PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95058}

X-Men: Ewolucja

X-Men: Evolution
2000 - 2003
7,8 8,7 tys. ocen
7,8 10 1 8684
7,0 6 krytyków
X-Men: Ewolucja
powrót do forum serialu X-Men: Ewolucja

A wie ktoś może kiedy będzie 4 sezon w Polsce??Bo ja już na kompie mam jeden odcinek z tego sezonu jak mutanci próbują zniszczc jakieś 3 piramidy stworzone przez Apokalipse....

Kristofer

SKąd masz ten odcinek?? JA też się już nie mogę doczekać dalszego ciągu....

Kristofer

ja mam cały 4 sezon na kompie :D Fajowy jest. I wreszcie poruszają tam związek Rogue i Gambita :D Szkoda tylko że nie istnieje coś takiego jak 5 sezon ;( pozdro

ocenił(a) serial na 8
Kyra_2

Ja mam jeden odcinek na kompie bo ściągnąlem sobie z mojej sieci osiedlowej dc++. Właściwie to ściągnęło się to przez przypadek:) A ty skąd ściągnęłąś 4 sezon??

ocenił(a) serial na 10
Kristofer

tez mam 4 sezon juz a jest fajny ale dla mnie i tak najfajniejszy jest 2 i koniec:) a polskiej wersji nie lubie i mnie wkurza a tak poza tym to naj naj naj fajniejsza kreskówka na swiecie

użytkownik usunięty
ginger

a ja nie mam 4 sezonu i nie moge go skomponować... :( jakby ktoś był miły to może mógłby mi to przesłać na dj_dragons@interia.pl ?? please help....

użytkownik usunięty
Kristofer

Tak polska wersja nie ma najlepszego tłumaczenia .Szczególnie imie apokalipsa jest wnerwiające .Wolę tłumaczenie ze starej wersji - Apokalips.X-men ewolucja jest fajnym serialem ,ale zupełnie innym od starych animowanych xmenów z lat 90-tych .Postacie bardzo się róźnią w obu wersjach zarówno posiadanymi mocami(patrz siostra quicksilvera , Rogue czy nawet Juggernaut który w jednej seri jest mutantem z ukrytym genem x , a w innej zwykłym człowiekiem posiadającym moc tylko dzięki mistycznej mocy wyznawców cytoraka i rubinu) jak i charakterem czy motywami działania ( Collosus ,quicksilver i jego siostra , Gambit są zupełnie inni w starych x-menach i stoją po stronie dobra)

ocenił(a) serial na 10
Kristofer

4 sezon jest do sciagniecia z dc tylko odcinek po odcinku niestety ale w kilka dni mozna caly sciagnac. Polecam odcinek Impact i No Good Deed sa super:) aha no i wszystie sa po angielsku... (na sczescie:)

użytkownik usunięty
ginger

Dostałem juz uzależnienia na punkcie x-men ewolucja. Widziałem wszystkie odcinki po 3 razy i nie umiem się doczekać 4 sezonu. Bardzo proszę jak ktoś zna to niech mi poda stronke gdzie mogę ściagnać 4 sezon albo ne mi prześle na maila gabik1991@interia.pl .Lubię wszystkich x menów ale szczególnie kurta i logana. z góry dziękuję za pomoc.