no jak jest sie mega fanem Callisto to kazdy odcinek bez niej jest kiepski. za to dla fanow X&G oraz odcinkow o zdecydowanie zartobliwym charakterze - odcinek byl przekozacki
Odcinek miał dziwny nietypowy klimat, trochę tak jakby maczał w tym palce Tarantino, a obydwie panie wyglądały dzisiaj tak jakby przed akcją odcinka wzięły jakieś (niedozwolone) substancje ........
dokladnie o panu T pomyslalam. te czarne plansze z naglowkami sa dla niego charakterystyczne, no i wszechobecne robienie sobie jaj, humor tez na jego poziomie, choc bez przeklestw. no i sam Tarantino jest fanem Xeny (jedna sposrod wielu inspiracji dla beatrix kiddo z kill billa byla rowniez Xena), myslalam, ze moze wyrezyserowal jakis odcinek, ale nie ma go w obsadzie. coz, bede węszyć dalej;)
no jasne, ze sa, ale wiesz, ze SzymonS1 jest pozytywnie zeswirowany na punkcie Callisto, to mu sie nie dziwie, ze byl dzisiejszym odc zawiedziony xD
mnie juz to 'koles' nie rusza, kiedys uswiadamialam, ze jestem babką, ale juz mi sie nie chce.
O tak! Ten dzisiejszy odcinek to jeden z 4 komediowych, do których ciągle wracam. Jak lałam ze śmiechu na nim za 1-szym razem, gdy go oglądałam, tak dziś też. Uwielbiam te komediowe. I te miny LL ^ i RC
Odcinek zaliczał sie do naprawde jednego ze śmiesznych odcinków, Calissto? w sumie mogła by wystepować czesciej, uwielbiam jak Xena ja nap**ierda*la xd
Pragnę zwrócić uwagę na to iż walki pomiędzy paniami Xeną i Callisto są bardzo wyrównane i ta druga gdyby chciała to by ją zabiła, przykład: odc. pt. "Callisto" gdy rzuca chakramem w małą dziewczynkę a Xena ją ratuje następnie upada a gdy się odwraca ma przy szyi miecz ... (a, i uważaj na tego podrywacza ..)
Walki walkami, ale ten serial miałby lepsze notowania, gdyby było więcej cycków ;).
Prawdę mówiąc nie mam nic przeciwko takiemu zabiegowi, lecz zarówno Leick jak i Lawless o ile się nie mylę mają w swoim dorobku sceny rozbierane ....
...
Owszem, ale w Xenie cycków nie widziałem, za to wystarczył jeden odcinek "Spartakusa" i cycków co niemiara. Walki tez lepsze btw.
Bo Xena to serial przeznaczony dla młodszych widzów, nie ma tam nagości choć były tam urywki gdzie co nieco widać np. Afrodyta zawsze chodziła w takim różowym wydekoltowanym stroju albo amazonki ...
Oczywiście masz rację, w Xenie wszystko było podane w bardziej niewinny sposób, bo i odbiorca młodszy, ale nic na to nie poradzę, że jestem już nieco większym chłopcem i cycki w typowo rozrywkowych produkcjach są dla mnie istotne :).
Więc podejrzewam że moja kandydatka na nową Xenę (gdyby zdecydowano się coś takiego najkręcić) czyli, Kim Kardashian Ci się spodoba?
Chociaż jednak nie. Nie podoba mi się jej buzia (jakaś taka zbyt grubo ciosana jak dla mnie), za to Addison Timlin jako mała cycata Xena byłaby perfect :)
Trochę za młoda na Xenę, poza tym jest blondynką .. może by lepiej wypadła w roli np. Afrodyty? ja w dalszym ciągu jestem za Kim, brunetka, zwróć uwagę na to że ten strój Xeny leżałby na niej jak ulał .. tylko by musiała wrócić to optymalnej wagi po ciąży, i najlepiej do figury sprzed ok 5 lat ....
Hm... To już kwestia indywidualnych upodobań. Co do wieku Addison to zawsze można zmienić scenariusz i nakręcić przygody młodej Xeny, kolor włosów to też nie problem. Chociaż z uwagi na to, że Xena w wykonaniu LL też była nieco przysadzista, zaś Afrodyta bardziej wiotka mógłbym przyjąć Twój punkt widzenia. Jeśli tylko cycki są w odpowiednim rozmiarze to jestem gotów na kompromisy w innych kwestiach. :)