PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26340
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka

Czy ktoś wie co bedzie dalej , w jaki sposób przezyja?

mika26

SPOILER: pożyjemy, zobaczymy ...
szkoda tylko że obcięli Callisto włosy.

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

nie obcieli
sama ścieła to jakiegoś tam filmu
ale juz w środe będzie miała dlugie włosy
MAGIA dodatkowych kosmykow :P

a jutrzejszego odc mozna nie ogladać bo kicha max

Anxej

A jaki odcinek będzie w środę ?

ocenił(a) serial na 10
mika26

umra ale zostana ozywione :D

ocenił(a) serial na 7
mika26

Wszystko wyjaśni sie w odcinki "Chakram" bo Fallen Angel to takie lelum polelum xd

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

Fallen Angel jest wlasnie mega :D mi sie max podoba :) gorzej jest z jutrzejszym odcinkiem w terazniejszosci :P

ocenił(a) serial na 7
Anxej

jutrzejszy to maaasakra;p no ale cóż, jeżeli juz oglądam od pierwszego odcinka to nie wypada nie obejrzeć;d
a co go Fallen Angel to ma fajny tytul;D nie podoba mi sie ta walka Xeny i Gabi gdzies w obłokach, widąć ze to bardzo sztuczme, a po zatym jest spoko, odkupiene Callisto itp.

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

no ale Fallen Angle ma dużo fajnych scen :) tak jak ta kiedy demon Callisto trzyma za kardło Xene . a ta po niej podbiega i odbija na skałke :P

ocenił(a) serial na 7
Anxej

tak, tak wiem która to;D Zreszta 5 sezon jest spoko, chodź nie tak dobry jak 3 czy 4 xd
a wiesz co sie stało z córka Xeny juz po tym nawróceniu na dobra?

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

z Evą ? w 6 sezonie wyruszyła dalej glosić wiere w jednego boga i tyle , w zaden sposób nie zakonczyli jej wątku . 5 sezon w sumie ma tez sporo slabszych momentów ale koncowka daje rade . Dla mnie najlepszy jest 6 sezon , zanjlepszy technicznie i w sumie nie ma glupich odcinkow

ocenił(a) serial na 7
Anxej

no to bez sensu skoro połowa 5 sezonu jest jej poświecona xd

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

no troche bez sensu , ale w sumie dobrze ze jej nie uśmiercili :) chociaz tyle , szkoda ze nie powstał tez 7 sezon szkoda ze powstały FINY szkoda ze Lucy tak pokierowała swoją karierą , no ale juz nic nie poradzimy:)

ocenił(a) serial na 7
Anxej

dokładnie..

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

w każdym razie :) pozdrawiam i zapraszam w przyszlosci do dalszej wymiany poglądów :)

ocenił(a) serial na 7
Anxej

heh, dzieki i wzajemnie;)

Anxej

Zgadzam się, Fallen Angel jest świetny. Ale Deja Vu też mi się ogromnie podoba, chociaż to ze względu na Lucy/Annie. I jej końcową piosenkę :D

ocenił(a) serial na 10
joasiarybelska

w sumie ma swoj urok ale nie wiem jak to mogl być ost epiod 4 sezonu. Czemu akurar on?

Anxej

Żeby pokazać, że pomimo tej śmierci na końcu Xena i Gabrielle nadal mogą się spotkać. Generalnie ten temat był całkiem mocno eksplorowany w czwartym sezonie, szczególnie w odcinkach 'indyjskich'.

ocenił(a) serial na 10
joasiarybelska

ale jak Xena mogła być facetem i to Joxerem :) to i te peruki byly najgorsze :) sam pomysl git , ale jakby kazdy byl sobą

