Pytanie: ile jest sezonów tego serialu? Kończy się na pierwszym czy tez czeka nas coś w formie LOst? Z góry dzięki za odpowiedź
wydaje mi się, że nie ma sensu kręcić następnych sezonów, skoro już pierwszy(przynajmniej samo zakończenie) okazało się wielką klapą;)
Producenci zastanawiali się nad nakręceniem 2 sezonu ,mieli zmienić trochę fabułę filmu i dodać sporo nowych postaci (nie mam pojęcia jak oni sobie to wyobrażali)ale stwierdzono że serial zdobył za małą popularność i w tej chwili nie ma sensu niczego postanawiać.
W drugim sezonie na wyspę powraca dorosła już Madison i spokój trwający tam od kilku lat zostaje ponownie zburzony na rzecz kolejnej fali morderstw...
Ej no to byłby dobry pomysł xD
Tylko serial bez tych samych postaci?
No chyba, że daliby bardziej paranormalne efekty i duchy sprzed lat próbowałyby powstrzymać Madioson... Yught... Co za chore pomysły rodzą się w mojej głowie.
To już lepiej jakby dali podstarzałych Abby i Jimmiego, próbujących załatwić Mad.
Tylko... Kto by chciał mieszkać na wyspie... Madison musiałaby chyba dalej podpalać ślimaki.
Ooo... Mam nadzieje, że 2 serii nie będzie xD