TVP1 wyemituje jesienią serial 'Wyspa Harpera' (Harper's Island). Pierwszy odcinek zostanie pokazany 8 września o godzinie 20.25.
przepraszam. wybacz mi. przepraszam. wybacz mi. przepraszam. wybacz mi. przepraszam. wybacz mi. przepraszam. wybacz mi. przepraszam. wybacz mi. przepraszam. wybacz mi.
homerrsimpson,ty masz dałna,wiesz?po co piszesz?złośliwie?niech cię piekło pochłonie,przecież nie każdy chce to wiedzieć.!właśnie przez takich jak ty wlazłam na temat w którym były spoilery i przeczytałam troszkę za dużo...
homerrsimpson pewnie zrobił to złośliwie. wchodząc w ten temat widział przecież tytuł który nie brzmiał "kto zabije kto przeżyje"
jestem za nim. Serial jest naiwny. Dajcie spokój. Kaszanka dla nastoletnich panienek po prostu. Moze obejrzyjcie "Millennium" co?
Dźizus krajst... Nawet nie chce mi sie krytykować, ale jeśli ktoś zechce: słucham? Co w tym serialu jest dobrego? Tak na dzień dobry: gra aktorów jest żałośnie prosta. I nawet jesli scenariusz (historia) dalej się "rozkręca" to te piękne ciałka i ich minki mnie odrzucają. Pokolenie MTV ,VIVY itp. Nie polecam.
No nawet nie można poczytać sobie forum bo taki durnowaty człek jak homerrsimpson (doprawdy masz jeszcze mniejszy mózg niż Homer) musi wszystko zepsuć, mam nadzieję ze zapomnę do następnego odcinka o tym spoilerze! I dlaczego nikt jeszcze nie zgłosił do usunięcia tego spoilera! FUCKtyczny brak wyobraźni... żal!
do Yarada
szanuje, że Tobie serial się nie podoba ale z drugiej strony widzę, że jesteś przekonany o wielkiej wybitności Millennium, które polecasz. śmieszy mnie jak ktoś skrytykuje jedną produkcje a zaraz poleca inną która jego zdaniem jest lepsza a oczywiście nie musi okazać się taką. Każdy lubi co innego. Ja akurat podzielam Twoje zdanie co do Millennium ale może innym nie przypaść do gustu tak jak Tobie Wyspa Harpera.
Ja niestety nie mogłam obejrzeć 1odc WH tak więc nie wypowiem się na temat serialu ale mam nadzieje, że do nast odcinka nadrobię to.
do emtec
zaraz po ukazaniu się tej odpowiedzi zgłosiłam ją do usunięcia więc może niedługo zniknie
OK. Obejrzę drugi odcinek WH. Zobaczymy. Może nie byłem w "nastroju". Co do Millennium - zdecydowanie cięższa waga. Faktycznie moze sie nie podobać ludziom oczekujacym "letkiej" strawy. Wybitny nie jest - 10 nie dałem, ale jeden z lepszych seriali w ogóle.
Tak pomyślałem, że te seriale są faktycznie adresowane do różnych grup widzów i raczej ci którym podobała się WP nie przetrawią M - i na odwrót.
Ale żeby nie było: za tydzień skonkretyzuję swoje watpliwosci co do WP. 1 odcinek - fakt - to za mało.
przeprosiłem już za ten spojler, ile jeszcze pomyi spadnie na mnie za jeden
niechcący napisany post?
Niechcący kurwa? Jestem po pierwszym odcinku i dzięki Tobie już go dalej oglądać nie będę, bo po co?
Chciałem napisać, że zalatuje mi ten serial nieco 10 Murzynkami Christine i że uwielbiam takie klimaty. Ale dzięki Tobie 10GB i 4 dni ściągania poszło się właśnie pieprzyć.
Już w życiu nie wejdę na forum jakiegoś serialu, którego jeszcze nie widziałem. Bo skąd do cholery mam wiedzieć, że na każdym forum serialu jest jakiś pedał, co zdradza zakończenie całego serialu?
By Ci kurwa jedzenie dziś stanęło w gardle!
Znaczy złodziej - pirat? Bo niecierpliwość nie pozwoliła obejrzeć w TV? Jesli tak to dobrze zrobił. A co do Murzynków... Kto to jest Christine?
By Ci k...a komp padł.
Taa teraz Ty ciśnienie podnoś. Jedna literka i koniec świata. By Ci cholero neostradę odcięli. ;d
Złodziej zara. Spytaj się ilu stąd to na axn oglądało.
