PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26340
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka

było co podziwiać .. i muszę przyznać że ostateczna zwyciężczyni konkursu piękności (miss całego świata) przyćmiewa swoją urodą nawet Callisto i Afrodytę ...

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ehe jasne;p

ocenił(a) serial na 10
hercules38

popieram w 100 %

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

tak naprawde to te 2 ladniejsze od tamtej:D

lukasz16

Herculesa czy mnie?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

wiadomo ze mnie mniek azdy popiera:D;d:DD

ocenił(a) serial na 7
hercules38

Xena jest najseksowniejsza postacia i nic tego nie zmieni;d

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

popieram;P czy tylko mi sie wydaje, ze Xena podoba sie bardziej kobietom, a faceci czesto nazywaja ja babochlopem i wola zdecydowanie urode Callisto, Gabrielle czy Afrodyty?xD

s_w

Prawda! Callisto i Afrodyta 10/10, ale Gabriela to już zupełnie, zupełnie inna liga .. i pod względem urody nijak się ma do dwóch poprzednich pań ...

ocenił(a) serial na 7
s_w

Masz racje, ale faceci nigdy nie docenia prawdziwej urody;D Xena jest jedyna, niepowtarzalna, orginalna..Jej oczy, włosy, cos pieknego, A Callisto?? takie dziewczyny mozna spotkac wszedzie xd

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

dodam jeszcze, ze ma czarujacy glos:P a moze to kwestia koloru wlosow, wszak blondynki teoretycznie zawsze sa bardziej krecace dla facetow xD nie no, Callisto jest ok, ma wszystko na miejscu i w ogole, ale mi sie bardziej w tym serialu podoba to, jak i kogo gra, a nie to jak wyglada, bo twarz ma dosc... hm... pospolita?xD

s_w

?.. pospolitą ?! pokaż mi drugą taką kobietę na ulicy w tym kraju... ona ma nadzwyczajną urodę, oczywiście gra rewelacyjnie, Xena ma charyzmę ale nie tak jak Callisto .... już bardziej Afrodyta przypomina sobą taką trochę jak to się wyraziłaś "pospolitą" panią ze względu na to co ma w głowie ... mam nadzieję drogie panie że nie przemawia przez was zawiść ....

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no szukalam odpowiedniego slowa, moze nie pospolita, ale taka no... zwykla, nie wiem, jak to ujac... poza tym nie oszukujmy sie: takich pan jak w Xenie raczej na polskich ulicach nie znajdziesz, ani takiej Lucy ani Hudson, moze latwiej z Renee: niska, z ladna figura, raczej okragla (co wielu ludzi uznaje za skaze na urodzie), ale bardzo pocieszna buzia, ona najbardziej jeszcze jako tako moze gdzies podpadac pod slowianski typ urody, ale tez bedzie ciezko. i gdziezby zawisc! moim zdaniem wszystkie wyzej wymienione panie sa przesliczne (oczywiscie poza Miss Znanego Swiata xD), tylko jak widac dla kazdego inna jest tym nr 1, ja za tą naj uwazam Xene, wszystko mi w niej gra i tyle, dla mnie to taki żenska wersja Clinta Eastwooda z westernow Leone xD

chodzi mi wlasnie jeszcze a propos urody aktorek z XWP o to, ze juz wiele razy czytalam komentarze mezczyzn na temat tego, ze Xena jest nieatrakcyjna i poza cyckami nie ma nic, a najczesciej podziwiali Callisto i Gabrielle, z kolei kobiety na odwrot: bardziej sexy uznawaly Xene, a mniej Callisto czy Gab, po prostu sie zastanawiam skad roznice. wg mnie np Meryl Streep czy Uma Thurman są pieknymi kobietami, z kolei na jej forach czesto jak pada temat urody to plec brzydka nazywa je końmi czy kobietami "z oryginalna uroda". a np uroda Jessiki Alby czy Evy Mendes jakos mnie nie zwala z nog, a w opinii wielu facetow czy chocby mediow Alba byla kiedys uznana za najbardziej seksi aktorke swiata.

