PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94864}

Xena: wojownicza księżniczka

Xena: Warrior Princess
1995 - 2001
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26340
7,2 5 krytyków
Xena: wojownicza księżniczka
powrót do forum serialu Xena: wojownicza księżniczka

czy Wy zastanawiacie się czy kiedyś to było oczywiste tak jak jest teraz? ciekawi mnie czy ja
wiedziałam co się miedzy tymi dwiema dzieje jak byłam mniejsza chyba po prostu umysł dziecka
nie zauważa takich rzeczy...?

ocenił(a) serial na 7
_ninde_

takich rzeczy tzn jakich?? Ze nieraz sie pocałuja??

ocenił(a) serial na 10
_ninde_

Ja myślę, ze każdy widzi, to co chce widzieć. Jeden widzi wspaniałą przyjaźń obejmującą każdy aspekt życia, zaufanie i poświęcenie. Dla zwykłego znajomego się tego nie robi. A drugi widzi coś innego, bo np uważa, że nie da się "kochać po przyjacielsku", czy jak tam to nazwać.

ocenił(a) serial na 7
Marga

Masz w zupełności racje, ale ich przyjaźni po prostu nie da sie nie zauważyć:) zwłaszcza ze przyjaźnia sie również w życiu prywatnym:)

Marga

Myślę że ta zażyłość wykracza poza granice przyjaźni, co widać bardzo wyraźnie. Oglądając to będąc straszą nie mam wątpliwości, że jest to opowieść o dwóch biseksualnych kobitkach. Jednak spotykając taka kobietę jak Xena nie ma co się dziwić.... :D

ocenił(a) serial na 6
_ninde_

Ja z kolei uważam, że scenarzyści mogli to sobie darować. Rownie dobrze można by rzec, że Herkules'a kumpel był jego kochankiem idąc tym tokiem rozumowania.
To, że kobieta silna i waleczna to od razu musi być lesbijką/ bi?

ocenił(a) serial na 7
Moai

Kobiety maja po prostu inaczej xd

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 7
Moai

Bo kobiety nieraz same prowokuja takie sytuacje xd Mezczyzni po prostu nawet by o tym nie pomysleli xd

ocenił(a) serial na 6
angel94_filmweb

Dla mnie głupotą jest robienie z tego reguły. Ja jakoś siebie nie wyobrażam by spojrzeć kiedykolwiek w ten sposób na moje koleżanki w jakiejkolwiek sytuacji. I jestem pewna, że i one by do czegoś takiego nie doprowadziły. Nie wrzucaj zatem wszystkich do jednego wora tylko ze względu na płeć.

ocenił(a) serial na 7
Moai

Nie wiem czy zauważyłaś, ale napisałam "NIERAZ" co oznacza ze nie wrzucam wszystkich do tego samego worka xd Ja z przyjaciółkmi mam po prostu inaczej, ale to nie oznacza ze jestesmy les\ bi xd Wiec dlatego rozumiem ten watek w serialu, Ty moze tego nie rozumiesz bo nigdy tego nie zaświadczyłaś...

ocenił(a) serial na 7
_ninde_

Tak, masz racje. Jak byłam młodsza tez tak myslałam;p Bedac starsza zauważyłam to samo co Ty;d ale podoba mi sie to;d

ocenił(a) serial na 7
_ninde_

Tak, masz racje. Jak byłam młodsza tez tak myslałam;p Bedac starsza zauważyłam to samo co Ty;d ale podoba mi sie to;d

angel94_filmweb

ja też nie jestem na nie. Osobiście zaistniałą sytuację traktuje za fakt. Amazonki- silne kobiety moim zdaniem Joxer jest alegorią mężczyzny jako takiego w oczach tychże.