PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26332
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka

A komu z was leci łza kiedy zaczyna się intro Xeny?

ocenił(a) serial na 10
ActionFree1993

przy intrze to mi sie plakac nie chce, wtedy dostaje boosta do energii;) natomiast momenty w serialu, przy których mi sie gałki robily wilgotne najbardziej to pamietam takich 5:
- pierwsza sytuacja podbramkowa, gdy Gabby jest bliska smierci w is there a doctor in da house? no Lucy byla tam bardzo przekonujaca, a jak sie Gabby ocknela to sie poryczalam
- adventures in the sin trade tez byl smutny, bo Xena byla smutna:(
- bitter suite, gdy panie błądzą, wyrzucają sobie, aż w końcu triumfuje milosc:P tez potrafi momentami wycisnac lezki
- the debt 1 i 2, jedne z najbardziej emocjonalnych odcinkow imo. historia jest ciekawa ze wzgledu na Lao Ma i to, ze jest przyczynkiem zdrady dokonanej przez Gabby. Mina Xeny - bezcenna, moment gdy Gabby schodzi do lochu i rozmawia w nim z Xena, przeprasza, prosi o wybaczenie, a Xenia na to tylko "podrap mnie po nosie" - no masakra i becze...
- one against an army - jak dotad moj ukochany odcinek, kwintesencja tego serialu, czyli naprawde duża sieczka robiona przez Xene i pokazanie tej przyjazni, jak zajmuje sie Gabby, ich rozmowy.... no i gdy dochodzi do finalnej walki i Xena napier... jak moze, wojownicy nacieraja, Gabby słaba na poddaszu i te ciary, czy nic jej sie nie stanie, no epicka walka na małą skalę. i gdy udaje się Xenie obronic przed armia i zmeczona kladzie sie obok Gabby, jak po kolejnym dobrze wykonanym zadaniu wrecz odczuwa sie jej ulge ze to juz koniec, ze Gabby jest ocalona, ze zrobila to co do niej nalezalo... i odcinek sie konczy, a mi sie z jednej strony kreci lezka, a z drugiej usmiecham sie pod nosem. no piekny odcinek dla mnie

ocenił(a) serial na 10
s_w

ehe sa lepsze odc od one aganis army ;:DD

hercules38

Nie czytaj takich długich tekstów bo sobie mózg przepracujesz ...

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

sssij pale koledze:D

ocenił(a) serial na 10
ActionFree1993

ja mam to samo odczucie :) łezki mi lecą i się wzruszam :))

ocenił(a) serial na 10
ActionFree1993

Ja lubie intro xeny nawet mam je ustawione jako dzwonek w komórce

ocenił(a) serial na 7
maciejerzy

pobierałeś to z czegos?

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

Tak z jednej ze stron angielsklich trafiłem pobrałem na kompa a potem bluthpem przesłałem na swoją komórkę

maciejerzy

Xena przyj, przyj !