PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10038717}
6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24964
5,4 19 krytyków
Wzgórze psów
powrót do forum serialu Wzgórze psów

Nie czaje jak można zamknąć typa na 20 lat tylko dlatego że był przy zgwalconej i zamordowanie siostrze? No tak upośledzony to zajebisty morderca, gdzie jeszcze kilku biegłych psychiatrów opiniowalo że nie miał zapędów sadystycznych. Kwestia śladów biologicznych wola o pomstę do nieba! Gwałt, sperma, krew, czy nawet na upartego jakieś ślady butów czy coś. Ja czaje ze marny policjanci chce szybko i łatwo zamknąć sprawę ale do chuja tam i prokurator był to jak to? A jak nie mieli śladów, to nawet sami zeznanie opóźnionego mogłoby nie wystarczyć jeśli nie było przy tym psychiatry czy psychologa. No naciągane że ja jebe. Gdyby nie to to całkiem fajny serial by była. A i jeszcze główny bohater, no aktor działal mi na nerwy swoją ciotowatoscią, mameja 1000% na tą pipe to się patrzeć nie dało, nawet ostatnia scena co mówi że powiedział kaltowi że go zabije to niby miało wyjść groźnie a wyszło ja ciotka, żenada.

emily_mary_jane

ale wiesz, że to fikcja tzn. pomysł fabularny autora? oglądasz czasem np. filmy o kosmitach albo dinoazurach atakujących ludzi? Nie masz z tym problemu? A z błędami policji w Polsce masz bo takie błędy nigdy się nie zdarzają? Heloooooooooooł :)

emily_mary_jane

W pełni się zgadzam. Mieli gwałcicieli i morderców na tacy, a zatrzymali chorego psychicznie brata, bo był na miejscu morderstwa. Absurdalne. To jeden z wielu mankamentów tej produkcji.