Mogłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w poniedziałek o 18.00 jest piaty odcinek Xeny III sezonu
skoro on juz byl?? Dokładnie o Gabrielle"s Hope xd Cos pokrecili z tymi numerami odcinków xd
mi sie zdaje chyba, ze oni zaczeli 3 sezon od 2 odcinka? czy przegapilam the furies?
to powiedz mi jescze w którym odcinku gabi wpada w przepaść chyba do wulkanu?? nie pamietam xd
Ja streszczę :) Dziś był piękny odcinek :)
Xena wyruszyła w daleką podróż do Chin by spladzić dlug z przeszłości
W czasie podróży opowiada Gabrieli o dawnej mentorce i kochance Laoma
Na jej prośbę ma zabić Zielonego Smoka , władce Chin
Nie podoba sie do Gabrieli która postanawia jej w tym przeszkodzić i wydaj jej zamiary
Jutro część druga :)
Tylko że płeć ma zaznaczoną mężczyzna (strzałka do góry) Ta fotka to zdjęcie Lucy L. za czasów Spartacusa, ..
Czy ja wiem czy aż tak rzadko ... zrób sobie avatar np.z Xeną .. na tym forum widzę coraz bardziej to popularne ..
Miałeś rację Afrodyta nie pasuję do ciebie, niepotrzebnie zaproponowałem, ale czekaj ... wiem, widziałbym idealnie twój avatar ze zdjęciem Joxera , to by był strzał w dziesiątkę !
brawo dla spostrzegawczość :)
Jestem kolesiem a ze kocham Lucy Lawless to mam ją w avatarze :)
ale ta LL ma branie...może wybierać i przebierać :P Ale to LL kochacie, czy Xenę? xD
dla mnie Xena i Lucy to dwie zupelnie inne kobiety . Z wyglądu , charakteru i zachowania. W sumie z Lucy bym sie zaprzyjaznił a Xeny bym sie bał , zreszta by mną gardziła jak Joxerem :D
Więc wole Lucy :) Lucy to prawdziwa komediantka
Tak masz racje, komediantka z niej świetna;d mnóstwo jest filmików gdzie po prostu cała publika sie smieje z jej poczucia humory:) Ale ja chyba raczej wolałabym Xene, jej charakter, pragnienie zwycieństwa, ta jej namietność.. Mmmm coś pieknego.