To jeszcze nic, ja byłam w lekkim szoku po zakończeniu dzisiejszego odcinka ( Xenę oglądałam jakieś 10 lat temu jak nie więcej, więc żadnego odcinka nie pamiętam) Odcinek był super, czekam na 4 sezon.
Ja nie byłem w szoku bo ten odcinek zapamiętałem sprzed tych paru lat, oczywiście bardzo dobry fakt ale przede wszystkim dlatego że Callisto jak zwykle trzyma poziom, niestety teraz już jej za bardzo nie będziemy oglądać, czwarty sezon chyba będzie gorszy ..
Mam pytanie odnosnie Callisto. Jak to sie stalo, ze zostala boginia? Chyba musialam pominac jakis odcinek albo cos przeoczyc. Zatonela w ruchomych piaskach, po czym nagle pojawil sie motyw amazonki ktora zjadla ambrozje i Xena sciaga do pomocy Callisto, ktora jest niesmiertelna. Jak to mozliwe? Czy cos pominelam? I ktory odcinek tlumaczy to, ze Callisto stala sie boginia?
Bo w Xenie nie ma wszystkiego wyjaśnione na temat Cali, ponieważ ona występowała również w Herculesie ... boginią została po tym jak zjadła ambrozję ..
Widzę że nowi fani Xeny na forum, ale po Gabrielli aż tak bardzo bym nie rozpaczał, oczywiście nie twierdzę że jej nie lubię ale bardziej bym zatęsknił za innymi postaciami ..
ja nie jestem nowym fanem już to uuu dawno oglądałem :) ale bardzo Gabi lubię i trochę mi serduch się ścisnęło
no bo to wina tg kto wymsylal scenariusz mogl zrobic ze bd wygl tak samo jeszcze w paru odc xd
Nie, to wina Xeny bo gdyby jej nie wsadziła ten nóż to by sobie Cali żyła długo i szczęśliwie do dziś, a nawet jeszcze dłużej ... !
ale to tylk ofilm nic nei musi robic tylko poruszac troche rekami i nogami ;D
Najlepsza postać w tym serialu to bóg wojny. Jest podstępny, dwulicowy, fałszywy i okrutny , ale ma w sobie tyle wdzięku ,że nie sposób go nie lubić...:D
Dziś cos im się pokręciło z odcinkami, wyemitowali pierwszy odcinek trzeciej serii, zamiast dawać czwartą, ale to nic. Był Ares i jestem w pełni usatysfakcjonowana...:)))