nie wiem jak Wy ale ja po obejrzeniu ostatnich odcinków żałuje ze dałem wysoką notę filmowi..fatalne zakończenie, mogli to lepiej zrobić ale niestety głowni bohaterowie zginęli? a Hendry zabojcą..ech szkoda. NIEOBLICZALNY I NIETYPOWY serial z dziwną końcówką
Bo nie daje się oceny przed zakończeniem,zwłaszcza,że jest tylko 13 odcinków...chociaż ja też tak zrobiłam:D ale nie zmieniłabym jej-nadal 8/10:)
ja tam nie żałuję,dałam 10/10 i zdania nie zmieniam pomimo kilku niedociągnięć ;)
Niezły serial, przez ponad połowę serii nie mogłem wymyślić zabójcy. Oczywiście najciemniej pod latarnią. Niestety powód morderstw i zakończenie standardowe dla gatunku. Koneserzy na pewna są zachwyceni. Jak dla mnie 7/10 :) Miał swoje momenty.
jak widziałem opis serialu to myślałem, że to jakiś gniot, potem spojrzałem na obsade i zauwazyłem spoko gościa, który grał w kilka serialach ( które widziałem i bdb są ) a potem jego przyszłą żonę Trish ( niezła laska :) widać jak go kocha, mieli napalona laska z niej :) ) no, a potem zaczęły się na dobre te morderstwa i serial nabrał dopiero ostrej barwny. Jestem po 11 odcinku jeszcze 2 i koniec :/
Serial został zakończony na dobre. Wznowienia nie będzie, bo za słaba oglądalność była...