Wzgórze psów (2025)
Rok 2025 Wzgórze psów Rok 2025, odcinek 5
odcinek Wzgórze psów (2025)

Wzgórze psów | odcinek 5

1h 5m
6,7 492  oceny
6,7 10 1 492
Wzgórze psów
powrót do forum 5 odcinka

Nie wiem czemu tak złe opinie, dawno nie wczułem się tak w klimat. Oczywiście serialowy Mikołaj, to największa pomyłka, ale odnoszę wrażenie, że właśnie tak powinno odbierać się ćpunów i osoby, które sa po prostu pogubione. Nie spina mi się pare wątków fabuły, ale oglądając ostatni odcinek czułem emocje bohaterów. Obecnie oglądając seriale/filmy rzadko odkładam telefon z ręki (tak wiem uzależnienie od dopaminy) tak tutaj obejrzałem w skupieniu. Ja osobiście polecam bardzo

ocenił(a) serial na 9
danielek7

100% jakbym swoje wrażenia czytał. Dla mnie końcówka genialna, wyciąga ocenę na 9. Mi też się pare wątków nie spina i ciekaw jestem że serial był mimo wszystko na tyle przemyślany że finalnie dałoby się wszystko jakoś spiąć.

Np. [spoiler] kto Maciusiowi napisał na bilecie lotniczym że nigdzie nie leci? Czy to była ekipa od Kalta, bo Maciuś był im potrzebny w jakiś sposób do realizacji projektu hotelu? I był to po prostu ze strony Tomasza fart, że im ostatni winowajca do rozliczenia nie uciekł?

No tego typu detale siedzą w głowie do przemyślenia, a serial dzięki końcówce wspaniały.