PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26336
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka

No to teraz nasze bohaterki obudzą się dopiero po 25 latach kiedy nasza Eva będzie już dorosłą
dziewczynką.
Nie mogę się doczkeać walki Xeny z Evą/Livią.

ocenił(a) serial na 7
ActionFree1993

nie którzy tego nie ogladaja pa raz -ęty wiec nie musisz wyprzedzać fabuły xd

angel94_filmweb

Być może, ale nie mogłem się powstrzymać z tym spoilerem xD

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

trzeba bylo ogl jak bylo kiedys albo na necie ;D ;D :D

ocenił(a) serial na 7
hercules38

ogladałam to juz kilka razy xd

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

zajebiscie :D

ocenił(a) serial na 10
hercules38

zamiast fajnie rozwinąc wątek i pogadać o Xenie walisz jakie oklepane teskty , żal

Anxej

ehem mordeczko Dx :ń:ń:ń;ń

ocenił(a) serial na 10
Anxej

co ja mam wam mowic jak mzoecei se ogl albo wy zacznijce albo pytajcie :D ;D

hercules38

Teraz to mnie stary zawiodłeś.. ja tu od wczoraj czekam na twój wpis spodziewając się zupełnie innej odpowiedzi a tu proszę ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

jaki wpis ;D

hercules38

Skoro tak to może ja o coś spytam... ile jest 2 + 2 x 2 = ?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

6 glabie

hercules38

Proszę jaki bystrzak, ale coś mi się zdaje że ktoś ci podpowiadał... a co do wpisu to miałem na myśli to że czekałem na waszą dyskusję z Anxejem bo myślałem że inaczej skomentujesz jego posta, liczyłem że będzie to bardziej interesująca wymiana poglądów... :Ó:ó:ó;Óó dX

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

akurat mi sie nie chcialo z nim dyskutowac za bardzo nie bylo o czym :D;d

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

prowokator !!!

ocenił(a) serial na 9
hercules38

Umysł ścisły, jak widzę. :)

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

ehem:D

ocenił(a) serial na 10
ActionFree1993

podoba mi się ten wątek :) ze zasypiają na 15 lat i budza sie po tym czasie :) chociaz szkoda ze Ewa dluzej nie była mała :) w sumie mogli fajny odcinek komediowy z nią zrobić , a zajmowali sie mega głupotami :) jak powiedziała moja szefowa , scenarzystów tego serialu należałoby by za ich prace ... powiesić :)

Anxej

25 lat...

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

tak 25 :) pomyleczka mała :)

ocenił(a) serial na 9
Anxej

Ee tam, wątki komediowe z dzieciakami były i tak nadmiernie eksploatowane w przeróżnych produkcjach. Już w latach 90-tych ciężko było wymyślić coś oryginalnego i zabawnego w tym temacie. I w Xenie tego typu odcinki pojawiały się wcześniej, dwa pamiętam.
I tak bardzo ładnie z tego wybrnęli, biorąc pod uwagę fakt, że scenariusz do ostatnich sezonów trzeba było tworzyć praktycznie na nowo. Mnie osobiście świetnie się to ogląda, nawet lepiej niż wcześniejsze sezony.

ocenił(a) serial na 10
Ciri94

te 4 ostatnie odcinki piątek serii są bardzo fajne , wątek z pozorowaną śmiercią jest bardzo ciekawy

ocenił(a) serial na 7
ActionFree1993

Już nie długo koniec został tylko ostatni odcinek 5 serii i ostatni sezon we wrześniu będzie koniec :/

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

wszystko co dobre się konczy , zwłaszcza dobre pomysły

ocenił(a) serial na 7
Anxej

Ostatni odcinek 5 sezonu był bardzo dobry Xena prawie wszystkich Bogów wybiła a Ares się stał śmiertelny

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

chyba tylko kochana Afrodyta przetrwała :) to w sumie urocze :):)

ocenił(a) serial na 7
Anxej

Pewnie więcej przetrwało, bo nie każdy się wychylał. Jeszcze Hera, bo mówili ze gdzieś się ukryła no i syn Afrodyty tez pewnie.

dominik1989

Hera została załatwiona przez Zeusa w God Fearing Child (odc. 13 piątego sezonu).

ocenił(a) serial na 7
joasiarybelska

No tak ale ją nie zabił bo była nieśmiertelna ;p Zresztą przecież by mówili że umarła a mówili że od kiedy Zeus umarł to gdzieś zginęła. A Zeus umarł bo Herkules miał specjlną broń która można zabić Boga.

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

tez mi sie wydaje ze Zeus unicestwił Here. A co z Lakrimozą czy jak mu tam :P bogiem żałości?

ocenił(a) serial na 7
Anxej

Tylko ci Bogowie zgineli co Ewe chcieli zabić. A moim zdaniem Hera żyje bo mówili o niej Bogowie i nie mówili że umarła .

ocenił(a) serial na 10
dominik1989

mowił tak lektor z Pulsu a ja mu nie wierze :) troche przekręca znaczenie zdań , nie wiem jak w orgonale bylo

ocenił(a) serial na 7
Anxej

Uciekłą z Olimpu i kij jej w oko i tak tylko w 1 odcinku występowała gościnnie

dominik1989

Zeus zanim zginął z ręki Herculesa , to zabił Here , za to że stanęła po stronie Herculesa. To było w tym odcinku gdzie Xena rodziła Eve. Teraz przy życiu z Bogiń zostały tylko Furie.

6058145

No i na szczęście Afrodyta, nawet do twarzy jej w czarnym...

ocenił(a) serial na 7
6058145

Jak Zeus mógł zabić Here jak była nieśmiertelna. Moim zdaniem gdzieś się ukrywa. Furie już chyba nie żyją bo je chyba Xena zabiła Chakranem w piątkowym odcinku. A co do Bogów to wszyscy w serialu nie występowały. Bo jest o wiele więcej niż ona zabiła.

dominik1989

Chyba przegapiłeś odcinek gdy Zeus zabija Here , rozerwał ją. A co do nieśmiertelności Hery , to była tak samo jak wszyscy Bogowie , a jednak oni zginęli. A o furiach pisałem że żyją ale mój wpis był przed odcinkiem piątkowym zanim Xena je zabiła.

ocenił(a) serial na 7
6058145

Zgineli bo dopóki Eva żyje to Xena może zabijać Bogów bo została oczyszczona

ocenił(a) serial na 7
dominik1989

Nie przegapiłem ale moim zdaniem przeżyła . Miałbym przegapić jeden z dwóch odcinków w których występował Herkules czekałem na ten odcinek od początku 5 sezonu ;p E tam rozerwał ją Zeus jest słabym Bogiem tylko udaje twardziela .

ocenił(a) serial na 10
Anxej

nie tylko ona przezyla :D:D:D