nie obcieli
sama ścieła to jakiegoś tam filmu
ale juz w środe będzie miała dlugie włosy
MAGIA dodatkowych kosmykow :P
a jutrzejszego odc mozna nie ogladać bo kicha max
Wszystko wyjaśni sie w odcinki "Chakram" bo Fallen Angel to takie lelum polelum xd
Fallen Angel jest wlasnie mega :D mi sie max podoba :) gorzej jest z jutrzejszym odcinkiem w terazniejszosci :P
jutrzejszy to maaasakra;p no ale cóż, jeżeli juz oglądam od pierwszego odcinka to nie wypada nie obejrzeć;d
a co go Fallen Angel to ma fajny tytul;D nie podoba mi sie ta walka Xeny i Gabi gdzies w obłokach, widąć ze to bardzo sztuczme, a po zatym jest spoko, odkupiene Callisto itp.
no ale Fallen Angle ma dużo fajnych scen :) tak jak ta kiedy demon Callisto trzyma za kardło Xene . a ta po niej podbiega i odbija na skałke :P
tak, tak wiem która to;D Zreszta 5 sezon jest spoko, chodź nie tak dobry jak 3 czy 4 xd
a wiesz co sie stało z córka Xeny juz po tym nawróceniu na dobra?
z Evą ? w 6 sezonie wyruszyła dalej glosić wiere w jednego boga i tyle , w zaden sposób nie zakonczyli jej wątku . 5 sezon w sumie ma tez sporo slabszych momentów ale koncowka daje rade . Dla mnie najlepszy jest 6 sezon , zanjlepszy technicznie i w sumie nie ma glupich odcinkow
no troche bez sensu , ale w sumie dobrze ze jej nie uśmiercili :) chociaz tyle , szkoda ze nie powstał tez 7 sezon szkoda ze powstały FINY szkoda ze Lucy tak pokierowała swoją karierą , no ale juz nic nie poradzimy:)
w każdym razie :) pozdrawiam i zapraszam w przyszlosci do dalszej wymiany poglądów :)
Zgadzam się, Fallen Angel jest świetny. Ale Deja Vu też mi się ogromnie podoba, chociaż to ze względu na Lucy/Annie. I jej końcową piosenkę :D
w sumie ma swoj urok ale nie wiem jak to mogl być ost epiod 4 sezonu. Czemu akurar on?
Żeby pokazać, że pomimo tej śmierci na końcu Xena i Gabrielle nadal mogą się spotkać. Generalnie ten temat był całkiem mocno eksplorowany w czwartym sezonie, szczególnie w odcinkach 'indyjskich'.
ale jak Xena mogła być facetem i to Joxerem :) to i te peruki byly najgorsze :) sam pomysl git , ale jakby kazdy byl sobą
Wczorajszy Odcinek był taki śmieszny widząc tego co gra Joxera co walczył z Aresem uśmiałem się :)
no no ciekaw jestem bo kiedyś oglądałem co się w Fallen Angel będzie się dziać :)
Nie wiem, może chcieli móc je (ich) w końcu połączyć jakoś bardziej niż tylko po przyjacielsku, takie czasy, trzeba mocno balansować ;)
A poza tym poczekaj do szóstej serii jeżeli chodzi o ciała. Wszystko się wyjaśni.
Serial jest naprawdę super i może uznacie mnie za kompletnego ignoranta za co z góry przepraszam ale błagam wytłumaczcie mi co łączy Xenę z Gabriellą to znaczy wiem że są przyjaciółkami itp ale dlaczego się całowały ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????
W Xenie to się nazywa subtext. Czyli że insynuują, iż bohaterki łączy coś więcej niż przyjaźń, ale w filmie tego nie pokażą. Nie wiem, czy dobrze myślę, ale wydaje mi się, że wzięło to się stąd, że ponieważ film miał być z założenia 'dla wszystkich', nie za bardzo mogliby pokazać akurat coś takiego, szczególnie w latach 90tych. Akurat z tym wątkiem jest tak fajnie, że każdy może sobie myśleć i wnioskować co chce :) (Chociaż sami producenci i większość aktorów wypowiadała się, że Xena i Gabrielle były w filmie razem, a scenariusz, chociaż bardzo zbalansowany, też w jakimś stopniu miał to pokazać.)
http://www.youtube.com/watch?v=tn4eky7n0Cg
nie no wcale sie nie całowały :D:D
no przestan xd jeżeli chodzi o te pierwsze trzy sceny to ja sie tak witam z przyjaciółkami xd ;d
ta ostatnia scena przedstwia cos wiecej i ona dopiero bedzie w 6 sezonie;)
Bo co? naucz się gamoniu czytać ze zrozumieniem, tu chodzi o to że AndŻelika całuje się w usta ze swoimi koleżankami jak Xena z Gabrielą !