ocenił(a) serial na 10
s_w

a tak offtopowo: pierwszy wniosek z dzisiejszego odcinka - jedz pomaranczowe żelki, a bedziesz nieśmiertelnym, czad!;)

s_w

Gdy oglądałem to kilkanaście lat temu to ta ambrozja przypominała mi ... żywicę z drzewa ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

hehe, tez moze byc

s_w

Bo kobieta powinna być raczej filigranowa ale z podkreślonymi kształtami.. a np. Uma która ma ponad 180 cm nie pasuje do każdego mężczyzny i wydaję się bardzo duża ,pasuje raczej dla tych sporych mężczyzn (ponad 190 cm) jeśli miałbym ułożyć ranking urody według mnie to by to wyglądało tak
1. Callisto 11/10
2.Afrodyta 10/10
3.Xena 6/10
4. Gabriela 3/10 ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ehm, zawsze mozna powiedziec tez, ze facet nie pasuje do kobiety, wszysytko zalezy od punktu siedzenia;)

s_w

O właśnie tak jak w tym kawale .. pozdrawiam również wszystkich fanów Gorzkich Godów!

ocenił(a) serial na 7
s_w

Masz racje, Lucy ma piekny głos..mozna ja słuchac i słuchac..:) A co do waszej dyskusji, to rzecza oczywista jest, ze facetowi podobaja sie takie kobiety jak Callisto, chciałam jednak zaznaczyc ze ona ma pospolita urode!! Jest ładna musze przyznać, ale ile jest takich podobnych, zaznaczam podobnych blondyneczek do niej?? no Mnóstwo.. wystarczy byc zgrabna, brązowooką, blondynka:)
A co Xeny.. Rzadko kiedy mozna spotkac kobiete o czarnych włosach, i tak pieknych niebieskich oczach, prawde mówiac nie przypominam zebym taka gdzies widziała xd
Mężczyźni kochaja to co pospolite, niedoceniając tego co piekne.

angel94_filmweb

No ... wie pani co ?!

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

mala daj ten link na fb ;p

ocenił(a) serial na 10
hercules38

A dzisiejszy odcinek była chyba najlepszy .mam pytanie czy Calisto pojawi się jeszcze?

lukasz16

Na szczęście TAK !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

wiesz bo ja ci powiedzilem wczesniej a pewnei nawet nie wiesz w których:D:d;;d

hercules38

A właśnie że wiem !!! bo jestem największym fanem Callisto na tym portalu ? !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

zaraz po mnie:D

hercules38

No ... nie wiem, nie wiem , tutaj by można było dyskutować .. otóż, ponieważ ja jestem fanem tej uroczej damy o nieprzeciętnej urodzie i nie mniejszym talencie aktorskim! od zeszłego wieku .. a nawet o ile mnie pamięć nie myli ? ... 1998 !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

to ile ty masz teraz lat ;D

hercules38

Nie aż tak dużo .. ale poprostu pamięć mam dobrą do tego co chce mieć i kiedyś bardzo lubiłem min. ten serial .. a ty ile masz ?

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ja 1 spytalem ;D

hercules38

A ja drugi ... !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no wlasnie :D to ile;D

hercules38

A więc tak się składa że mam ......
....
dwadzieścia jeden ! ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ja tez :D a ktory rocznik xd

hercules38

oczywiście z najlepszego rocznika lat 90 tych ... 1992! i z kwietnia na dodatek !

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ja z stycznia 92 :D

hercules38

Eee, a liczyłem że jestem starszy ...

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

3 miesiace roznicy wiec ten sam wiek miesiace sie nielicza chyba ze ktos z tg samego roku a starszy 11 10 lub 9 miesiacy :D

hercules38

Może nawet nie całe 3 miesiące bo ja się urodziłem na początku kwietnia .. a przy 9 miesiącach to można już mieć rodzeństwo z tego samego rocznika ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

ja z 11 :D iwiem to xd

hercules38

Aaa czyli jednak nie ma pełnych 3 miesięcy .. aha tylko nie mów nikomu na forum ile mam lat bo Filmweb to nie fejsbuk i tu powinno być wszystko anonimowe (ja też nikomu nie powiem ... )

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

no ok:D