PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10038717}
6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24544
5,4 19 krytyków
Wzgórze psów
powrót do forum serialu Wzgórze psów

Dlaczego do tych nowych seriali dosłownie z uporem maniaka robione są plakaty po prostu na odpierdal i byle jak? Kiedy to się wreszcie skończy na litość boską?!

ocenił(a) serial na 2
pekas

Nie skończy. Taka jest formatka, wymagania z manuala i po prostu... tak jest najtaniej. Agencja, która je robi bierze za to psie pieniądze, bo musi pochwytać takich zleceń X w skali miesiąca, aby cokolwiek mieć. Jeszcze mniej dostaje grafik – dzisiaj to ok. 4500-5000 zł na rękę, który oprócz tego ma do zrobienia dziennie kilkadziesiąt innych formatów.

katedra

Widzę, że jesteś w temacie :)

pekas

Też mam takie przemyślenia przy tym plakacie. Zamiast zrobić jakiś fajny klimatyczny w stylu mrocznego Beksińskiego to robią jakiś k...a Avengersów stojących obok siebie.

ocenił(a) serial na 5
pekas

Mi to wygląda jak plakat z jakiegoś młodzieżowego filmu. Kojarzy się trochę z tym z "Kamieni na szaniec".

ocenił(a) serial na 5
sebogothic

Swoją drogą to "Śleboda", który też niedawno miał premierę ma podobny plakat: trzy stojące postacie.

pekas

To oczywiście kwestia gustu, ale jak na polski plakat to nie ma na co narzekać. Jest całkiem fajny.

Janekkowalski2011

Przypadkiem filmweb pokazał mi serialowe rekomendacje na dziś. Ten plakat MOCNO przypomina 5 innych seriali. Tylko inne facjaty na froncie. Jak napisano wyżej: gotowa formuła, byle taniej. Robota czeladnika, a nie artysty.