Jak w temacie. U mnie:
Na plus:
1. Meg ("don't come back, or you will suffer the wrath of Xeneeer" :D )
2. Afrodyta
3. Autolycus
4. Callisto ("Welcome to my world. Now get ready to leave it." Geniusz ;))
Na minus:
1. Akimi
2. Eli
3. Eve (od kiedy przestała byc Livią, straciła cały charakter, ale podobała mi się w You Are There)
4. Dwaj Panowie Bezużyteczni: Perdicus i Ulysses
po 1 ulisses i pedricus to nei sa powtaqrzjace ise ostacie tlyk opo 1 odc ten 1 2 xd
a najlespze do ares calisto afrodyta americe cezar elphine livia/ eve xd a najgorsze to nwm alti yakut moze i takie xd
No witam, panie prezesie kolejność niestety się nie zgadza ! ale .. jeśli lubisz Afrodytę to polecam "Dogonić słońce" jutro o 22 ej !
Chodzi mi o kolejność najlepszych postaci serialu,(od najlepszych do najgorszych) ani szanowny pan prezes ani p. Joanna nie podali poprawnej kolejności ...
No nie wiem, nie wiem .. jak śmiem stwierdzić p.Joanna zaproponowała wymienianie postaci w kolejności ... ? (patrz temat na samej górze ! )
ona se tak dala cyferki ale nie napsaila by napisac w kolejnosci od najlepszej ;p
Tu można by dyskutować, lecz w mojej niezwykle skromnej i obiektywnej opinii te cyferki nie są od parady !
nie znasz sie lepeij i dobra to daj 10 osob od najlepszej do najgorszej cwancizku:Dz cyferkami:D
In plus (pomijając oczywisty duet Xena, Callisto)
1.Afrodyta
2.Meg
3.Cyrene
4.Minya xD
Na minusie
1.Salmoneus
2.Eve
3.Joxer
4.Amarice
Jak to czemu na minus, no wiesz co? :P
Salmonesus denerwujący jak orange przez telefon, Eve jak przestała byc Livią stała się miękka, dobroduszna i przez to też wkurzająca xD (sama aktorka w którymś wywiadzie stwierdziła, że przestało jej się podobać, kiedy kazali jej grać płaczliwą i słabą^), Joxer to chyba nie trzeba tłumaczyć jaka łajza :P i Amarice, co to wszystko wiedzieć musiała i wszędzie nos wtykała, maruda jedna krok w krok łaziła. Takie krótkie streszczenie why :D :P
Btw, ta Amazonka to Ephiny, a nie "elphine", bo dołóż liter i wyjdzie 'dolphine', haha :P
Obiektywny ranking ...
1. Callisto (niekwestionowanie ! )
2. Afrodyta
3. Xena
4 .Hercules
5. Ares
6. Joxer,
7. Amazonka (w dzisiejszym odcinku)
8. Gabriela
9. Jolaos
10. Autolycus
Jeśli chodzi o minusy to w zasadzie raczej nie było takich postaci, ale byli użytkownicy forum którzy okazali brak szacunku do Taty chrzestnego ...
1. hercules38 !
2 .angel94-filmweb !
z tego co do tej pory widzialam:
na minus: Goliat z the giant killer, postac bez wyrazu, zbyteczna, jak i caly odcinek
poza tym nikt mnie specjalnie nie wkurzyl, wiekszosc zachwyca. piątka: Xena, Gabby, Joxer, Callisto i Ares - klasa
jakbym miala jeszcze wyroznic na plus:
-Meg
-Minya
-Lao Ma
-Borias
Nie pamiętam jak było z Virgilem, ale Perdicus i Ullysses (zwłaszcza ten pierwszy) mało co nie zaważyli na losach serialu ! Drugi prawie też ! A jedna z użytkowniczek forum nie tak dawno nawet zakochała się w Ullyssesie !!! ?
Virgil był synem Joxera.
Nie wiem, jakoś mi nie podeszli, Ulysses nawet nie potrafił sam naciągnąć swojego łuku...
Virgil syn Joxera ..
A z kim ten Joxer go zmajstrował ?
Może ... z Xeną .. bo ona bywała w ciąży ...
Czyli się (prawie) nie pomyliłem ,ponieważ Meg to także Lucy Lawaless ! I proszę mi tutaj bezpodstawnie nie zarzucać braku wiedzy, gdyż jest on niewątpliwie na bardzo, bardzo wysokim a może i nawet jeszcze wyższym poziomie !
To może proponuję aby oceniła to jakaś osoba postronna z tego forum, tak będzie najbardziej sprawiedliwie ... piromanie ....
zadnych nie bije xd i dziecko to nie b odzieci to maja ponziej 13 l a ona ok 20:D
Jak już to chyba maximum 16 więcej na pewno nie miała , chociaż dla mnie to wyglądała na 14 ... a właśnie skoro uważasz się za najmądrzejszego z forum to może podasz imię i nazwisko tej aktorki, to sprawdzimy wiek ...