PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26340
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka
SzymonS1

To jeszcze nic, ja byłam w lekkim szoku po zakończeniu dzisiejszego odcinka ( Xenę oglądałam jakieś 10 lat temu jak nie więcej, więc żadnego odcinka nie pamiętam) Odcinek był super, czekam na 4 sezon.

aneciora11

Ja nie byłem w szoku bo ten odcinek zapamiętałem sprzed tych paru lat, oczywiście bardzo dobry fakt ale przede wszystkim dlatego że Callisto jak zwykle trzyma poziom, niestety teraz już jej za bardzo nie będziemy oglądać, czwarty sezon chyba będzie gorszy ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

Mam pytanie odnosnie Callisto. Jak to sie stalo, ze zostala boginia? Chyba musialam pominac jakis odcinek albo cos przeoczyc. Zatonela w ruchomych piaskach, po czym nagle pojawil sie motyw amazonki ktora zjadla ambrozje i Xena sciaga do pomocy Callisto, ktora jest niesmiertelna. Jak to mozliwe? Czy cos pominelam? I ktory odcinek tlumaczy to, ze Callisto stala sie boginia?

mkk120

Bo w Xenie nie ma wszystkiego wyjaśnione na temat Cali, ponieważ ona występowała również w Herculesie ... boginią została po tym jak zjadła ambrozję ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ehe jasne nic nie zrobilD

hercules38

Jak to nic, a kto sprzedał swoje boskie nasienie ?!

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

mnie dziś serce stanęło jak Gabrielle wpadła w tą przepaść ..

kornmanson112

Widzę że nowi fani Xeny na forum, ale po Gabrielli aż tak bardzo bym nie rozpaczał, oczywiście nie twierdzę że jej nie lubię ale bardziej bym zatęsknił za innymi postaciami ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ja nie jestem nowym fanem już to uuu dawno oglądałem :) ale bardzo Gabi lubię i trochę mi serduch się ścisnęło

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

to nie znaczy ze jest dziwka tylk oja zerznol i koniec xd

hercules38

Ale i tak jeszcze gorszą (niecenzuralne słowo) okazała się Xena ! Tak, bo zabiła Callisto ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

w tym filmie zabice kogos nie znaczy duzo bo czesto ktos wraca z tamtad;D:d;

hercules38

Ale niestety Callisto już do dobrej formy nie wróci !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no bo to wina tg kto wymsylal scenariusz mogl zrobic ze bd wygl tak samo jeszcze w paru odc xd

hercules38

Nie, to wina Xeny bo gdyby jej nie wsadziła ten nóż to by sobie Cali żyła długo i szczęśliwie do dziś, a nawet jeszcze dłużej ... !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

i tak by mogla wrocic;:D

hercules38

I zabić Xene w rewanżu !!!

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ehem ogolnie to powinni zrobic film hercules i xena xd

hercules38

Wspólnego filmu nie było ale powstało kilka osobnych filmów na temat Herculesa i Xeny.

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ale musza zrobic

hercules38

Lucy i Kevin już nie dadzą radą, starość ich dopadła !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

dadza stalone gral rockiego amial 60 l a sorbo ma mniej 55 chyba xd

hercules38

Ale podobno Stallone dostawał wiagre ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ale to tylk ofilm nic nei musi robic tylko poruszac troche rekami i nogami ;D

SzymonS1

Najlepsza postać w tym serialu to bóg wojny. Jest podstępny, dwulicowy, fałszywy i okrutny , ale ma w sobie tyle wdzięku ,że nie sposób go nie lubić...:D
Dziś cos im się pokręciło z odcinkami, wyemitowali pierwszy odcinek trzeciej serii, zamiast dawać czwartą, ale to nic. Był Ares i jestem w pełni usatysfakcjonowana...:)))

ocenił(a) serial na 10
telimena79

ehem nie podneicaj sie tak :D