Niestety wielki zawód. Głębia psychologiczna postaci na poziomie wody w sedesie. Dziury,
niekonsekwencje i głupota scenariusza okropne. Gra aktorów marna a szkoda, bo sam pomysł
na miniserial całkiem niezły.... 2 punkty za piękne plenery.
Zgadzam się w całej rozciągłości. Chyba najgorsza szmira, jaką w życiu widziałam, polecam fankom Zmierzchu i Hunger Games, im na pewno się ten serial spodoba.
Zgadzam się w całej rozciągłości z igorem_94. Chyba najbardziej trzymający w napięciu film, jaki widziałem, polecam również fankom Zmierzchu i tego drugiego, im na pewno się ten serial spodoba.
Zgadzam się całkowicie z twoją oceną tego serialu i uważam ja za bardzo trafną! Gra aktorska większości postaci w tym serialu jest bardzo mizerna, przez co dla mnie oglądanie niektórych odcinków było wręcz irytujące.
Nie wiem na jakiej podstawie taka opinia. Według mnie aktorzy grali świetnie, wszystko wykonano bardzo realistycznie, film wciągający. Zależy kto co lubi, ale zaniżać średnią serialu dla swoich własnych nietrafionych przemyśleń, to to jest kisza i kaszana. Pozdrawiam
Skąd to coś ma tak wysoką ocenę? Zauważyłam dziwną zależność- seriale mają wyjątkowo wysokie oceny. Dajmy na to "Słodkie kłamstewka", hm "Pamiętniki wampirów".... No bardzo ciekawe.
Bez przesady noobie.... Rozumiem, że serial mógł Ci się nie spodobać, ale nie mieszaj go od razu z błotem swoimi bezpodstawnymi argumentami....
Na różnych serwisach, w różnych krajach serial ten zbiera dużo pozytywnych recenzji, a średnia oscyluje przeważnie w okolicy 7/10.
Jak dla mnie postacie i aktorzy, którzy je grają są bardzo w porządku, niektóre takie ja Abby czy Danny można nawet polubieć, a klimat i fabuła wychodzą bardzo na plus. W dodatku serial mnie wciągnął i jest według mnie bardzo dobry. (Świetne zakończenie, które mnie zaskoczyło pozostawiło bardzo pozytywne emocje i wspomnienia.