Jeżeli to jest zadanie kwalifikujące to panu prezesowi musi bardzo zależeć na anonimowych
adoratorach...
Ok, ze względu na mój wiek jest to raczej miłość przejacielska, ale KOCHAM CIĘ herkulesie(;
Zadowoleni?
* adoratorkach...
Myślę że Pan prezes będzie zadowolony (ja jestem).. ale poczekajmy na jego zdanie i może jeszcze kilku innych "zasłużonych" tego forum...
Tak czy inaczej myślę że teraz możesz czuć się pełnoprawną fanką Xeny i hercules odwzajemni twoją przyjacielską miłość swoją miłością ojcowską...
Xena 2001 z własnej nieprzymuszonej woli wyznała miłość panu herculesowi jak widzisz...
Szkoda że nasz prezes nie zabrał głosu w tej sprawie...
PS. Nasza nowa koleżanka jest chyba czyjaś rówieśniczką...............
Ale bez Twojej zachęty nie odważyłaby się
Ehh, szkoda że lata 90-te tak niedawno były, jakby Xena powstała wcześniej, może i nasz przyjaciel Krystian by zawitał na forum. Niby i tak mamy doborowe towarzystwo, ale jedna osobistość więcej by nie zaszkodziła.
Bardzo ciekawy pomysł...
Rzeczywiście, takie towarzystwo by się tu przydało, może gdyby poprosić moderatorów o zmianę daty produkcji Xeny z 95 na np. 75 to byśmy tu mieli nową jak to mówisz osobistość...
A może... byłabyś tak miła i wysłała zaproszenie do znajomych P.Krystianowi i przy okazji zaprosiła go tu ???
Przez to teraz ta zmiana awka żeby cię nie poznał P.Krystian.... ?
(O nie.. już nie wyglądasz jak facet)...
Kandydatów jest minimum kilka, ale na dziś chyba byłby to Anthony Hopkins jako Hannibal Lecter w Milczeniu owiec...
chociaż kto wie bo w czołówce jest tak ciasno że gdybym odświeżył sobie pewne filmy to może bym zmienił zdanie...
mordeczko uwierzylas temu cwelowi :D co to za glupoty sluchasz go to ze on posuwal bibera nie znaczy ze musisz go sluchac :D
Ehh, obawiam się, że to niestety nie jest takie proste. Ta nieprawdziwa plotka jest rozsiewana jest przez zazdrosnego Szymona (ja osobiście staram się nie wchodzić mu w drogę do szczęścia z herculesem, tak jest bezpieczniej).
Dziś światowy dzień łapania za tyłek....
Ogłaszam że w dowód odwzajemnienia miłości Xeny2001 możesz/możecie złapać się za....