czy Wy zastanawiacie się czy kiedyś to było oczywiste tak jak jest teraz? ciekawi mnie czy ja
wiedziałam co się miedzy tymi dwiema dzieje jak byłam mniejsza chyba po prostu umysł dziecka
nie zauważa takich rzeczy...?
Ja myślę, ze każdy widzi, to co chce widzieć. Jeden widzi wspaniałą przyjaźń obejmującą każdy aspekt życia, zaufanie i poświęcenie. Dla zwykłego znajomego się tego nie robi. A drugi widzi coś innego, bo np uważa, że nie da się "kochać po przyjacielsku", czy jak tam to nazwać.
Masz w zupełności racje, ale ich przyjaźni po prostu nie da sie nie zauważyć:) zwłaszcza ze przyjaźnia sie również w życiu prywatnym:)
Myślę że ta zażyłość wykracza poza granice przyjaźni, co widać bardzo wyraźnie. Oglądając to będąc straszą nie mam wątpliwości, że jest to opowieść o dwóch biseksualnych kobitkach. Jednak spotykając taka kobietę jak Xena nie ma co się dziwić.... :D
Ja z kolei uważam, że scenarzyści mogli to sobie darować. Rownie dobrze można by rzec, że Herkules'a kumpel był jego kochankiem idąc tym tokiem rozumowania.
To, że kobieta silna i waleczna to od razu musi być lesbijką/ bi?
Bo kobiety nieraz same prowokuja takie sytuacje xd Mezczyzni po prostu nawet by o tym nie pomysleli xd
Dla mnie głupotą jest robienie z tego reguły. Ja jakoś siebie nie wyobrażam by spojrzeć kiedykolwiek w ten sposób na moje koleżanki w jakiejkolwiek sytuacji. I jestem pewna, że i one by do czegoś takiego nie doprowadziły. Nie wrzucaj zatem wszystkich do jednego wora tylko ze względu na płeć.
Nie wiem czy zauważyłaś, ale napisałam "NIERAZ" co oznacza ze nie wrzucam wszystkich do tego samego worka xd Ja z przyjaciółkmi mam po prostu inaczej, ale to nie oznacza ze jestesmy les\ bi xd Wiec dlatego rozumiem ten watek w serialu, Ty moze tego nie rozumiesz bo nigdy tego nie zaświadczyłaś...
Tak, masz racje. Jak byłam młodsza tez tak myslałam;p Bedac starsza zauważyłam to samo co Ty;d ale podoba mi sie to;d
Tak, masz racje. Jak byłam młodsza tez tak myslałam;p Bedac starsza zauważyłam to samo co Ty;d ale podoba mi sie to;d