PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26340
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka

Dzisiaj puścili zamiast odc 2 serii 6 odc 3 ;/ A rano była powtórka odc 1 .Oglądam nie wiem o co biega bo coś o jakimś piekle i lucyferze i że ciąg dalszy odc poprzedniego a tutaj patrze na tytuł odc i ten odc co leciał dzisiaj to był odc 3 sezonu 6 no i pytam się a co z odc 2 będzie ? Nie wyemitują go czy zapomnieli ?Jakaś pomyłka nastąpiła bo przecież zawsze lecieli prawidłowo co się stało ? Myślę że puszczą ten odc bo ja nie oglądałem go i chciałbym obejrzeć ;/ Myślę że Puls go pusci potem i nie pominą go całkowicie ;/ .

ocenił(a) serial na 10

a ja go ogl chyba kiedys ;D

ocenił(a) serial na 10

Coś Xena ma pecha do emisji odcinkow w kolejności ;/ nie będę wspominać jak 10 lat temu POLSAT puszczał odcinki w kolejnosci jakiej mu sie podobało ( nie wiem jak to moglo sie stać ) ale byly max pokręcone. Na pulsie juz zapomnieli o odcinku z trzeciego sezonu i zamiast na początku puscili go na koncu. Jak teraz tez tak zrobią to im gratuluje :):)

użytkownik usunięty
Anxej

No właśnie szczególnie że puszczają ciąg dalszy jakiejś historii z poprzedniego odcinka, a nie wiadomo o co chodziło i w czym rzecz tkwiła :/ ? Może go puszczą ciekawe co będzie dzisiaj czy puszczą odc 4 serii 6 czy może jednak 2 odc co powinien być wczoraj ? To by było dobre .Ogólnie i tak szkoda że już to sezon 6 i za moment skończą emisje na Pulsie ;/ Chyba że będą powtarzać za jakiś czas od nowa jak nie będą mieć niczego lepszego w ramówce .Co zauważyłem to wreście intro jest inne bo od sezonu 1 -5 było jedno i to samo a jak wiadomo w każdej serii intro początkowe było inne a nie takie samo ,dopiero w sezonie 6 zmienili nie wiem czemu nie było tego odrazu ? Co do odcinków to jak wiedzą że potem widzowie nie będą wiedzieli o co biega to niech tak nie robią .

ocenił(a) serial na 7

intro jest teraz lepsze;D
Ja wczoraj na necie oglądałam ostatni odcinek..szkoda mi było Gabriell..

Aj ja myślałam że ja ominełam odcinek no popatrz :)

ocenił(a) serial na 7
kKahlan

ciekawe jak z tego teraz wybrną :P Czy już w ogóle puszczą od tego 2 odcinek 6 sezonu czy do tego co byl wczoraj :/

ocenił(a) serial na 9

A to takie buty.... Zasiadam do TV a tu : " w poprzednich odcinkach.." i nie wiem o co chodzi. Fajnie bybyło żeby dzisiaj puścili odcinek 2 sezon 6.

Mi się zdaje ,że nie puszczą tego 2 odc. może dlatego ,że za brutalny - jak dla nich - Obejrzałam dziś ten odc. i powiem ,że nawet fajny :) kupe krwi itp.

Paula1998rr

Za młoda żeś na taki brutalne rzeczy..

użytkownik usunięty
SzymonS1

Powiem tyle walić cenzurę i dawać odc ja chce zobaczyć bo go nie pamiętam ,pewnie będzie tak samo jak z Czarodziejką z księżyca że po nocy puszczali bo było dużo przemocy a ja potem na necie oglądałem i jakoś szału nie było .Oni zawsze widzą tam tylko przemoc agresje i że krew się leje ,a w innych odc nie ma walk i nie leje się krew ani nie ma mordobicia że nawalają się na całego ? Tylko akurat tutaj ? A tak się nie robi że jest kontynuacja wątku z poprzedniego odcinka i nie wiadomo o co biega bo puszczają odc inny .A to wszystko przez naszą politykę i rząd już kilka razy było tak w Tv miałem takie przypadki . A przecież nikt nie mówi że Xena to jest serial dla dzieci i młodzieży tylko raczej dla widzów dorosłych ;/ .A tutaj powinni puścić może dzisiaj będzie trzeba czekać i się okaże .To rozumiem jak było to przy Anime Czarodziejek gdzie oglądają to małolaty bo to animacja ale tutaj i tak w Xenie w każdym odc walcza i jakoś nie było cenzury jak była Calisto albo Nadzieja czy Zmierzch bogów ;/ . A Xena i tak walczy tak samo w każdym sezonie .

