Pamiętam to!!
Latałam po mnieszkaniu i ją udawałam, a kolega był złymi ludźmi, których musiałam zabić. xD ale beton.:P
hehe ja tez tak robiłam :D. A ile parodii z moją kumpelą napisałysmy :). Ech, stare dobre czasy,dobrze że sobie ściągnęłam, bedzie co powspominać :P
ja robilam to samo i dla mnie to zaden wstyd lecz duma,to na tym serialu praktycznie wychowalam sie.Za miecz sluzyla mi listwa podlogowa,a za czakram obramowanie lusterka,ubieralam stare szmaty i wraz z przyjaciolmi bawilismy sie,i tego nigdy nie zapomne,smiesznych chwil i sytuacji,to byly czasy:D
hehehe a ja miałam drewniany mieczyk :D z dwóch kijków połączonych ze sobą :D a za czakram służyła mi pokrywka od jakiegoś małego pojemnika :D tak, dla mnie to też duma :D z tych czasów zostało mi to że lubię się bić i lubię Xenę :D a kiedys nad morzem bawiłam się z koleżanką że ja byłam Xeną Wojowniczą Księżniczką, a ona była Gabriella Wojowniczy Bard z Potadei i latałyśmy po podwórku i szukałyśmy guza :D hehe miałam wtedy 7 lat.. to były czasy :D
Ej, Konrii, a kto sie w to nie bawił? Ja sie bawiłem z siostrą i byłem Gabrielą/Joxerem :)
Ajjjjaaa
Ja też jak byłam mała to to oglądałam xD Zmuszałam mamę bo się zemną w to bawiła :) Bo w przedszkolu to woleli bawić się w czterej pancerni i pies :)
ja tęż oglądałam Xenę i też ją udawałam i tak udawałam że rękę złamałam i szkołę na miesiąc z głowy miałam buahaha:)
No co ty xD
Jak uczęszczałam do przedszkola to powtórki leciały xD
Rodzice oglądali to my dlaczego byśmy też nie mieli xD
A potem się w to bawiła cała armia xD
Nawet Szarika mieliśmy, młodszy kolega się poświęcał xD
Hej Wszystkim ;) Ja też pamiętam jak z siostrą wygłupiałyśmy siepodczas tego serialu ;) Równie dobry był Herkules (prawie o tym samym);)
Wogóle to te stare serjale to chyba każdy pamięta :)
Mi najbardziej zapadły w pamięci te ze starego RTL7 xD
Hej Wszystkim ;) Ja też pamiętam jak z siostrą wygłupiałyśmy siepodczas tego serialu ;) Równie dobry był Herkules (prawie o tym samym)albo Robin Hood ;)
Wogóle to te stare serjale to chyba każdy pamięta :)
Mi najbardziej zapadły w pamięci te ze starego RTL7 xD w pamięci te ze starego RTL7 xD
haha a kto się w to nie bawił??! Buahaha pamietam jak dźgałam się patykami z siostrą i sąsiadami :PP
Serial legenda. W herkulesa też się bawiłam :D
...Ech, nie to co teraz...lata 90 to było to ;)
Przyjaciele, Herkules, nawet swiat wg. bundych (chociaz jak teraz na to patrzę to wydaje mi się to kompletnym dnem ;p) nawet Sabrina, i McGyver! xD O strażniku teksasu nie wspomne ;pp Haha zawsze to oglądałam ^^ (miałam z 5 lat), a ok. 11 na polsacie...DISCO POLO LIVE xDD <sciana>
masakra.
No i ja pamiętam . Jak byłam mała. wgll. ;D
hyhy.
Nie bawiłam się akurat( chyba ^^), ale jak leciał to zawsze oglądałam .
A potem jeszcze chyba Hercules leciał ^,
Też to pamiętam , obowiązkowo ogładaliśmy z bratem Xennę i Herkulesa. Ja zawsze w zabawach udawałem Aresa bo był najprzystojniejszy w tym serialu wg. mnie , fajnie sie ubierał i grał :))