Nawet przy tak dobrej obsadzie trzeba domyślać się co mówią aktorzy. Dźwięk do pupy
Ja nie wiem co Wy macie z tym udźwiękowieniem. Kup amplituner, sensownie głośniki i nie ma żadnych problemów, każdy dialog jest wyraźny. Ja oglądam każdy film na sprzęcie stereo (sprzęt typowo do muzyki nie do filmów) ze średniej półki może trochę wyżej, ale nie jakiś tam audiofilski i w każdym nawet najbardziej podłym polskim filmie wszytsko słyszę. Na telewizorze z dyskontu co ma głośnik z kartonu i gdzieś tam kierunkowo pierdzi spod telewizora to może faktycznie nie słychać nic prócz Zenka na sylwestrze z dwójką. Co nie zmienia faktu, że ten serial jest okrutnie kiepski.
Masz sluch doskonaly, gratuluję. Wychodzi na to że, zdecydowana większość oglądających ten serial, włącza netflix na tv z biedronki. Przecież nikt nie oglada np. z laptopa na słuchawkach;) opinia o bardzo słabiej słyszalności dialogów jest nie tylko z filmweb. Serial bardzo średni, a przez słabe udźwiękowienie zasługuje na kiepską ocenę.