Czy ja wiem.. pamiętaj że na forum są też małoletni jak np. hercules38 którzy oglądają Xeną, napatrzą się na te wyjątkowo brutalne sceny i to może wpłynąć pózniej na całe ich życie dorosłe ! A te Czarodziejki z księżyce to jeszcze były chyba emitowane przed Xeną kiedyś na polsacie, coś pamiętam że nawet ich animacje dziewczyn ładnie wyszły ...

użytkownik usunięty
SzymonS1

Czarodziejki niedawno emitowano od nowa najpierw na Tv4 a potem emitował kanał Tv6 ale tylko serię 1 ,a podałem ten przykład bo tam ostatni odcinek serii nie wyemitowano a był to ważny odc kończący sezon .Znaczy dlatego bo był właśnie brutalny i było za dużo jak to określono przemocy .Ja w podstawówce oglądałem Czarodziejke z księżyca Xenę i Herkulesa albo Anime Dragon ball gdzie było więcej przemocy i agresji i jakoś nie mam wypaczonego rozumu i nie zgłupiałem od tych seriali japońskiej produkcji .Ale racja trzeba mieć odpowiedni wiek do niektórych produkcji akurat w Xenie jest dużo walk i w każdym odc przeważnie się leją i ktoś dostaje wpierd ;) .Ale to zależy od człowieka ja byłem w podstawówce oglądałem Horrory różne gdzie się tną kroją ciachają i jakoś nie zabiłem nikogo i nie zamierzam .Ale racja że brutalne sceny z filmów i nie tylko bo i gry komputerowe i muzyka wpływa na psychikę dziecka .Tak więc powinno się odpowiednie treści młodym puszczać bo nie każde dziecko rozumie to że to jest tylko film /serial i że to tylko fikcja i wymyślony świat .W Xenie mamy te sceny gdzie też w każdym odc giną ludzie i ktoś kogoś zabija .Ale nie można mówić że jak ktoś ma świadomość że to tylko serial to zlasuje mu to mózg .Oczywiście wiadomo że dzieci małe jakieś nie powinny tego oglądać bo mogą zle to odebrać i może to i im zaszkodzić na psychikę rozwojową .Ale ja pamiętam że nigdy po obejrzeniu Xeny albo jak kiedyś leciało Anime takie jak Dragon ball nie latałem i nie biłem nikogo ani nie brałem za nóż i nie zadałem komuś ciosu bo się napatrzyłem na krwawe sceny rzezni .Tak więc można oglądać tylko trzeba wiedzieć że to nie jest tak że w świecie rzeczywistym można to potem powtórzyć .Chociaż przyznam rację że takie filmy mogą zlasować mózg znam takie przypadki że dzieci zabiły kogoś bo chciały być jak heros z ich bajki albo zgineły tragicznie bo chciały być jak batman i latać ;/ .Tak że czasami animacje i filmy mogą bardzo zaszkodzić na młodego widza .Tak więc trzeba umieć odróżnić świat przedstawiony w filmie od swojego bo teraz przeważnie seriale bazują na tym że mamy wiele agresji i przemocy ,a dzieci to oglądają i potem nie dziwne że powtarzają to w życiu codziennym .

ocenił(a) serial na 9

Myślałam, że dzisiaj poleci, wtedy mielibyśmy coś w stylu "Memento" Nolana. Ale jednak nie.
Będzie śmiesznie, jak puszczą ten odcinek po ostatnim odcinku 6 sezonu, ostatnio chyba w ten sposób poradzili sobie z brakującym odcinkiem.

ocenił(a) serial na 9

Coś mi się wydaje, żę dwóch ostatnich odcinków też nie wyemitują.

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

Od września zamiast Xeny ma być komedia o grubasach Mike i Molly. Ale przynajmniej znowu będą dawać 13 posterunek 2 o 16 a o 14: 30 i 15: 00 Kasia i Tomek nigdy nie oglądałem to sobie obejrzę, bo podobno dobre.

ocenił(a) serial na 7
sisi252531

muszą , przecież one są kluczowe, a nic tam takiego nie ma by cenzurować :P

ocenił(a) serial na 7
gamertr

Nie muszą bo rusza wrzesień i puls zmienia ramówkę a dla Xeny niestety nie ma w niej miejsca.

ocenił(a) serial na 7
dominik1989

le o ile się nie mylę to zdążą puścić ostatnie docinki :P

ocenił(a) serial na 7
gamertr

http://www.telemagazyn.pl/tv_puls/20130826,3,1,dz,go,cpr.html nie dadzą 2 ostatnich odcinków

ocenił(a) serial na 7
dominik1989

może puszcza to jako film w jakiś dzień, no nie wiem, głupio to zrobili :P ale jak ktoś chce w necie może obejrzeć

ocenił(a) serial na 7
gamertr

No możliwe ale wątpię jeszcze chyba nie dadzą tego odcinka co ominęli.