Ja też uważam że homerrsimpson nie zrobił nic takiego strasznego, żeby aż
tak się na niego wkurzać. Przeprosił za swoją pomyłkę i może dajcie mu już
spokój. A co do ściągania przez internet serialu chciałem przypomnieć że
jest to przestępstwo i nie masz się z czego chwalić. I może dobrze że przez
homera już tego nie będziesz chciał zobaczyć ZŁODZIEJU!!!
No sorry,ale wszyscy wiemy,że homersimpson zrobił to złośliwie,tym bardziej że taki sam komentarz dodał przy innym topiku,a na forum Christophera Gorhama napisał,że ten gra czarny charakter w Wyspie Harpera...
@plusmix1, może jeszcze zrobił to niechcący? No już nawet niepełnosprawny by w taką bujdę nie uwierzył; jasne, że na chama zdradził zakończenie, by uprzykrzyć innym oglądanie. Jedynym rozwiązaniem jest użycie przeciwko niemu jego własnej broni. Zresztą co ja mówię. Na co tak najbardziej czekasz, homerrsimpson?
Fight Club - główny bohater ma rozdwojenie jaźni, Pitt i Norton to ta sama osoba. Efekt motyla - facet cofa się na końcu filmu do czasu, w którym porzuca główną bohaterkę, by móc uratować jej życie. Hannibal - wszyscy umierają oprócz Lectera i Clarice. Ten pierwszy w ostatniej chwili odcina sobie dłoń, by cieszyć się wolnością. Walkiria - Tom Cruise na końcu umiera, plan obalenia reżimu nie wypala, wszystkich spotyka śmierć. Piękny umysł - Ed Harris istnieje tylko w głowie Russella Crowe, tak samo jak jego dawny przyjaciel i jego córka. Na końcu dostaje Nobla za odkrycie nowego wzoru, ale i tak wciąż widzi zjawy. Zakochany bez pamięci - główni bohaterowie, po wymazaniu pamięci, spotykają się ponownie i żyją jak dawniej.
miłego oglądania frajerze. Nie martw się, dopilnuję byś przeczytał do końca.
Kurczę no... Jest mi przykro, ale muszę podtrzymać wcześniejszą opinię. Serial dla pokolenia vivy, (teraźniejszego)mtv. Wspomniałem wcześniej o Millennium, to był błąd. Powinienem napisać: "Twin Peaks" bliższy tematycznie i zdecydowanie wartościowszy (dla mnie - żeby nie było...). Choćby muzycznie. Albo chociażby "Zagubieni" (nie bez wad też) ale zdecydowanie lepszy...
Serial ewidentnie kierowany jest do młodego pokolenia - tak poniżej 20-tu lat. I w tym przedziale wiekowym może się sprawdzić. I dlatego mi żal... Czym oni Was teraz "karmią"...
Czym Wy się podniecacie? Jak pobieżnie przejrzałem wątki w rodzaju: kogo najbardziej szkoda z tych zabitych... No smutno mi... Smutek i żałość po prostu. A kto zabił Laurę Palmer?!
No, ale... Stary juz chyba jestem po prostu.
Henry Dun (Ewka coś tam) - wątek powodujący, że postarzałem się o lat tyle ile mają odpisujący w nim. Jestem juz siwy. Czas spać, bo źle zużyłem swój czas. Cholera.. Pomyśleć że przerwałem Diunę na ten 2 odcinek WP...
fakt ! odcinek do bani ! Myślałam, że chociaż trochę krwi się poleje, bo co tam głowa jelenia, optymalnie przestał mi się podobać ;D ...
ale i tak będę oglądać do 10 odcinka ^^
Ja tego samego dnia nadrobiłam 1Ep który szczerze mnie nie zachwycił. No wiadomo pierwszy odc luźny,rejs, fajna hacjenda, młodzi, piękni, bogaci i na dodatek zadowoleni bohaterowie ale nie zachwyciło mnie, bez zbędnych emocji. Tego samego dnia w tv obejrzałam 2ep, było już znacznie lepiej, coś się zaczęło dziać, stwierdziłam, że może być. Postaram się obejrzeć cały sezon, nie drażnią mnie jakoś aktorzy bynajmniej na tyle, żebym sobie darowała oglądanie. Skoro już zaczęłam to skończę.
Choć no dobra trochę drażnią mnie te niektóre cukierkowe postacie. Nie za specjalnie przepadam za takimi bohaterami.