Jest cos jeszcze po 4 sezonie bo wkoncu sie doczekalem na koncu chodz na chwile feniksa jest jeszcze jakas kreskowa z xmenami po evolucji mianowicie chodzi mi o juz doroslych xmenow tak jak bylo to powiedziane przez xaviera na koncy 4 seri i gdzie byl FENIKS ?
Jest jeszcze X-Men: The Animated Series z dorosłymi X-Menami, w tym Feniksa. Jednak to jest kreskówka z 1992 roku, aktualnie emitowana na JETIX o 23:35. Ale ciekawe czy będzie 5 sezon X-Men evo, czy bedzie trzeba się zadowolić tylko 4 seriami... Wie ktoś coś na ten temat?
spoilery.
tak, piątego sezonu nie będzie, i jak dla mnie - wcale nie musi powstawać. w końcu wszystko się dobrze skończyło, charles opowiadał co by było jakby Apokalips dokończył to co zaczął (Jean zmieniłaby się w Feniksa, ale nic z tego, bo przepowiednia się nie sprawdziła) - i wszystko skończyło się dobrze. tą lepszą przyszłość x-menów, możemy sobie tylko wyobrazić, a wiadomo, że bez Apokalipsa (według Ewolucji) Jean nie zmieni się w Phoneix (a wszyscy wiemy, przez kogo się zmieniła).
pozdrawiam.
Jesteś pewien, że już nie będzie 5 sezonu ? Kurcze, a ja tak chciałam żeby rozwineli wątek Rudej i Gambita...
wcale nie jestem na 100% pewny, ale ogólnie wiadomo, że za 5 sezon brać się nie będą.
Powstała nowa seria: Wolverine and the X-Men. Szkice beznadziejne jak w X-men Evolution, historia opowiadana na nowo, mam nadzieję że nie będzie to taka dziecinada jak Evo.
wlasnie nie sadze, aby byla ona opowiadana na nowo. akcja toczy sie gdy (z jakies nieznanej mi blizej przyczyny) X-meni rozpadaja sie. rogue przylacza sie (chyba) do morlockow [swoja droga, jej wyglad bardzo przypomina wyglad rogue z wizji przyszlosci chalesa w evo], jean znika, cyclops popada w alkoholizm :P, etc etc. takie tam rozne pierdoly. wyglada to troche jak kontynuacja O_o