PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479106}

Wyspa Harpera

Harper's Island
2009
7,4 12 tys. ocen
7,4 10 1 11661
4,3 3 krytyków
Wyspa Harpera
powrót do forum serialu Wyspa Harpera

Pytanie: ile jest sezonów tego serialu? Kończy się na pierwszym czy tez czeka nas coś w formie LOst? Z góry dzięki za odpowiedź

ocenił(a) serial na 5
brodcoast

wydaje mi się, że nie ma sensu kręcić następnych sezonów, skoro już pierwszy(przynajmniej samo zakończenie) okazało się wielką klapą;)

Klaudia0807

jest jeden sezon. więcej nie będzie.

brodcoast

Producenci zastanawiali się nad nakręceniem 2 sezonu ,mieli zmienić trochę fabułę filmu i dodać sporo nowych postaci (nie mam pojęcia jak oni sobie to wyobrażali)ale stwierdzono że serial zdobył za małą popularność i w tej chwili nie ma sensu niczego postanawiać.

ocenił(a) serial na 7
yoko_yamaha

W drugim sezonie na wyspę powraca dorosła już Madison i spokój trwający tam od kilku lat zostaje ponownie zburzony na rzecz kolejnej fali morderstw...

_Nameless_

Ej no to byłby dobry pomysł xD
Tylko serial bez tych samych postaci?
No chyba, że daliby bardziej paranormalne efekty i duchy sprzed lat próbowałyby powstrzymać Madioson... Yught... Co za chore pomysły rodzą się w mojej głowie.
To już lepiej jakby dali podstarzałych Abby i Jimmiego, próbujących załatwić Mad.
Tylko... Kto by chciał mieszkać na wyspie... Madison musiałaby chyba dalej podpalać ślimaki.
Ooo... Mam nadzieje, że 2 serii nie będzie xD