Anxej

Majster a dzisiaj będzie coś ciekawego ?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

sroda czwartek piątek zajebiste odcinki :) i nowy kostium Xeny :D

Anxej

A dzisiaj wcale nie była taka kicha bo Xena miała godne męskie wcielenie !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no kosmos :D Xena to Lucy i koniec :) ale fantazje to oni mają :)

ocenił(a) serial na 10
Anxej

Wczorajszy Odcinek był taki śmieszny widząc tego co gra Joxera co walczył z Aresem uśmiałem się :)

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

ja to ogladałem w pracy , wszyscy się śmiali :)

ocenił(a) serial na 10
Anxej

no no ciekaw jestem bo kiedyś oglądałem co się w Fallen Angel będzie się dziać :)

Anxej

To masz ciekawą pracę skoro można podczas jej trwania oglądać filmy ..

Anxej

Nie wiem, może chcieli móc je (ich) w końcu połączyć jakoś bardziej niż tylko po przyjacielsku, takie czasy, trzeba mocno balansować ;)

A poza tym poczekaj do szóstej serii jeżeli chodzi o ciała. Wszystko się wyjaśni.

ocenił(a) serial na 7
joasiarybelska

Juz nie moge sie doczekac;d

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

nie podniecaj sie 6 sezon najgorszy:Dd;

joasiarybelska

Serial jest naprawdę super i może uznacie mnie za kompletnego ignoranta za co z góry przepraszam ale błagam wytłumaczcie mi co łączy Xenę z Gabriellą to znaczy wiem że są przyjaciółkami itp ale dlaczego się całowały ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????

Leon90_2

W Xenie to się nazywa subtext. Czyli że insynuują, iż bohaterki łączy coś więcej niż przyjaźń, ale w filmie tego nie pokażą. Nie wiem, czy dobrze myślę, ale wydaje mi się, że wzięło to się stąd, że ponieważ film miał być z założenia 'dla wszystkich', nie za bardzo mogliby pokazać akurat coś takiego, szczególnie w latach 90tych. Akurat z tym wątkiem jest tak fajnie, że każdy może sobie myśleć i wnioskować co chce :) (Chociaż sami producenci i większość aktorów wypowiadała się, że Xena i Gabrielle były w filmie razem, a scenariusz, chociaż bardzo zbalansowany, też w jakimś stopniu miał to pokazać.)

joasiarybelska

Dzięki za wytłumaczenie teraz jest już wszystko jasne

Leon90_2

Przyjemność po mojej stronie :)

ocenił(a) serial na 7
Leon90_2

w sumie i tak tego nie można nazwać całowaniem xd

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

http://www.youtube.com/watch?v=tn4eky7n0Cg
nie no wcale sie nie całowały :D:D

ocenił(a) serial na 7
Anxej

no przestan xd jeżeli chodzi o te pierwsze trzy sceny to ja sie tak witam z przyjaciółkami xd ;d
ta ostatnia scena przedstwia cos wiecej i ona dopiero bedzie w 6 sezonie;)

angel94_filmweb

Bleeeeee ... fujjjjjjjjjjjjjjjjj

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

calujesz sie z nimi w usta ??? :P:P

Anxej

Nie ... to AndŻelika taka .. fuj !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ciota z cb:D

hercules38

Bo co? naucz się gamoniu czytać ze zrozumieniem, tu chodzi o to że AndŻelika całuje się w usta ze swoimi koleżankami jak Xena z Gabrielą !

ocenił(a) serial na 7
SzymonS1

Twoja ironia odnośnie "DŻ" w moim imieniu wcale mi nie przeszkadza;]

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

i dobrze mzoe jest lesba:D:D tak jak ty gej:D:D

ocenił(a) serial na 7
hercules38

haha, wiocha:)

ocenił(a) serial na 10
hercules38

Idz ty trollu, Andżelika już wie co robisz przed komputerem .... koniomarszczu mały !!!

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

maly to twoj bicepsik jak go masz fajo ;D

ocenił(a) serial na 7
Anxej

tak, w usta, na lajcie^^

angel94_filmweb

I z jęzorem.