No to teraz nasze bohaterki obudzą się dopiero po 25 latach kiedy nasza Eva będzie już dorosłą
dziewczynką.
Nie mogę się doczkeać walki Xeny z Evą/Livią.
zamiast fajnie rozwinąc wątek i pogadać o Xenie walisz jakie oklepane teskty , żal
Teraz to mnie stary zawiodłeś.. ja tu od wczoraj czekam na twój wpis spodziewając się zupełnie innej odpowiedzi a tu proszę ..
Proszę jaki bystrzak, ale coś mi się zdaje że ktoś ci podpowiadał... a co do wpisu to miałem na myśli to że czekałem na waszą dyskusję z Anxejem bo myślałem że inaczej skomentujesz jego posta, liczyłem że będzie to bardziej interesująca wymiana poglądów... :Ó:ó:ó;Óó dX
podoba mi się ten wątek :) ze zasypiają na 15 lat i budza sie po tym czasie :) chociaz szkoda ze Ewa dluzej nie była mała :) w sumie mogli fajny odcinek komediowy z nią zrobić , a zajmowali sie mega głupotami :) jak powiedziała moja szefowa , scenarzystów tego serialu należałoby by za ich prace ... powiesić :)
Ee tam, wątki komediowe z dzieciakami były i tak nadmiernie eksploatowane w przeróżnych produkcjach. Już w latach 90-tych ciężko było wymyślić coś oryginalnego i zabawnego w tym temacie. I w Xenie tego typu odcinki pojawiały się wcześniej, dwa pamiętam.
I tak bardzo ładnie z tego wybrnęli, biorąc pod uwagę fakt, że scenariusz do ostatnich sezonów trzeba było tworzyć praktycznie na nowo. Mnie osobiście świetnie się to ogląda, nawet lepiej niż wcześniejsze sezony.
te 4 ostatnie odcinki piątek serii są bardzo fajne , wątek z pozorowaną śmiercią jest bardzo ciekawy
Już nie długo koniec został tylko ostatni odcinek 5 serii i ostatni sezon we wrześniu będzie koniec :/
Ostatni odcinek 5 sezonu był bardzo dobry Xena prawie wszystkich Bogów wybiła a Ares się stał śmiertelny
Pewnie więcej przetrwało, bo nie każdy się wychylał. Jeszcze Hera, bo mówili ze gdzieś się ukryła no i syn Afrodyty tez pewnie.
No tak ale ją nie zabił bo była nieśmiertelna ;p Zresztą przecież by mówili że umarła a mówili że od kiedy Zeus umarł to gdzieś zginęła. A Zeus umarł bo Herkules miał specjlną broń która można zabić Boga.
tez mi sie wydaje ze Zeus unicestwił Here. A co z Lakrimozą czy jak mu tam :P bogiem żałości?
Tylko ci Bogowie zgineli co Ewe chcieli zabić. A moim zdaniem Hera żyje bo mówili o niej Bogowie i nie mówili że umarła .
mowił tak lektor z Pulsu a ja mu nie wierze :) troche przekręca znaczenie zdań , nie wiem jak w orgonale bylo
Uciekłą z Olimpu i kij jej w oko i tak tylko w 1 odcinku występowała gościnnie
Zeus zanim zginął z ręki Herculesa , to zabił Here , za to że stanęła po stronie Herculesa. To było w tym odcinku gdzie Xena rodziła Eve. Teraz przy życiu z Bogiń zostały tylko Furie.
Jak Zeus mógł zabić Here jak była nieśmiertelna. Moim zdaniem gdzieś się ukrywa. Furie już chyba nie żyją bo je chyba Xena zabiła Chakranem w piątkowym odcinku. A co do Bogów to wszyscy w serialu nie występowały. Bo jest o wiele więcej niż ona zabiła.
Chyba przegapiłeś odcinek gdy Zeus zabija Here , rozerwał ją. A co do nieśmiertelności Hery , to była tak samo jak wszyscy Bogowie , a jednak oni zginęli. A o furiach pisałem że żyją ale mój wpis był przed odcinkiem piątkowym zanim Xena je zabiła.
Nie przegapiłem ale moim zdaniem przeżyła . Miałbym przegapić jeden z dwóch odcinków w których występował Herkules czekałem na ten odcinek od początku 5 sezonu ;p E tam rozerwał ją Zeus jest słabym Bogiem tylko udaje twardziela .