PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26340
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka

Jedna przeciwko armi

ocenił(a) serial na 10

Jak wam podobał się dzisiejszy odcinek?? :)

Anxej

Prawdę pisząc to chyba jednak bywały lepsze ...

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ten należy do moich ulubionych
miał wszystko to co w Xenie najlepsze
niemal idealny

ocenił(a) serial na 7
Anxej

Podzielam Twoje zdanie, ten odcinek jest jednym z lepszym, Uwielbiam jak Xena walczy z taka pasja. Mmm piekna rzecz. No i jeszcze ta troska o swoja przyjaciółke.Naprawde godne uwagi.

Anxej

Mi się bardzo podobał wreszcie pokazali takie głębsze relacje Xena i Gabi (jak się o siebie troszczą), na początku także z lekką dozą śmiechu (skręcenie kostki Gabrieli i na końcu kiedy prosiła Xenę o kupno nowych butów, to się uśmiałam)

ocenił(a) serial na 10
Anxej

piąty odcinek z rzędu, ktoremu dalam 10. poki co sezon 3 mnie zachwyca, tylko dwa odcinki byly slabsze: the dirty half dozens i king of assasins, reszcie daje same 9 i 10, bo miazdza. a od warrior... priestess... tramp odcinki utrzymuja najwyzszy poziom, pomyslowe, i smieszne i straszne i wzruszajace. a one against an army jak piszessz mial wszystko co powinien: duzo gadek o przyjazni i Xene robiaca mega rozwalke w bitewnym szale, troche bakowalo mi takiego humoru jak w pioro ssilniejsze od miecza, ale to nie ten typ odcinka, beda inne:) no i przymykam oko na zalosnie przedstawionych persow, ktorym nawet nie dano w łapy zakrzywionych szabli, tylko proste, no ale co tam

ocenił(a) serial na 7
s_w

4 sezon jest jeszcze lepszy od 3 zapewniam:)

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

3 lepszy od 4 maal;aD

ocenił(a) serial na 7
hercules38

w 4 odcinki sa bardziej ze soba powiazane, ale to nie zmienia faktu ze w 3 tez sa swietne odcinki, wiekszosc jest dobra:)

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

dokładnie 4 sezon jest moim ulubionym :) mam nadzieje ze tv puls pokaze rowniez te odcinki

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

ale w 3 jest calisto i ares a w 4 nie ma tylko w ost odc calisto a aresa nie ma w zadnym :D

ocenił(a) serial na 7
hercules38

trudno, dasz rade;p

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

mowie ze jest gorszy 4 tto jest:D:D

ocenił(a) serial na 7
hercules38

kazdy ma swoja opinie:)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
hercules38

herculesie38! Pomoc nadciąga, bo widzę takiś osamotniony w opinii :P 4 sezon gorszy (niestety przez Indie u mnie stracił), bo reszta odc jest cacy, ale te Indie i Siny....zaniżyły ocene

ocenił(a) serial na 10
Marga

no wiadomo ze 3 lepszy ;:D

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

jalk lepszy to juz nie moge sie doczekac:) i 4 sezon puszcza, juz jest w programie

ocenił(a) serial na 10
s_w

nie podneicaj sie:D 3 najlepszy;D