PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95058}

X-Men: Ewolucja

X-Men: Evolution
2000 - 2003
7,8 8,7 tys. ocen
7,8 10 1 8684
7,0 6 krytyków
X-Men: Ewolucja
powrót do forum serialu X-Men: Ewolucja

x-meni the best

ocenił(a) serial na 10

Ja i moja kumpela od dawana jesteśmy wiernymi fankami serii X-men.
Jesteśmy gimnazjalistkami i nadal oglądamy tą kreskówkę na Cartoonie.Obie uważamy,że film jest super i mamy nadzieję,że będzie kolejna część przygód uczniów prof. Xaviera.Szkoda tylko,że nie grają w tym filmie aktorzy z X-men i X-men 2.Ogólnie jest suuuuuper!!!

użytkownik usunięty
Dastina

Hej !!! Uwielbiam X-men ewolucja i też chodzę do gimnazjum !!! Oglądam go od kiedy się zaczął. To najlepsza kreskówka jaką oglądzłam !!! Najbardziej lubię Wolverine'a, Kurta, Kitty, Amarę, Tabbitę i ScarletWitch.

użytkownik usunięty
Dastina

Ja też to uwielbiam razem ze swojom kumpelem i też jestem gimnazjalistkom.Uwielbiam to nawet na osiedlu załorzyliśmy klub!

ocenił(a) serial na 8
Dastina

I ja również do gimnazjum uczęszczam:D Od pewnego czasu oglądam na Cartoon Network "X-men Ewolution" i jakoś strasznieto polubiłam...na innym kanale (zapommniałam jak się nazywa) leci równocześnie stara wersja "X-men" ale...nie podoba mi się za bardzo, i widać jeszcze po grafice że to dość stare...wolę Ewolucję. Oczywiście, są 1000x lepsze filmy animowane, ale oglądam sobie ten serial dla rozrywki, często się z niego śmieję, bo jednak ta grafika i zachowania postaci takie ograniczone...

użytkownik usunięty
Dastina

ja też jestem z gimnazjum. z ostatniej klasy... i nie interesuje mie to, dalej oglądam X-MENów!!! x-meni górą!!!!