była ruda w 2 sezonie , widać jak sie znasz :D
to ja ciebie moge oklepać :P hahahha
mi sie podobalo, jak Gabby ja zlala, bo mi ta mloda przypominala czlonkinie subkultury emo
no jakas gowniara rzuca sie na mnie, bo ma problemy ze swoim jestestwem? a kij jej w oko i krzyzyk na droge. cale szczescie, ze wyszla na ludzi...
Lecz z drugiej strony gdyby Xena i Gabriella tak postąpiły jak piszesz to ona by ostatecznie na ludzi nie wyszła .. niestety młodzież bywa bardzo niewychowana (patrz. hercules38 ! ) a w ramach ciekawostek to ona bardzo młodo wyglądała ale miała coś około 18-19 lat ...
no pewnie nie, ale coz, nad kazdym trząść się nie można. a pani Appleby miala w momencie krecenia jak piszesz, prawdopodobnie 19 lat, bo premiera odcinka byla w lutym 1998
A co do subkultur to pozwolę sobie spytać czy pani także do jakieś należy ? (sądząc po tej ilości krzyży na szyji .. chyba tak ! )
Najpierw były jakieś sprzeczki słowne pomiędzy nimi, następnie Gabriella się odwróciła i Tara zaczęła ją bić, tak ?
nie! One nawet nie rozmowiały xd
Tylko Tara zaczeła ją rzucać jedzeniem a Gabi nie chciała wgl na to reagowac, nie chciała sie bic xd
Brak argumentów ! ... proszę tutaj publicznie, prywatnie zwrócić honor tacie chrzestnemu, ponieważ czuję się moralnym wygranym tej dyskusji ...
to byla prowokacja, ale pozniej gabi jej wjeba.. jeszcze mocniej. co bylo w pelni zasluzone xd
jelzeli chodzi o wygrywanie moralnych dyskusji to prose.. zmierz sie z przsdszkolakami:)