : 1 i 2 odcinek żenada. Seks seks i jeszcze raz seks ,nic poza tym. z 2 godzin filmu ,interesujące były jedynie jakieś 10 minut.
Zgadzam się. Zero napięcia, postacie jakieś takie nijakie. Dla mnie nuda i bezsens + banda nażelowanych lalusiów. No ale może w kolejnych odcinkach się polepszy...
Później jest lepszy ;) To było takie wprowadzenie :D Mnie najbardziej podobają się ostatnie odcinki, gdy już jest coraz bliżej poznania prawdy ..
mi właśnie te ostatnie odcinki coraz mniej się podobały... te pierwsze też z resztą :D ale czuć było jednak, ze to tylko wprowadzenie.. :) więc wszytko ok ;p
No cóż, każdemu podoba się co innego ;D Mnie to się mało podobał ostatni odcinek xd
jak dotąd to serial faktycznie nie zachwyca: banda slodkich laleczek i elo chłoptasiów zapowiadała nude. jedna nawet przyjemnie się oglądało. serial ma tylko 13 odcinków wiec zobacze do konca. tylko ciekawe kiedy nastepne ?
pewnie tak będzie. od razu nasuwa się pytanie kto jest mordercą. wydawałoby się ze to brat pana młodego, ale zapewne to ktoś inny. sprawdziłem, następne odcicnki w piątek o 22.00, czyli nic sie nie zmieniło.
Oglądałam ten serial jak leciał w telewizji za drugim razem, może z dwa lata temu. Zaskoczona byłam tym, kim był morderca bądź morderczyni. No cóż, życzę miłego oglądania i również zaskoczenia :)
Nie widziałam tego serialu w całości, a jedynie 3. i 4. odcinek ;) (spoiler?),
ale już teraz wydaje mi się, że wszystko prowadzi do głównej bohaterki i jej ojca. Pozornie nieistotne szczegóły + przeczucie
Ale to byłoby chyba zbyt oczywiste. Serial jak na razie nie zachęca do dalszego oglądania, może dalej będzie lepiej