PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26340
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka

Powiedzcie mi wszyscy co sądzicie o Callisto?

ActionFree1993

Ja .. uwielbiam ją .. !!!

SzymonS1

Ona tu jest i tańczy dla mnie :D

stara_ciotka_lulu

Bo dobrze to wie że porwę ją i w sercu schowam na dnie !!!

ocenił(a) serial na 10
ActionFree1993

bardzo fajna postać :) szkoda ze w sumie jej wiecej nie bylo. Ale wiadomo ze była tak niebezpieczna ze Xena musiała ją szybko unieszkodliwic i koniec :)

ocenił(a) serial na 7
Anxej

aż tak szbko to jej nie unieszkodliwiła;p meczyła sie az do 4 serii, w sumie nie zawsze ale jednak;d

angel94_filmweb

E tam .. szczęście miała po prostu ! Callisto miała większe umiejętności walki wręcz .

ocenił(a) serial na 7
SzymonS1

tak, a Ty jestes rycerzem z Camelotu xd

angel94_filmweb

Jestem Ojcem Chrzestnym forum ! się ciesz że Cali jej życie darowała w pierwszym odcinku z jej udziałem bo byś dziś Xeny już nie oglądała ... siła ciosu, szybkość, bicie kombinacjami, praca nóg, obrona, balans ,technika, finezja .. to wszystko było na korzyść Callisto w konfrontacji z Xeną ...

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

po 1 jestes nikim waznym po 2 xenai calisto sa rowne w walce tylko calisto troche ladneijsza;:D

hercules38

Cicho trollu jeden ... !!!

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ale zaqmknij ze sie znam sie lpeeij na tym

ActionFree1993

Jedna z moich ulubionych postaci, na pewno ulubiona negatywna. Genialnie zagrane szaleństwo połączone z przebiegłością i manią, świetne teksty. Nie cierpię scenarzystów za to, że zrobili z niej anioła-oszołoma. Nie pasuje do niej.

joasiarybelska

Dobrze prawisz Joasiu, zresztą ona tak dziwnie wyglądała jako anioł nawet w długich włosach jakoś sztucznie zupełnie nie tak .. ale co to była za piękność w pierwszych odcinkach !

SzymonS1

Ja muszę przyznać, że w późniejszych 'anielskich' odcinkach, kiedy pokazywała się bez tego dziwnego światła/poblasku, nie było tak źle. I świetnie wyglądała w Idach Marcowych, jeszcze jako 'łotr', w krótkich włosach :)

joasiarybelska

W krótkich włosach moim zdaniem wyglądała po prostu zle a w tej peruce tym bardziej ... jak dla mnie nie ma porównania z wyglądem sprzed odcinka pt. "Callisto" .. tam to naprawdę wyglądała bosko , wszystko tam leżało jak ulał, strój, figura, włosy ... super !

SzymonS1

No nie wiem, mnie ogromnie to pasowało: http://i475.photobucket.com/albums/rr116/eralupus/idesofmarch_17.jpg
Ten chytry wyraz twarzy...

joasiarybelska

Ona miała lepsze wyrazy twarzy w pierwszych odcinkach ... wiesz, ale ja mam na myśli to że była dużo atrakcyjniejsza w długich włosach ..

SzymonS1

Rozumiem i zgadzam się, chociaż wg mnie długie włosy były dla niej dobre na wtedy, ale w tym okresie "demonicznym" nie wyglądałaby w nich dobrze. I z trzeciej strony, dobrze, że jako anioł wróciła do długich. I szkoda, że całkiem siadła jej wtedy mimika...

joasiarybelska

mimika musiała być zmieniona, ale prawdą jest że to nie był trafiony pomysł .. ale mimika starej, złej Callisto to dla mnie wyżyny super-aktorstwa, pragnę zaznaczyć że jestem fanem Cal już od ubiegłego wieku !

SzymonS1

A widziałeś może Hudson w innych rolach? Zastanawiam się, czy gra równie dobrze...

joasiarybelska

Tak widziałem w Stopniu ryzyka i Buncie maszyn role drugoplanowe a nawet trzecio .. chciałem obejrzeć jej kilka pierwszych filmów ale ciężko znalezc .. kiedyś w tv leciało "Kamienne serce" lecz przegapiłem .. niestety reżyserzy nie dali jej rozwinąć skrzydeł aktorskich ... Aaa i widziałem jeszcze jeden krótki filmik produkcji XXX z udziałem Hudson ... !